
وردپرس را به صورت دستی به روز کنید یکی از بهترین راه ها برای بهینه سازی سرعت و افزایش امنیت سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. وردپرس به شما کمک می کند تا وب سایت های حرفه ای مورد نیاز خود را به سرعت و بدون دانش کدنویسی راه اندازی کنید. یک وب سایت اساسا دفتر مجازی شماست. بنابراین، برای استفاده از آخرین ویژگی های وردپرس باید آن را به روز کنید. در این مقاله وبلاگ پارس پاک به شما آموزش می دهیم که چگونه به صورت دستی وردپرس را با استفاده از سه روش مختلف به روز کنید. اگر شما هم وب سایت وردپرسی دارید و می خواهید آن را به صورت دستی به روز کنید، پیشنهاد می کنیم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
چرا باید وردپرس به روز شود؟
وردپرس نیز مانند هر نرم افزار دیگری در بازه های زمانی مختلف به روز رسانی را منتشر می کند. این به روز رسانی ها ممکن است شامل تغییرات کلی باشند که در این صورت به روز رسانی اصلی نامیده می شوند یا فقط برخی از ویژگی ها را پوشش می دهند. برای مثال، این بهروزرسانیها ممکن است به شما امکان استفاده از ابزارهای جدید یا رفع نقصهای امنیتی قبلی را بدهد.
به عنوان مثال، وردپرس در به روز رسانی 5.8.1 خود، مشکل امنیتی اسکریپت بین سایتی (XSS) را در ویرایشگر گوتنبرگ برطرف کرد. بنابراین، افرادی که از این به روز رسانی استفاده نکرده اند، وب سایت خود را در معرض تهدیدات امنیتی قرار می دهند. آمار نشان می دهد که حدود 49 درصد از حملات موفقیت آمیز هکرها علیه وب سایت های وردپرسی به دلیل استفاده نکردن از آخرین به روز رسانی ها است.
لازم به ذکر است که به روز رسانی های منتشر شده برای وردپرس فقط برای رفع مشکلات امنیتی نیست. همانطور که قبلا ذکر شد، برخی از این به روز رسانی ها برای مدیران وب سایت ها هستند تا به ابزارهای جدیدی دسترسی پیدا کنند که مدیریت وب سایت را سریعتر و آسان تر می کند. از این رو، واضح است که به روز رسانی وردپرس به آخرین نسخه یکی از کارهای مهمی است که صاحبان وب سایت و مدیران وب سایت باید انجام دهند. چگونه وردپرس را به صورت دستی آپدیت کنیم؟ در ادامه این مقاله وبلاگ پارس پاک به طور کامل نحوه انجام این کار را توضیح خواهیم داد.
برای آشنایی با بهترین روش های افزایش سرعت وب سایت های وردپرسی می توانید مقاله زیر را مطالعه کنید.
افزایش سرعت وب سایت وردپرس
اهمیت پشتیبان گیری قبل از به روز رسانی وردپرس
قبل از به روز رسانی وردپرس، مطمئن شوید که یک نسخه پشتیبان کامل از وب سایت خود دارید. یک نسخه پشتیبان کامل از وب سایت شامل تمامی فایل های اصلی، افزونه ها، تم ها، پایگاه داده ها، متن، محتوای صوتی، ویدیویی و غیره است که در وب سایت شما آپلود شده است. نسخه پشتیبان خود را در مکانی امن مانند هارد رایانه شخصی یا سرویس های ابری مانند Google Drive ذخیره کنید.
نسخه پشتیبان تضمین می کند که در صورت بروز مشکل در بروز رسانی وردپرس، همچنان به اطلاعات وب سایت خود دسترسی دارید، و اگرچه بعید است که نسخه جدید وردپرس مشکل جدی داشته باشد، اما می توانید به راحتی وب سایت قبلی خود را به نسخه قبلی بازگردانید. وضعیت استفاده از نسخه پشتیبان
برای پشتیبان گیری می توانید از روش دستی یا افزونه های تخصصی طراحی شده برای این منظور استفاده کنید. علاوه بر این، اگر از هاست وردپرس پارس پک از آن استفاده کنید، انجام این کار به راحتی از طریق داشبورد شما امکان پذیر است. هنگامی که از وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کردید، می توانید با خیال راحت وردپرس را به روز کنید.
نحوه آپدیت دستی وردپرس
به طور کلی، سه راه برای به روز رسانی دستی وردپرس وجود دارد. در این مقاله با ساده ترین راه ها شروع می کنیم و سپس به سراغ روش هایی می رویم که بیشتر برای کاربران حرفه ای مناسب است.
روش اول: وردپرس را به صورت دستی با استفاده از پیشخوان به روز کنید
با استفاده از پیشخوان می توانید وردپرس را تنها با یک کلیک به روز کنید. این ساده ترین راه برای به روز رسانی وردپرس است. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
1. وارد داشبورد وردپرس خود شوید و Dashboard > Updates را انتخاب کنید.
2. اگر با پیامی مبنی بر موجود بودن آپدیت جدید وردپرس مواجه شدید، گزینه Update Now را انتخاب کنید.
روی Update Now کلیک کنید
3. پس از تکمیل بهروزرسانی، از داشبورد خود خارج شوید و دوباره وارد شوید تا از موفقیت آمیز بودن بهروزرسانی مطمئن شوید. حالا دوباره گزینه Updates را انتخاب کنید. اگر در این صفحه پیغام «You have the latest version of WordPress» نمایش داده شد به این معنی است که آپدیت وردپرس با موفقیت انجام شده است.
به روز رسانی وردپرس با موفقیت انجام شد
اگر به دلایلی نمی توانید وارد داشبورد وردپرس خود شوید، احتمالاً نمی توانید از این روش نیز استفاده کنید. بنابراین، باید از روش دیگری که در زیر توضیح داده شده است برای به روز رسانی دستی وردپرس خود استفاده کنید.
روش دوم: بهروزرسانی دستی وردپرس از طریق FTP
استفاده از FTP برای به روز رسانی دستی وردپرس کاملاً عملی است، به خصوص زمانی که دسترسی به رابط به دلایلی امکان پذیر نباشد. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
1. آخرین به روز رسانی وردپرس از این رابطه دانلود.
آخرین آپدیت وردپرس را دانلود کنید
2. فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج کنید.
3. از طریق FTP وارد هاست یا سرور وب سایت خود شوید.
4. به پوشه wp-content بروید.
به یک پوشه به wp-content بروید
5. بر روی پوشه افزونه کلیک راست کرده و Rename را انتخاب کرده و آن را به Plugin.hold تغییر دهید. با این کار افزونه های نصب شده در وب سایت به طور موقت غیرفعال می شود.
6. پوشه های wp-includes و wp-admin را حذف کنید.
حذف پوشه ها wp-includes و wp-admin
7. پوشه های wp-includes و wp-admin را از پوشه نصب وردپرس که در مراحل قبل استخراج کردید در این مکان آپلود کنید.
8. فایل های موجود در پوشه wp-content جدید را در پوشه wp-content موجود میزبان خود آپلود کنید. در این صورت فایل های جدید با همین نام جایگزین فایل های قبلی می شوند.
به روز رسانی فایل ها پوشه wp-content در این آدرس قرار دارد
9. تمام فایل های جدید را در پوشه public_html قرار دهید.
10. نام پوشه plugins.hold را به نام اصلی آن یعنی Plugins تغییر دهید.
11. اکنون تقریباً همه چیز آماده است. با افزودن /wp-admin به انتهای URL وب سایت خود وارد داشبورد وردپرس خود شوید. برای این کار باید نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید. اکنون به Dashboard > Updates بروید. در این بخش نباید گزینه ای برای به روز رسانی وردپرس وجود داشته باشد.
12. اگر نمی توانید از FTP یا مرورگر استفاده کنید، این روش برای شما قابل اجرا نیست و باید از روش دوم برای به روز رسانی وردپرس خود استفاده کنید.
برای آشنایی با روش های مختلف تغییر URL در وب سایت های وردپرسی می توانید مقاله زیر را مطالعه کنید.
نحوه تغییر URL در وردپرس
روش سوم: به صورت دستی وردپرس را از طریق WP-CLI به روز کنید
WP-CLI یک رابط خط فرمان برای وردپرس است. این رابط به شما امکان می دهد افزونه های نصب شده در وب سایت خود را به روز کنید، نصب های چند سایت را پیکربندی کنید و وردپرس خود را به روز کنید. برای انجام تمام این کارها، نیازی به استفاده از مرورگر نخواهید داشت و فقط این مراحل را دنبال کنید:
1. ابتدا باید WP-CLI را بر روی کامپیوتر خود نصب کنید. توجه داشته باشید که محیط شما برای این منظور باید یونیکس باشد. به عبارت دیگر، باید از یکی از سیستم عامل های Linux، OX S، FreeBSD یا Cygwin باشد. همچنین، از نسخه نزدیک به فعلی PHP و WordPress (PHP 5.6 و WordPress 3.7 یا بالاتر) استفاده کنید.
2. فایل wp-cli.phar را با استفاده از wget یا curl دانلود کنید:
curl -O https://raw.githubusercontent.com/wp-cli/builds/gh-pages/phar/wp-cli.phar
3. سپس بررسی کنید که فایل Phar به درستی کار می کند:
php wp-cli.phar --info
4. سپس فایل را اجرا کرده و به جایی در PATH خود منتقل کنید. مثلا:
chmod +x wp-cli.phar sudo mv wp-cli.phar /usr/local/bin/wp
5. با اجرای wp –info بررسی کنید که WP-CLI با موفقیت نصب شده است. اگر همه چیز به درستی انجام شود، باید پیامی شبیه به زیر مشاهده کنید:
$ wp --info OS: Linux 4.19.128-microsoft-standard #1 SMP Tue Jun 23 12:58:10 UTC 2020 x86_64 Shell: /usr/bin/zsh PHP binary: /usr/bin/php PHP version: 8.0.5 php.ini used: /etc/php/8.0/cli/php.ini MySQL binary: /usr/bin/mysql MySQL version: mysql Ver 8.0.23-0ubuntu0.20.04.1 for Linux on x86_64 ((Ubuntu)) SQL modes: WP-CLI root dir: /home/wp-cli/ WP-CLI vendor dir: /home/wp-cli/vendor WP_CLI phar path: WP-CLI packages dir: /home/wp-cli/.wp-cli/packages/ WP-CLI global config: WP-CLI project config: /home/wp-cli/wp-cli.yml WP-CLI version: 2.5.0
6. اکنون می توانید از دستور زیر در خط فرمان استفاده کنید:
wp core update
7. این دستور آخرین نسخه وردپرس را بر روی هاست یا سرور وب سایت شما نصب می کند. پس از تکمیل به روز رسانی، باید پیام زیر را مشاهده کنید:
# Update WordPress $ wp core update Updating to version 4.5.2 (en_US)... Downloading update from https://downloads.wordpress.org/release/wordpress-4.5.2-no-content.zip... Unpacking the update... Cleaning up files... No files found that need cleaning up Success: WordPress updated successfully.
نتیجه
در دنیای اینترنت حدود 810 میلیون وب سایت با وردپرس ساخته می شود که بیش از 43 درصد از کل وب سایت های دنیا را تشکیل می دهد. با این حال، مانند هر نرم افزار دیگری، وردپرس نیاز به به روز رسانی مداوم دارد. با به روز رسانی وردپرس به آخرین نسخه موجود، می توانید از ابزارهای جدید آن استفاده کنید و امنیت وب سایت خود را تضمین کنید. با توجه به اهمیت این موضوع، در این مقاله وبلاگ پارس پک برای شما نحوه به روز رسانی دستی وردپرس را با استفاده از سه روش مختلف توضیح داده ایم.
سوالات متداول
1. مزایای به روز رسانی وردپرس برای وب سایت های تمام شده چیست؟
مهمترین مزیت به روز رسانی وردپرس رفع حفره های امنیتی موجود در آن است. به این ترتیب می توانید امنیت وب سایت خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهید.
2. چگونه آن را با پیشخوان وردپرس به روز کنیم؟
برای این منظور می توانید از منوی Dashboard > Updates استفاده کنید.
3. چگونه وردپرس را با FTP به روز کنیم؟
برای این منظور ابتدا باید فایل های وردپرس را دانلود کرده و سپس از طریق FTP در مسیر روت خود قرار دهید.
4. آیا افزونه های نصب شده با آپدیت وردپرس کار نمی کنند؟
خیر، آپدیت وردپرس فقط این CMS را به روز می کند و به افزونه های نصب شده در وب سایت آسیبی نمی رساند.
5. آیا می توان وردپرس را بدون مرورگر به روز کرد؟
بله، برای این منظور باید از WP-CLI استفاده کنید. همچنین سیستم عامل کامپیوتری که برای به روز رسانی وردپرس استفاده می کنید باید یونیکس باشد.
{ “@context”: “https://schema.org”، “@type”: “FAQPage”، “mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: “آپدیت وردپرس برای وب سایت های تکمیل شده چه مزایایی دارد؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “مهمترین مزیت آپدیت وردپرس رفع حفرههای امنیتی کشفشده در آن است. بدینترتیب، میتوانید امنیت وبسایت خود را تا حد بسیار زیادی افزایش دهید.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “چگونه می توان با پیشخوان وردپرس آن را آپدیت کرد؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “برای این منظور، میتوانید از منو Dashboard > Updates استفاده کنید.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “چطور با FTP می توان وردپرس را آپدیت کرد؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “برای این منظور، ابتدا باید فایلهای وردپرس را دانلود کنید و سپس با استفاده از FTP، در مسیر اصلی خود قرار دهید.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “آیا با آپدیت وردپرس پلاگین های نصب شده از کار خواهند افتاد؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “خیر، آپدیت وردپرس فقط خود این CMS را آپدیت خواهد کرد و آسیبی به پلاگینهای نصبشده روی وبسایت نخواهد زد.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “آیا می توان وردپرس را بدون نیاز به مرورگر آپدیت کرد؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “بله، برای این منظور باید از WP-CLI استفاده کنید. همچنین، سیستمعامل کامپیوتری که از آن برای آپدیت وردپرس استفاده میکنید، باید UNIX-Like باشد.”
}
}]
}
نوشتن آموزش روش های دستی به روز رسانی وردپرس اولین بار در پارسپک. به نظر می رسد.