منو سایت

امنیت در وب سایت های فروشگاهی

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
امنیت در وب سایت های فروشگاهی

 

با رشد بازار تجارت الکترونیک، نگرانی ها در مورد حفظ حریم خصوصی و امنیت نیز افزایش می یابد. طبق یک نظرسنجی، 34 درصد از پاسخ دهندگان حملات سایبری یا نقض حریم خصوصی را بزرگترین تهدید دیجیتال می دانند.

به راحتی می توان فهمید که چرا هکرها دائماً در تلاش برای یافتن حفره های امنیتی در یک وب سایت دسترسی کاربر هستند.

در این راهنما، تهدیدهای رایج برای امنیت تجارت الکترونیک را بررسی خواهیم کرد و نکاتی را برای محافظت از سایت شما ارائه خواهیم کرد.

1. از رمزهای عبور خود محافظت کنید

بیش از 23 میلیون نفر به دلیل استفاده از رمزهای عبور ضعیف مانند “123456” هک شده اند که به هکرها اجازه می دهد در یک ثانیه آنها را شکست داده و حفره های امنیتی ایجاد کنند. ارزش تلاش بیشتر را دارد تا اطمینان حاصل شود که سایت و مشتریان شما از بهترین دستورالعمل های ایجاد رمز عبور پیروی می کنند، مانند:

از ترکیبی از کاراکترها، حروف بزرگ و کوچک و اعداد برای ایجاد رمزهای عبور طولانی و منحصر به فرد استفاده کنید. این همچنین پیچیدگی رمز عبور را افزایش می دهد.

از استفاده از رمز عبور یکسان برای چندین سرویس خودداری کنید. رمزهای عبور خود را هر چند ماه یکبار یا پس از افشای تصادفی رمز عبور خود برای دیگران به روز کنید.

اطلاعات شخصی مانند تاریخ تولد، شماره شناسایی یا آدرس منزل را برای خود نگه دارید.

برای امن تر کردن ورود به سیستم، reCAPTCHA را اجرا کنید.

قفل کردن حساب‌ها پس از چندین بار تلاش ناموفق برای ورود به سیستم، راهی مؤثر برای مقابله با حملات brute force است.

2. یک گواهی SSL بخرید

پروتکل Securing Sockets Layer (SSL) برای همه شرکت های تجارت الکترونیک مطابق با PCI اجباری است. با توجه به انواع گواهینامه های SSL موجود، مطمئن شوید که بهترین مورد را برای وب سایت و الزامات کسب و کار خود انتخاب کرده اید. گواهی SSL که به درستی نصب شده باشد به محافظت از سایت و اطلاعات کاربر شما کمک می کند. تمام اطلاعات ارسال شده به فروشگاه آنلاین شما را رمزگذاری می کند و خواندن و تفسیر داده ها را برای هکرها دشوارتر می کند. همچنین پس از نصب گواهی SSL، آدرس وب سایت به جای HTTP با HTTPS شروع می شود.

S مخفف Secure است و به این اشاره دارد که چگونه پروتکل استاندارد HTTP اتصالاتی مانند وب سایت های HTTPS را رمزگذاری نمی کند. علاوه بر این، بسیاری از مرورگرها یک نماد قفل را در نوار آدرس مرورگر نمایش می دهند که باعث افزایش اطمینان مشتری هنگام خرید از فروشگاه آنلاین شما می شود. این گواهی دیجیتال علاوه بر افزایش امنیت سایت، به بهبود سئو کمک می کند، زیرا گوگل از وب سایت هایی که از پروتکل آنلاین HTTPS استفاده می کنند، پشتیبانی می کند.

با کلیک بر روی لینک مقابل می توانید گواهی های موجود را مشاهده کرده و اقدام به سفارش نمایید. https://server.ir/ssl/

3. پلاگین های امنیتی را نصب کنید

علاوه بر نصب SSLافزودن ابزارهای امنیتی چند لایه مانند پلاگین ها و نرم افزارهای آنتی ویروس به سایت های تجارت الکترونیک نیز ضروری است. پلاگین های امنیتی افزونه ها می توانند وظایف مختلفی را برای افزایش امنیت تجارت الکترونیک انجام دهند، مانند شناسایی ربات ها، مسدود کردن شبکه های غیرقابل اعتماد و حذف بدافزارها. اگر فروشگاه آنلاین خود را با استفاده از یک سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس یا سازنده وب سایت تجارت الکترونیک می سازید، در اینجا برخی از محبوب ترین افزونه های امنیتی آورده شده است:

حصار کلمه این احتمالاً محبوب ترین افزونه امنیتی وردپرس با بیش از چهار میلیون بارگیری است. Wordfence از یک اسکنر بدافزار داخلی برای شناسایی و مسدود کردن درخواست های مخرب حاوی کد یا محتوای مشکوک استفاده می کند. علاوه بر این، می تواند جلسات ورود به سیستم را برای محافظت از سایت شما در برابر حملات brute force محدود کند.
کلید به جای وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، Keyy از کاربران می خواهد که از طریق برنامه موبایل خود به وردپرس دسترسی داشته باشند. علاوه بر این، می‌توانید با استفاده از اثر انگشت یا پین 4 رقمی به عنوان احراز هویت دو مرحله‌ای، از برنامه سازگار با iOS و Android خود محافظت بیشتری کنید.
سوکوری حسابرسی فعالیت یکی از ویژگی های کلیدی این افزونه سبک وزن است. این به صاحبان سایت اجازه می دهد تا تغییرات ایجاد شده را پیگیری کنند. علاوه بر این، قابلیتی دارد که به کاربران امکان می دهد بدافزار را از راه دور شناسایی کنند.
کلید

4. به روز رسانی های منظم را در سایت برنامه ریزی کنید

توسعه دهندگان وب در حال انتشار به روز رسانی های امنیتی جدید برای رفع آسیب پذیری ها و ایجاد اصلاحات جدید هستند. بنابراین، به روز رسانی نرم افزار اصلی در سایت تجارت الکترونیک شما برای جلوگیری از نفوذ هکرها به این آسیب پذیری ها ضروری است. همچنین همیشه مطمئن شوید که افزونه ها و تم های سایت شما نظارت و به روز می شوند. به‌روزرسانی‌ها معمولاً شامل اصلاحاتی برای تصحیح مشکلات شناخته شده یا افزودن عملکردهای اضافی هستند. با فعال کردن به روز رسانی خودکار، وب سایت خود را به روز نگه دارید. این نه تنها باعث صرفه جویی در زمان زیادی برای نگهداری معمول سایت شما می شود، بلکه از راه اندازی نرم افزار اصلی قدیمی در وب سایت شما نیز جلوگیری می کند.

5. تهیه نسخه پشتیبان به موقع

اگرچه اکثر ارائه دهندگان هاستینگ پشتیبان گیری خودکار را ارائه می دهند، دانلود نسخه های منظم از فایل ها و پایگاه های داده در وب سایت خود تمرین خوبی است. در صورت وقوع یک رویداد غیرمنتظره، پشتیبان‌گیری از سایت شما را از دست دادن داده‌های مهم یا بازیابی همه چیز از ابتدا جلوگیری می‌کند.

6. احراز هویت چند عاملی (MFA) را اضافه کنید

با استفاده از این روش، کاربران باید تلاش خود را برای ورود به سیستم با وارد کردن رمز عبور یک بار مصرف (OTP)، پاسخ به یک سوال امنیتی یا استفاده از اثر انگشت خود تأیید کنند. به گفته مایکروسافت، وزارت امور خارجه می تواند بیش از 99 درصد از تهدیدات سایبری احتمالی را مسدود کند. بنابراین، ایجاد MFA یک استراتژی عالی برای تقویت امنیت تجارت الکترونیک است. MFA را با نصب یک افزونه امنیتی مانند Wordfence Login Security و یک برنامه شخص ثالث مانند Google Authenticator در دستگاه تلفن همراه خود فعال کنید.

2fa

7. از CDN استفاده کنید

این یک راه حل عالی برای یک شرکت تجارت الکترونیکی است که در سراسر جهان فعالیت می کند. علاوه بر این، وب‌سایت‌های تجارت الکترونیک معمولاً ترافیک بالایی دریافت می‌کنند و درخواست‌ها را از مکان‌های مختلف پردازش می‌کنند. با این حال، اگر سایت برای مدت طولانی بارگذاری شود، ممکن است مشتریان خود را از دست بدهد. بنابراین، با توزیع مؤثر محتوای سایت و ارائه پاسخ‌های سریع‌تر، یک ارائه‌دهنده CDN قابل اعتماد مانند Cloudflare می‌تواند به جلوگیری از افزایش غیرمنتظره ترافیک وب و خرابی سرور کمک کند. علاوه بر این، از آنجایی که احتمالاً فایل های رسانه ای زیادی را ذخیره می کنید، استفاده از CDN نیز زمان بارگذاری صفحه را با ویژگی هایی مانند تغییر اندازه تصویر بهبود می بخشد.

فوران ابر

8. مجوزهای نقش و مجوزهای کاربر را تنظیم کنید

مدیریت نقش های کاربر به دلایل امنیتی مهم است، صرف نظر از نوع وب سایت شما. این یک روش اساسی ممیزی امنیتی برای جلوگیری از هرگونه پیکربندی تصادفی سایت است. با تنظیم نقشه‌ها و مجوزهای سفارشی، تعداد افرادی را که می‌توانند کارهایی مانند نصب به‌روزرسانی‌ها، تم‌ها، افزونه‌ها یا تغییر کد PHP را انجام دهند، محدود می‌کنید. به عنوان مثال، وردپرس به صاحبان سایت اجازه می دهد تا شش نقش از پیش تعریف شده را به سایر کاربران اختصاص دهند. مدیر کارت، ویراستار، نویسنده، مشارکت کننده، مشترک و سوپرمن. علاوه بر این، هر نقش تنها می تواند مجموعه خاصی از وظایف (که به عنوان قابلیت ها شناخته می شود) را انجام دهد. قبل از اینکه به افراد دیگر اجازه دسترسی به وب سایت شما را بدهید، حتما موارد زیر را در نظر بگیرید:

فقط دسترسی مورد نیاز کاربران را فراهم کنید. این یک اقدام امنیتی حیاتی برای جلوگیری از تغییرات غیرمجاز یا حذف غیرمجاز داده ها توسط کاربران است. تعداد مدیران سایت را محدود کنید. قبل از دادن دسترسی اداری به افراد، مسئولیت های شغلی آنها و اینکه آیا آنها به اندازه کافی برای انجام کار واجد شرایط هستند را به دقت در نظر بگیرید. از طرفی به آنها دسترسی کمتری بدهید. نقش ها و مجوزهای کاربر را سفارشی کنید. یک افزونه رایگان مانند User Role Editor برای سفارشی کردن وظایف محول شده به هر کاربر دانلود کنید. این افزونه همچنین زمانی مفید است که برای کنترل وب سایت خود یا حذف دسترسی کاربر به کنترل های اضافی نیاز دارید.

9. از ذخیره اطلاعات محرمانه خودداری کنید

نه تنها می تواند در برابر هکرها آسیب پذیر باشد، بلکه استانداردهای PCI را نیز نقض می کند. تمام اطلاعات مشتری خود را به واسطه های پرداخت بسپارید. در صورت لزوم، هر گونه اطلاعات محرمانه را در حافظه آفلاین ذخیره کنید، مانند دستگاه های USB، درایوها، یا هارد دیسک های خارجی که برای هکرها قابل دسترسی نیستند. به یاد داشته باشید که مطمئن شوید که در مکانی امن و شخصی نگهداری می شود.

نشریه امنیت در وبسایت های فروشگاهی اولین بار در Server.ir پدیدار شد نگرش جهانی، هاست ایرانی.