
VDS چیست؟ فرض کنید یک وب سایت تجارت الکترونیک، یک سیستم خدماتی یا هر سرویس اینترنتی دارید و اخیراً به سطح معینی از ترافیک رسیده اید. در این صورت، هاست اشتراکی ممکن است دیگر پاسخگوی نیازهای شما نباشد.
در این صورت، زمان مهاجرت به یک سرور مجازی اختصاصی فرا رسیده است. در این مرحله با این سوال که VDS چیست و مشکل ناخواسته هنگام خرید VDS یا VPS مواجه خواهید شد. در این مقاله به سوالات شما در این زمینه پاسخ خواهیم داد. قبل از توضیح VDS، بیایید به مفهوم مجازی سازی نگاه کنیم. بنابراین، به ما بپیوندید!
مجازی سازی چیست؟
این فناوری است که تعاریف بسیاری را در میزبانی وب تغییر داده است. این روش به سرور اجازه می دهد تا به بخش های کوچکتر تقسیم شود. هر منطقه کوچکتر سیستم عامل خاص خود را دارد تا از منابع ارائه شده توسط سرور اصلی استفاده کند. به این ترتیب بهره وری سرورها افزایش یافته و با وجود وجود سرورهای متعدد، استفاده از چندین سناریو مختلف با توجه به نیاز کاربران فراهم می شود.
یکی از نتایج عملی این توانایی ارائه سرورهای مجازی شده با برچسب مستقیم VDS یا VPS است. این نوع سرویس دسترسی اداری و روت به سرور را در اختیار کاربر قرار می دهد تا تمامی تنظیمات سرور مورد نظر را بدون محدودیت اعمال کند. در پلن های هاست اشتراکی این امکان وجود ندارد و همه کاربران باید از تنظیمات یکسانی استفاده کنند اما از طرفی استفاده از سرور اختصاصی بسیار گران است.
سرور اختصاصی مجازی (VDS) به چه معناست؟
سرور اختصاصی مجازی (VDS) یک زیرساخت ابری است که به کاربران اجازه می دهد یک سرور ایزوله را از طریق اینترنت مدیریت کنند. VDS عملکرد و منابع مشابهی را به یک سرور داخلی که توسط یک ارائه دهنده خدمات ابری مدیریت می شود اجاره می دهد.
آشنایی با سرویس VDS برای سرور مجازی
سرور اختصاصی مجازی را می توان یکی از محبوب ترین ارائه دهندگان خدمات ابری در نظر گرفت، زیرا به کاربران اجازه می دهد تا یک سرور مدیریت شده اما اختصاصی را برای توسعه، استقرار و میزبانی برنامه های کاربردی وب استخدام کنند. پس از ارائه به مشتری، این سرور اختصاصی مجازی هرگز با سایر مشتریان به اشتراک گذاشته نخواهد شد.
یک سرور اختصاصی مجازی ترکیبی از سخت افزار کامل سرور، از جمله یک سیستم عامل (OS) است که توسط یک لایه دسترسی از راه دور ارائه می شود و به کاربران نهایی اجازه می دهد تا به سرور خود در سطح جهانی از طریق اینترنت دسترسی داشته باشند.
چه زمانی به VDS نیاز دارید؟
با افزایش نفوذ اینترنت، کاربران بیشتری خواهان انواع خدمات آنلاین هستند. برای راه اندازی این مشاغل، آنها به سرورهای قدرتمند با عملکرد قابل پیش بینی نیاز دارند. ما سال ها سرورهای سخت افزاری را می بینیم، اما اکنون نه.
قبلاً، اگر به منابع خاصی برای وب سایت تجارت الکترونیک خود نیاز داشتید، سرور سخت افزاری را اجاره می کردید یا خودتان آن را خریداری می کردید. این به هیچ وجه از نظر مقیاس پذیری، نگهداری، مدیریت و هزینه معنا ندارد. اما سرورهای VDS راه حل این مشکل هستند.
بنابراین، فناوریهای Hypervisor به چندین ماشین مجازی اجازه میدهد تا روی یک سختافزار اجرا شوند. سرورهای مجازی کاملاً مجزا هستند و هر کدام منابع خاص خود را دارند مانند پردازنده، رم، فضای ذخیره سازی و ….
سرور اختصاصی مجازی برای چیست؟
VDS برای سایتهایی که فراتر از میزبانی معمولی، طراحی، توسعه و آزمایش نرمافزار و شبکه هستند، ایدهآل است. پروژه های محرمانه ای که نیاز به امنیت داده ها دارند نیز اغلب مبتنی بر سرورهای مجازی اختصاصی هستند، به ویژه برای استارتاپ هایی که امکان خرید یا اجاره سرور فیزیکی وجود ندارد.
اگر وب سایت کوچکی دارید، نیازی به میزبانی آن بر روی سرور VDS ندارید. به عنوان مثال، می توانید از گزینه ارزان تری (مانند میزبانی ابری) استفاده کنید. البته در نظر داشته باشید که در این حالت فقط می توانید از نرم افزارهای نصب شده توسط ارائه دهندگان استفاده کنید و عملکرد سایت شما کاملاً به میزان ترافیک سایر مشترکین بستگی دارد.
VDS چقدر قابل اعتماد است؟
یکی از ویژگی های جذاب VDS منابع ویژه نصب شده بر روی ماشین مجازی است. یک سرور اختصاصی مجازی قدرت یک سرور اختصاصی را به شما می دهد، اما در یک محیط مجازی. این یعنی زمانی که برای مدیریت ترافیک رو به رشد نیاز به فضای اضافی دارید. منابع بیشتری را بدون نیاز به تغییر سخت افزار اضافه کنید.
ماشین های مجازی با جداسازی سخت افزاری ساخته می شوند و واحدهای ویژه ای را در اختیار کاربران قرار می دهند. زمانی که کاربر به منابع بیشتری نیاز داشته باشد، سیستم متمرکز رم، حافظه و توان CPU بیشتری را به VDS اختصاص می دهد و شما آماده ارائه خدمات به مشتریان خود خواهید بود.
از طرفی عملکرد VDS قابل پیش بینی است و برای فضای مشخص شده به شما گارانتی کامل می دهد. بنابراین آنچه را که برای آن پرداخت می کنید با شفافیت 100٪ دریافت می کنید. این سیستم مجهز به کنترل کامل سرور می باشد. برای اجرای هر برنامه ای بدون هیچ محدودیتی می توانید کاربران را مدیریت کنید، نرم افزارها، برق شبکه، فایروال و غیره را نصب کنید.
توضیح تفاوت بین VDS و VPS
چندوظیفه ای با سرور اختصاصی مجازی
امروزه می توانید خدمات در انواع و مدل های مختلف (SaaS، PaaS، IaaS و غیره) دریافت کنید. بخش سرور مجازی اختصاصی IaaS (مدل خدمات زیرساختی) انعطاف پذیرترین مدل سرویس ابری است. بر اساس یک ماشین مجازی، می توانید هر سیستم اطلاعاتی که نیاز دارید بسازید.
همچنین هر سیستم عامل و نرم افزار را نصب کنید و هر شبکه را پیکربندی کنید. شما می توانید آن را در هر زمان و تنها با چند کلیک ارتقا یا کاهش دهید. لیست زیر یک لیست کامل نیست. اما این ایده در مورد نحوه استفاده از VDS اکنون به شما می دهد:
- چندین دایرکتوری را ادغام کنید
- به دایرکتوری و اطلاعات هویتی بپیوندید
- کنترل دسترسی
- داده ها را قبل از ذخیره در دایرکتوری بررسی کنید
- توزیع / تقسیم داده ها
- دایرکتوری های مجازی ایجاد کنید که حاوی چندین منبع داده باشد
- ادغام دایرکتوری ها با خدمات وب (XML / SOAP)
- یکپارچه سازی یا فعال سازی معماری های تک ورود
- متعادل سازی بار عملیاتی
- شکست
- فیلتر عملیات پیشرفته
- پردازش فیلترها
- نظارت بایگانی
مزایای کلیدی سرور اختصاصی مجازی (VDS)
قیمت قابل قبول
دلیل اصلی خرید سرور مجازی ویژه، خدمات مقرون به صرفه نسبت به سرورهای تخصصی است. این به شما کمک می کند تا مقدار قابل توجهی پول را در یک سرور اختصاصی صرفه جویی کنید و همان خروجی را از دستگاه دریافت کنید.
انعطاف پذیری VDS
VDS انعطافپذیری کاملی را در ارتقا و تنزل سرور برای رفع نیازهای فعلی ارائه میدهد. هنگامی که سرورهای اختصاصی نیاز به نصب سخت افزار زمان بر دارند، VDS به شما امکان دسترسی فوری به منابع اضافی را برای پاسخگویی به تقاضای رو به رشد می دهد.
نتیجه
VDS یا سرور مجازی اختصاصی یکی از مهم ترین و پرکاربردترین سرویس های هاست می باشد. هنگامی که در مورد VDS و ویژگی های آن بدانید، می توانید تصمیم بگیرید که آیا در تجارت خود به آن نیاز دارید یا خیر. به طور خلاصه، همانطور که متوجه شده اید، این سرویس مانند یک سرور خصوصی مجازی است، اما با منابع تضمین شده. در واقع، با توجه به مزایای مجازی سازی KVM، به عنوان یک سرور واقعاً اختصاصی عمل می کند.
برخلاف یک سرور فیزیکی، یک سرور اختصاصی مجازی به شما امکان می دهد تا به سرعت قدرت محاسباتی را ارتقا یا کاهش دهید. سرور اختصاصی مجازی، میزبانی و مدیریت برنامه شما را آسانتر و منعطف تر می کند، تا زمانی که مهارت های مدیریت سیستم لازم را داشته باشید.
سوالات متداول
1. VDS یا سرور اختصاصی مجازی چیست؟
این یک زیرساخت به عنوان یک سرویس (IaaS) است که به کاربران اجازه می دهد یک سرور ایزوله از طریق اینترنت ارائه دهند. این هاست ها منابعی مشابه یک سرور داخلی ارائه می دهند، اما توسط یک ارائه دهنده خدمات ابری اجاره و مدیریت می شوند.
2. VDS برای چه مواردی استفاده می شود؟
این یک سرویس میزبانی است که از فناوری مجازی سازی برای ارائه منابع ویژه (خصوصی) به سرور چند کاربره استفاده می کند.
3. سرور اختصاصی چیست؟
سرور اختصاصی نوعی میزبانی وب است که در آن مشتری از کل سرور استفاده انحصاری دارد.
{“@context”: “https://schema.org”، “@type”: “FAQPage”، “mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: “VDS یا سرور اختصاصی مجازی چیست؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “یک زیرساخت به عنوان یک سرویس (IaaS) است که به کاربران اجازه میدهد یک سرور ایزوله را از طریق اینترنت ارائه کنند. در این هاست، منابعی مشابه یک سرور داخلی ارائه میشود اما به صورت اجارهای و توسط یک ارائهدهنده خدمات ابری مدیریت میشود.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “VDS برای چه مواردی استفاده میشود؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “یک سرویس میزبانی است که از فناوری مجازی سازی برای ارائه منابع اختصاصی (خصوصی) در سروری با چندین کاربر استفاده میشود.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “سرور اختصاصی چیست؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “سرور اختصاصی نوعی میزبانی وب است که در آن کلاینت از کل سرور استفاده انحصاری دارد.”
}
}]
}
قبل از خرید برای اولین بار در پارسوپک VDS را همراه با مزایا و معایب و نکات آن ارائه دهید. به نظر می رسد.