منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • خطاهای رایج وردپرس قسمت دوم: خطاهای 400 و 500 و نحوه رفع آنها

خطاهای رایج وردپرس قسمت دوم: خطاهای 400 و 500 و نحوه رفع آنها

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
خطاهای رایج وردپرس قسمت دوم: خطاهای 400 و 500 و نحوه رفع آنها

استفاده از وردپرس در حالت عادی آسان و بدون دردسر است. اما برخی از اشتباهات رایج این سیستم مدیریت محتوا شما را به دردسر می اندازد. البته نگران این خطاها نباشید. چون راه حلی برای همه وجود دارد. در این آموزش وردپرس به معرفی خطاهای 400 و 500 وردپرس می پردازیم و نحوه رفع آنها را توضیح می دهیم.

مهمتر از همه، توجه داشته باشید که برخی از این خطاها می توانند مشکلاتی ایجاد کنند. بی توجهی به خطاهای ذکر شده باعث می شود مشکلاتی که به مرور زمان به وجود می آید تبدیل به مشکلات بزرگ تری شود که بر درآمد وب سایت شما تاثیر می گذارد. به همین دلیل، توصیه می کنیم حتماً پس از رخ دادن خطاها، برای اصلاح آنها اقدام کنید.

از طریق لینک های زیر به نسخه های دیگر مجموعه مقالات خطاهای رایج وردپرس دسترسی پیدا کنید:

1. خطاهای رایج وردپرس قسمت اول: خطاهای امنیتی

معرفی ارورهای 400 و 500 وردپرس و نحوه رفع آنها

در ادامه به معرفی ارورهای 400 و 500 وردپرس می پردازیم و نحوه رفع آنها را توضیح می دهیم.

خطاهای وردپرس 400

400 خطا عبارتند از:

1. 400 درخواست نامعتبر

خطای 400 Bad Request زمانی رخ می دهد که سرور شما با خطای کلاینت مواجه شود. این خطا معمولاً به دلایل مختلفی مانند URL اشتباه که باعث مشکلات حافظه پنهان یا کوکی ها می شود، تفاوت بین داده های DNS و حافظه پنهان DNS محلی، تلاش برای آپلود فایل های بزرگ یا خطای کلی سرور رخ می دهد.

راه حل های مختلفی برای رفع خطای 400 Bad Request وجود دارد. می‌توانید با ویرایش و تصحیح URL اشتباه، پاک کردن حافظه پنهان مرورگر و کوکی‌ها، پاک کردن کش DNS و غیرفعال کردن افزونه‌های مرورگر، این خطا را برطرف کنید.

خطای 400: redirect_uri_mismatch

خطاهای رایج درخواست بد وردپرس 400

2. 403 ممنوع

به طور کلی، کارهای زیادی وجود دارد که می توانید برای افزایش امنیت وب سایت وردپرس خود انجام دهید. یکی از این اقدامات مربوط به سطوح دسترسی مختلف است. این ویژگی از دسترسی غیرمجاز به وب سایت شما جلوگیری می کند.

گاهی اوقات اگر مجوزها به درستی تنظیم نشده باشند با خطاهایی مواجه می شوید که یکی از آنها خطای 403 Forbidden است. برای رفع این خطا، باید مجوزهای فایل خود را بازنشانی کنید یا یک فایل htaccess ایجاد کنید. با این حال، توجه داشته باشید که 403 Forbidden ممکن است به دلایلی مانند یک پلاگین یا CDN یا مشکل محافظت از Hotlink رخ دهد.

رفع خطای گوگل 403

خطاهای رایج وردپرس 403 ممنوع است

3. 400 پیدا نشد

هنگامی که کاربر سعی می کند به صفحه ای دسترسی پیدا کند که وجود ندارد، با خطای 404 Not Found مواجه می شود. این خطا مشکل ساز نیست. اما باید در صورت بروز مشکل به اصلاح URL و لینک های مختلف وب سایت خود توجه کنید.

4. روش 405 مجاز نیست

خطای 405 Method Not Allowed نیز زمانی رخ می دهد که سرور شما درخواستی از مرورگر کاربر دریافت می کند اما به دلایل مختلف آن را رد کرده است. به طور کلی، راه حل های مختلفی برای رفع این خطا وجود دارد، مانند برگرداندن آخرین تم و به روز رسانی افزونه ها، بررسی پیکربندی سرور و اشکال زدایی کد برنامه.

خرید هاست وردپرس

5. 413 شی درخواست خیلی بزرگ است

اگر در مرورگر خود با خطای 413 Request Entity Too Large مواجه شدید، باید بدانید که این خطا به بزرگ بودن درخواست شما مربوط می شود. در واقع، این خطا زمانی ظاهر می شود که می خواهید به یک سرور وب سایت متصل شوید و آن سرور قادر به پردازش درخواست HTTP شما نیست.

همچنین خطای ذکر شده معمولا زمانی رخ می دهد که بخواهید فایل حجیمی را آپلود کنید. البته می توانید با افزایش حداکثر اندازه درخواست HTTP خود (Maximum HTTP Request Size) این مشکل را حل کنید.

چگونه کدهای html را در وردپرس ویرایش کنیم؟ برای دریافت آموزش کامل مقاله زیر را بخوانید.

ویرایش کدهای HTML در وردپرس

6. 429 درخواست خیلی زیاد

اگر کاربر سعی کند چندین بار در مدت زمان کوتاهی به یک منبع خاص دسترسی پیدا کند، احتمالاً با خطای 429 Too Many Requests مواجه خواهد شد. این حالت یکی از روش های سرور برای جلوگیری از رفتار مشکوک کاربر است. برای جلوگیری از حملات سایبری به صفحه ورود یا ورود شما که می تواند باعث خطای 429 شود، می توانید URL هایی که به طور پیش فرض تنظیم شده اند را تغییر دهید.

500 خطای وردپرس (500 خطا)

اساساً هر خطایی که در وب سایت شما با اعداد بین 500 تا 599 نمایش داده شود نشان می دهد که سرور شما به دلایل مختلف قادر به پردازش برخی از درخواست ها نیست. در زیر چند نمونه از خطاهای رایج 500 را ارائه و مورد بحث قرار می دهیم.

رفع خطای وردپرس 500

خطاهای رایج وردپرس 500 تا 599

1. 500 خطای سرور داخلی

علاوه بر جلوگیری از دسترسی کاربران به وب سایت شما، خطای 500 سرور داخلی نیز می تواند بر سئوی شما تأثیر منفی بگذارد. به همین دلیل توصیه می کنیم این خطا که مربوط به مشکلات سرور داخلی است را سریعا برطرف کنید.

از آنجایی که وقوع خطای 500 دلایل مختلفی دارد، راه حل های رفع آن نیز بسته به مشکل متفاوت است. بنابراین، برای رفع این خطا کار بسیار دشواری خواهید داشت. توصیه می کنیم کش مرورگر خود را پاک کنید و صفحه را مجدداً بارگیری کنید تا خطای سرور داخلی 500 برطرف شود. اگر با پاک کردن کش مرورگر مشکل حل نشد، باید به سراغ روش های دیگری بروید که فنی تر هستند.

خطای سرور داخلی، مشکل را برطرف کنید

خطاهای رایج وردپرس 500 خطای داخلی سرور

2. 501 محقق نشد

خطای 501 Not Implemented به این معنی است که سرور شما نمی تواند درخواست مرورگر کاربر را برآورده کند. در این حالت سرور شما به احتمال زیاد روش درخواست مرورگر کاربر را تشخیص نداده است. خطای 501 مانند خطای 500 می تواند بر سئوی وب سایت شما تاثیر منفی بگذارد و باعث شود صفحات شما در گوگل رتبه پایین تری داشته باشند. بنابراین توصیه می کنیم در اسرع وقت این خطا را برطرف کنید.

برای رفع خطای 501 Not Implemented، می توانید چندین کار را انجام دهید. از جمله بارگذاری مجدد صفحه و پاک کردن کش مرورگر و غیرفعال کردن تنظیمات فعال پروکسی. اگر با انجام کارهای ذکر شده این مشکل برطرف نشد، باید با سرویس دهنده و میزبانی که سرویس را از آن دریافت می کنید، تماس بگیرید.

برای معرفی بهترین افزونه های بهینه سازی وردپرس و نحوه کار با آن ها مقاله زیر را مطالعه کنید.

بهینه سازی پایگاه داده وردپرس

3. 502 دروازه بد

خطای 502 Bad Gateway معمولا توسط خود سرور ایجاد می شود و زمانی نمایش داده می شود که سرور پاسخ نامعتبری از سرور ورودی دریافت کرده باشد. این خطا مانند خطاهای 500 و 501 می تواند بر سئوی وب سایت شما تأثیر منفی بگذارد. به همین دلیل توصیه می کنیم با استفاده از روش های رفع خطای 502 در اسرع وقت آن را برطرف کنید.

برای شروع رفع خطای 502 Bad Gateway، می توانید صفحه را دوباره بارگیری کنید یا کش مرورگر خود را پاک کنید. اگر خطا با این دو روش حل نشد، باید مشکلات مربوط به DNS را بررسی کنید و CDN و فایروال را غیرفعال کنید. اگر با این روش‌ها خطا برطرف نشد، حتماً با ارائه‌دهنده سرویس و میزبانی که از آن سرویس دریافت می‌کنید تماس بگیرید تا خطای 502 برطرف شود.

خطای 502 چیست؟

خطای 502 Bad Gateway

4. سرویس 503 در دسترس نیست

زمانی که کاربر به هر دلیلی نتواند به سرور شما دسترسی داشته باشد، با خطای 503 Service Unavailable مواجه می شود. در این شرایط، وب سایت شما خوب و فعال است. اما کاربر به دلایل مختلف امکان دسترسی به سرور را نخواهد داشت. گاهی اوقات این مشکل در وب سایت هایی که ترافیک زیادی دارند پیش می آید. توجه داشته باشید که خطای 503 می تواند ناشی از مشکلات سرور بزرگتر نیز باشد.

خوشبختانه، خطای 503 بر رتبه وب سایت شما در گوگل تأثیر نمی گذارد. اما باید در نظر داشته باشید که این خطا برای کاربران آزاردهنده است و باید در اسرع وقت آن را برطرف کنید. با غیرفعال کردن پلاگین ها و CDN و افزایش منابع سرور و فعال کردن WP_DEBUG می توانید خطای 503 را برطرف کنید. اگر این راه‌ها را امتحان کرده‌اید و خطا همچنان رخ می‌دهد، حتماً مشکل را با پشتیبانی ارائه‌دهنده سرور خود در میان بگذارید.

5. 504 Gateway Timeout

خطای 504 Gateway Timeout زمانی رخ می دهد که سرور شما نتواند درخواست سرور اصلی را انجام دهد. خطای 504 مانند خطای 502 مربوط به ایجاد مشکل برای سرور ورودی است. خطای 504 می تواند بر سئوی وب سایت شما تأثیر منفی بگذارد. به همین دلیل باید در اسرع وقت این خطا را برطرف کنید تا رتبه وب سایت شما در گوگل آسیب زیادی نبیند.

غیرفعال کردن تنظیمات پراکسی فعال، خاموش کردن VPN در صورت فعال بودن، بررسی DNS برای مشکلات، غیرفعال کردن موقت CDN و بارگیری مجدد (رفرش) صفحه روش هایی هستند که برای رفع خطای 504 استفاده می شوند.

خطای مرورگر 504 چیست؟

خطاهای متداول در انتظار دروازه وردپرس 504

نتیجه

در این مقاله خطاهای 400 و 500 وردپرس را معرفی کرده ایم و نحوه رفع آنها را یاد گرفته ایم. امیدواریم این مقاله آموزشی برای شما مفید بوده باشد. در مقالات بعدی به معرفی سایر خطاهای وردپرس از جمله خطاهای امنیتی، خطاهای سرور و … می پردازیم.

سوالات متداول

1. خطاهای 400 چیست؟

خطاهای نمایش داده شده با اعداد بین 400 و 499 به عنوان خطاهای 400 طبقه بندی می شوند.

2. خطاهای 500 چیست؟

خطاهایی که با اعداد بین 500 تا 599 نمایش داده می شوند در دسته خطای 500 قرار دارند.

3. آیا این خطاها باعث شکست وب سایت از نظر سئو می شود؟

برخی از خطاهای وردپرس و خطاهای 400 و 500 می توانند باعث کاهش رتبه گوگل شما شوند. بنابراین باید در اسرع وقت نسبت به رفع آنها اقدام کنید.

{ “@context”: “https://schema.org”، “@type”: “FAQPage”، “mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: “خطاهای 400 چه خطاهایی هستند؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “خطاهایی که با اعداد بین 400 تا 499 به‌نمایش درمی‌آیند، در دسته خطاهای 400 قرار می‌گیرند.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “خطاهای 500 چه خطاهایی هستند؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “خطاهایی که با اعداد بین 500 تا 599 نمایش داده می‌شوند، در دسته خطاهای 500 جای می‌گیرند.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “آیا این خطاها از‌نظر سئو وب‌سایت را دچار افت می‌کند؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “برخی از خطاهای وردپرس و خطاهای 400 و 500 می‌توانند رتبه شما در گوگل را با افت مواجه کنند؛ به‌همین‌دلیل، باید در سریع‌ترین زمان ممکن برای رفع آن‌ها اقدام کنید.”
}
}]
}

نوشته شده توسط خطاهای رایج وردپرس قسمت دوم: خطاهای 400 و 500 و نحوه رفع آنها در اولین بار در پارسپک. به نظر می رسد.