
خطاهای وردپرس دلایل مختلفی دارند که برخی از آنها به دلیل مشکلات سرور ایجاد می شوند. خطاهای سرور وردپرس باعث ایجاد عوارضی مانند خرابی و نصب و به روز رسانی ناموفق و همچنین از دست دادن منابع می شود که دسترسی کاربر را قطع می کند. این مسائل علاوه بر ایجاد اختلال در وب سایت شما و کاهش بازدیدکنندگان، به اعتبار وب سایت شما آسیب می رساند و به طور بالقوه بر درآمد شما تأثیر می گذارد. در این مقاله خطاهای مربوط به سرور وردپرس و نحوه رفع آنها را توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید تا در مورد خطاهای سرور وردپرس بیشتر بدانید.
خطاهای سرور وردپرس
در وب سایت های وردپرسی، سرور وظیفه ذخیره فایل ها و برقراری ارتباط با مرورگر را بر عهده دارد تا محتوا را در اختیار کاربران قرار دهد. خطاهای مربوط به سرور وردپرس به دلایل مختلفی از جمله محدودیت حافظه PHP یا نقص در فایل htaccess رخ می دهد. در مرحله بعد، لیستی از خطاهای رایج مربوط به سرور وردپرس را ارائه می دهیم.
1. خطای محدودیت حافظه وردپرس
ارائه دهنده خدمات هاست مقدار مشخصی از حافظه سرور را برای وب سایت اختصاص می دهد. اگر حافظه محدودی دارید، هنگام نصب افزونه ها و آپلود فایل ها و حتی نصب تم های جدید وب سایت با خطا مواجه خواهید شد.
در این شرایط با پیغام «خطای مرگبار: مقدار مجاز حافظه تمام شده است» مواجه خواهید شد. اگر این اتفاق برای شما افتاد، می توانید فایل wp-config.php را ویرایش کنید و محدودیت حافظه PHP خود را افزایش دهید.
در صورتی که با ویرایش فایل مذکور قادر به افزایش حافظه خود نیستید، توصیه می کنیم درخواست ارتقاء حافظه را به هاست خود ارسال نمایید و در صورتی که مشکل شما همچنان برطرف نشد، سرویس خود را به هاست دیگری منتقل نمایید. توجه داشته باشید که سرور جدید نسبت به ارائه دهنده قبلی به فضای بیشتری برای وب سایت شما نیاز دارد.
کدام خطاها خطاهای مربوط به سرور وردپرس هستند؟
2. خطای اندازه فایل آپلود وردپرس (فایل آپلود شده از دستور upload_max_filesize در php.ini بیشتر است)
سرویس میزبانی محدودیتی برای حداکثر اندازه فایلی که قصد آپلود در سرور را دارید اعمال می کند. برای مشاهده حداکثر حجم آپلود فایل، می توانید با رفتن به Media > Add New در داشبورد وردپرس خود و یافتن عبارت Maximum Upload، حداکثر حجم آپلود فایل را که به طور پیش فرض 128 مگابایت است، مشاهده کنید.
برای آپلود فایل های بزرگتر از حداکثر اندازه تعیین شده، باید فایل php.ini را ویرایش کرده و محدودیت را تغییر دهید. اگر نمی خواهید محدودیت را با ویرایش فایل php.ini ویرایش کنید، باید با ارائه دهنده هاست خود تماس بگیرید. زیرا آنها می توانند این محدودیت را برای شما تغییر دهند.
با این حال، پیشنهاد می کنیم محدودیت را با ویرایش فایل php.ini و عدم تماس با پشتیبانی هاست خود ویرایش کنید. زیرا در مقایسه با تماس با پشتیبانی زمان کمتری می برد.
رفع مشکل اندازه فایل آپلود در وردپرس
خطای مهلک: از حداکثر زمان اجرا بیشتر شده است. 3
سرورها محدودیت زمانی برای مدت زمان اجرای اسکریپت ها دارند. این محدودیت معمولاً 30 ثانیه است. البته در Kinsta، یکی از شرکت های میزبان وردپرس، محدودیت مذکور حداکثر 300 ثانیه خواهد بود.
در صورتی که اجرای اسکریپت PHP در وب سایت وردپرس بیش از زمان تعیین شده طول بکشد، با خطای «خطای مرگبار: حداکثر زمان اجرای بیش از حد» مواجه خواهید شد. این مشکل با افزایش زمان اجرای اسکریپت ها در وب سایت شما حل می شود. برای این کار ابتدا اسکریپتی را که بیش از زمان مجاز اجرا می شود، پیدا کرده و حذف کنید.
9 اشتباه مهم امنیتی وردپرس و نحوه رفع آنها بررسی شده است. مقاله بعدی را از دست ندهید
خطاهای رایج وردپرس قسمت اول: خطاهای امنیتی
آپلود: نوشتن فایل روی دیسک انجام نشد. 4
افزودن تصاویر به پستهای وبسایت باعث جذابتر و مفیدتر شدن آنها و افزایش ترافیک میشود. با این حال، گاهی اوقات هنگام تلاش برای افزودن تصاویر به پستها و صفحات وبسایت خود، ممکن است با پیام «آپلود: ذخیره فایل در دیسک انجام نشد» مواجه شوید. این خطا معمولاً به دلیل مجوزهای نادرست فایل ایجاد می شود. لازم به ذکر است که با تغییر مجوزهای فایل از طریق پروتکل انتقال فایل یا FTP می توانید خطای ذکر شده را برطرف کنید.
با این حال، ممکن است مشکل از سمت سرور باشد. هنگامی که فایل ها را در وردپرس آپلود می کنید، آنها در یک پوشه موقت روی سرور ذخیره می شوند و سپس به دایرکتوری مناسب وردپرس منتقل می شوند. اگر با تغییر مجوزهای فایل خطا برطرف نشد و دایرکتوری فایل های موقت پر است، با هاست خود تماس بگیرید و از آنها بخواهید دایرکتوری فایل های موقت را خالی کنند.
خطاهای رایج مربوط به سرور وردپرس
خطای اتصال امن 5
هنگامی که فایل های اصلی نصب وردپرس را به روز می کنید، وب سایت باید به WordPress.org متصل شود. گاهی اوقات به دلیل پیکربندی سرور، امکان برقراری این ارتباط وجود ندارد و یک هشدار در داشبورد وردپرس شما نمایش داده می شود. از آنجایی که خطای Secure Connection Error مستقیماً به سرور مربوط می شود، به احتمال زیاد برای رفع آن باید با ارائه دهنده هاست خود تماس بگیرید.
در این شرایط ممکن است سرور با حملات DDoS مواجه شود و خطا به زودی و به صورت خودکار برطرف شود. با این حال، راه حل دیگری برای رفع خطای «خطای اتصال امن» وجود دارد که در آن باید سرور خود را از طریق SSH به WordPress.org هدایت کنید.
خطاهای رایج وردپرس قسمت دوم: خطاهای 400 و 500 و نحوه رفع آنها. در مقاله زیر بخوانید.
خطاهای 400 و 500 و نحوه رفع آنها
نتیجه
در این مقاله آموزشی وردپرس، خطاهای مربوط به سرور وردپرس و مشکلات ناشی از آن و نحوه رفع آن ها را توضیح داده ایم. خطاهای مربوط به سرور وردپرس در اثر عوامل مختلفی ایجاد می شود و دانستن علل و نحوه رفع آنها کمک زیادی به بقای وب سایت و بهبود کارایی و عملکرد آن می کند.
سوالات متداول
1. خطاهای سرور وردپرس چیست؟
خطاهایی وجود دارد که معمولاً به دلیل مشکلات سرور در وب سایت وردپرس ایجاد می شود.
2. آیا خطاهای سرور بر سئو وب سایت تأثیر منفی می گذارد؟
خطاهایی که برای وردپرس رخ می دهد می تواند بر سئوی وب سایت تأثیر منفی بگذارد و رتبه گوگل آن را کاهش دهد.
3. چگونه خطای محدودیت حافظه وردپرس را برطرف کنیم؟
برای این کار باید فایل wp-config.php را ویرایش کرده و محدودیت حافظه php را افزایش دهید.
{ “@context”: “https://schema.org”، “@type”: “FAQPage”، “mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: “خطاهای وردپرس مربوط به سرور چه خطاهایی هستند؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “خطاهایی هستند که معمولاً بهدلیل مشکلات ناشی از سرور وبسایت برای وردپرس بهوجود میآیند.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “آیا خطاهای مربوط به سرور روی سئو وبسایت تأثیر منفی میگذارند؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “خطاهایی که برای وردپرس بهوجود میآیند، ممکن است روی سئو وبسایت تأثیر منفی بگذارند و رتبه آن را در گوگل با افت مواجه کنند.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “خطای محدودیت حافظه وردپرس چگونه رفع میشود؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “برای این کار، باید فایل wp-config.php را ویرایش کنید و محدودیت حافظه php را افزایش دهید.”
}
}]
}
ارسال شده توسط خطاهای رایج وردپرس قسمت سوم: خطاهای سرور وردپرس اولین بار در پارسپک. به نظر می رسد.