
دستورالعمل نصب جوملا در دایرکت ادمین; دنیای سیستم های مدیریت محتوا در دست وردپرس است اما جوملا! طرفداران خود را نیز دارد جوملا! یک سیستم مدیریت محتوای متن باز است که نزدیک به 2 میلیون وب سایت را در سراسر جهان راه اندازی می کند. این پلتفرم دارای چندین ویژگی پیشرفته است که به شما امکان می دهد به راحتی یک وب سایت کاربردی ایجاد کنید. بنابراین در این مقاله نحوه نصب جوملا را به شما آموزش می دهیم! دایرکت ادمین، یکی از محبوب ترین کنترل پنل های لینوکس.
جوملا را روی هاست ادمین پارس پک نصب کنید
اگر هاست یا سرور پارس پک خود را ارائه کرده اید، می توانید جوملا یا هر اسکریپت مدیریت محتوا با یک کلیک دیگر را نصب کنید. زمانی که سرویس هاست شما دارای کنترل پنل برای مدیریت مستقیم است، می توانید به راحتی از جوملا در دایرکت ادمین استفاده کنید. اما اگر می خواهید جوملا را نصب کنید! دایرکت ادمین، می توانید مراحل زیر را دنبال کنید.
جوملا را نصب کنید مدیر مستقیم
مرحله 1: دانلود جوملا!
ابتدا باید فایل فشرده جوملا را دانلود کنید! از وب سایت رسمی آن این فایل با فرمت zip می باشد. در رایانه شما ذخیره خواهد شد.
دانلود جوملا!
مرحله 2: به پوشه Files بروید
در مرحله دوم باید وارد پنل کاربری برای دایرکت ادمین شوید. اطلاعات ورود قبلاً توسط فروشنده و ارائه دهنده خدمات از طریق ایمیل برای شما ارسال شده است. لازم به ذکر است که از طریق پنل کاربری خود نیز می توانید وارد آن شوید. پس از ورود به دایرکت ادمین، روی گزینه فایل مشابه آنچه در تصویر می بینید کلیک کنید.
مراحل نصب جوملا در دایرکت ادمین
مرحله 3: به پوشه Domains بروید
در مرحله بعد می توانید پوشه ها، دامنه ها، روت ها و فایل هایی که قبلا در هاست شما آپلود شده اند را مشاهده کنید. در واقع، این کنترل پنل و مدیر فایل منیجر مستقیم است. روی Domains کلیک کنید و نام دامنه و آدرس وب سایت خود را انتخاب کنید. همچنین می توانید مستقیماً به پوشه punlic_html بروید. در این مورد جوملا! در URL و دامنه اصلی شما ظاهر می شود.
پوشه دامنه را برای نصب جوملا انتخاب کنید! در ادمین دایرکت
مرحله 4: به public_html بروید
روی نام دامنه کلیک کنید و به public_html بروید. اکنون خواهید دید که پوشه میزبان اصلی شما باز است.
پوشه Public_html در دایرکت ادمین
هر اطلاعاتی که در این پوشه آپلود می کنید در yourdmian.com نمایش داده می شود. اگر می خواهید اطلاعاتی را در زیر دامنه بارگذاری کنید، می توانید آن را انتخاب کنید. در غیر این صورت، روی آپلود فایل ها در فهرست فعلی کلیک کنید.
اطلاعات زیر دامنه را وارد کنید
مرحله 5: آپلود فایل ها
فراموش نکنید که برای نصب جوملا به صفحه آپلود فایل بروید! دایرکت ادمین در این صفحه می توانید فایل هایی را از دستگاه و کامپیوتر خود انتخاب کنید و سپس روی آپلود فایل ها کلیک کنید. البته ممکن است هاست شما محدودیت حجمی داشته باشد که در این صورت باید با پشتیبانی و فروشنده میزبان تماس بگیرید تا محدودیت آپلود فایل را حذف کنید.
مراحل نصب اسکریپت وردپرس در دایرکت ادمین
با عرض پوزش، در بررسی و نصب جوملا در دایرکت ادمین و هر سیستم مدیریت محتوای دیگری خطایی وجود دارد: ممکن است دایرکت ادمین پس از آپلود فایل نتیجه را به شما نشان ندهد. در این مورد، فقط یک بار صفحه را رفرش کنید یا اینجا را کلیک کنید تا پس از اتمام کار، برگردید. شایان ذکر است دایرکت ادمین در نسخه جدید سرعت آپلود و …
جوملا! مراحل بارگذاری در Admin Direct
مرحله 6: استخراج
در این مرحله باید دوباره وارد همان پوشه ای شوید که فایل فشرده شده جوملا را در آن آپلود کرده اید. احتمالا با فایل مورد نظر مواجه خواهید شد. همانطور که گفته شد ما در حال نصب جوملا هستیم! در public_html و سپس آن را وارد کنید. در منوی بعدی باید جوملا را پیدا کنید و مانند تصویر زیر روی گزینه Extract در کنار نام آن کلیک کنید.
پوشه ای که جوملا در آن قرار دارد.
این صفحه به شما یک نمای کلی از محتوایی را می دهد که برای نصب جوملا از حالت فشرده خارج می شود! دایرکت ادمین می توانید مکان را برای بازیابی دایرکتوری و پوشه تغییر دهید. با این حال، پیشنهاد می کنیم این کار را انجام ندهید. زیرا می خواهید محتوا در پوشه ریشه و دامنه اصلی آپلود شود. سپس گزینه Extract را انتخاب کنید و اجازه دهید این فرآیند کامل شود.
می توانید دایرکتوری را تغییر دهید و Extract را انتخاب کنید.
مرحله 7: اطلاعات مورد نیاز را وارد کنید
خواهید دید که عملیات بازیابی برای نصب جوملا! دایرکت ادمین به درستی انجام شد و این فرآیند موفق تلقی می شود. جوملا! در حال حاضر روی دامنه شما نصب شده است و با وارد کردن آدرس وب سایت خود می توانید تنظیمات آن را مشاهده کنید. داده های مورد نیاز را در این صفحه وارد کنید. فیلد اول مربوط به وب سایت است و فیلد دوم برای توضیحات و سایر اطلاعات مانند نام کاربری و رمز عبور و ایمیل ورود، حساب جوملا و پنل مدیریت است.
در این مرحله باید یک پایگاه داده ایجاد کنید. برای این کار باید وارد کنترل پنل Direct Administrator شوید و سپس یک پایگاه داده ایجاد کنید. اطلاعات مشابه تصویر زیر را وارد کرده و روی Next کلیک کنید. اگر همه داده ها درست باشد، به راحتی وارد مرحله بعدی خواهید شد.
در صفحه بعد، پس از اینکه اطلاعات صحیح را برای پایگاه داده خود وارد کردید، یک تاییدیه نمایش داده می شود که از شما می خواهد بر روی ایمیل تایید کلیک کنید تا به مرحله بعد بروید. در تنظیمات ایمیل، Yes را انتخاب کنید و در زیر منوی Summary، روی Install کلیک کنید.
مرحله 8: نصب جوملا!
جوملا! نصب کامل شده است. جوملا! بلافاصله به شما پیشنهاد می کند چندین زبان را برای وب سایت خود انتخاب کنید. اگر می خواهید این گزینه را فعال کنید، روی Continue کلیک کنید. در غیر این صورت، برای نظارت بر مسائل امنیتی، گزینه Delete Folder را کلیک کنید و کار تمام است. اکنون وب سایت جوملا شما! برای میزبانی مستقیم مدیر آماده است.
جوملا! به عنوان یک مدیر مستقیم در هاست شما قرار دارد.
نتیجه
پارس پک در خدمات هاست خود این امکان را به کاربران می دهد که با یک کلیک جوملا را نصب کنند و بر اساس نیاز خود می توانند جوملا را بدون مشکل نصب کنند. اما اگر کسی می خواهد جوملا را نصب کند! در کنترل پنل دایرکت ادمین می تواند از آموزش بالا استفاده کند.
سوالات متداول
1. نحوه نصب جوملا! دایرکت ادمین؟
- جوملا را از صفحه اصلی جوملا دانلود و ذخیره کنید.
- به عنوان کاربری که می خواهید جوملا را برای او نصب کنید وارد دایرکت ادمین شوید! و روی “Files” کلیک کنید.
- روی نام دامنه خود کلیک کنید.
- روی ‘public_html’ کلیک کنید.
- به صفحه آپلود شده بروید و فایل های لازم را به هاست انتقال دهید.
- نسخه ذخیره شده جوملا را دریافت کنید!
- اطلاعات مورد نیاز را وارد کنید، یک پایگاه داده بسازید و ایمیل را تایید کنید.
2. جوملا به طور خودکار روی هاست ادمین دایرکت پارس پک نصب می شود؟
بله، اگر هاست پارس پک دارید، نیازی به انجام مراحل نصب ندارید.
نصب جوملا در دایرکت ادمین برای اولین بار در پارسوپک. به نظر می رسد.