منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • مایکروسافت از مهاجرت ابری ویندوز خبر داد.

مایکروسافت از مهاجرت ابری ویندوز خبر داد.

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
مایکروسافت از مهاجرت ابری ویندوز خبر داد.

سال گذشته، اطلاعاتی توسط یک شرکت منتشر شد که نشان می داد مایکروسافت می خواهد ویندوز را به طور کامل به فضای ابری منتقل کند، یا حداقل این پیشنهاد مایکروسافت بود. به گزارش The Verge، ارائه طرح «وضعیت کسب و کار» ژوئن 2022 بخشی از برنامه های جلسه FTC با مایکروسافت بود. در این جلسه صحبت های زیادی در مورد استفاده کاربران ویندوز از فضای ابری برای مواردی مانند تجارت و صنعت بازی مطرح شد.

مایکروسافت قصد دارد ویندوز 11 را به طور کامل به فضای ابری در بخشی از فضای مصرف کننده به نام “زندگی مدرن” منتقل کند. این شرکت قصد دارد از قدرت فناوری ابری برای بهبود خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی و ایجاد یک تجربه دیجیتالی کاملاً قابل حمل برای مردم استفاده کند.

به عبارت ساده، مایکروسافت به جای نصب ویندوز روی لپ‌تاپ، نسخه ویندوز شما را روی سروری در مرکز داده نصب می‌کند، احتمالاً چندین مایل دورتر. در واقع، هدف نهایی طراحی ویندوز 365 برای فعال کردن یک سیستم عامل کامل ویندوز است که هر دستگاهی بتواند در فضای ابری از آن استفاده کند.

به فناوری های ابری؛ تحولات آتی مایکروسافت در فضای دیجیتال

بر کسی پوشیده نیست که مایکروسافت آینده خود را در فناوری ابری می بیند. این شرکت در حال حاضر از خدمات ابری گران قیمت خود درآمد زیادی کسب می کند.

در دنیای تجارت، ویندوز 365 سرویسی است که به ویندوز اجازه می دهد تا به دستگاه ها پخش شود. این احتمال وجود دارد که کاربران نیز در آینده بتوانند از این ویژگی استفاده کنند. همانطور که توسط The Verge گزارش شده است، Windows 365 Boot در حال حاضر قرار است برای ویندوز 11 معرفی شود. این ویژگی آن را از نسخه محلی ویندوز نصب شده بر روی دستگاه به یک لپ تاپ مبتنی بر ابر تبدیل می کند.

در آینده، به جای چنین انتخابی (دو بوت محلی یا ابری موثر)، ممکن است اصلاً نصب محلی وجود نداشته باشد و تنها کاری که باید انجام دهید این است که وارد فضای ابری شوید.

در حالی که انتشار اخبار به طور خاص در مورد حذف کامل نسخه های محلی ویندوز صحبت نمی کند، این یک دستاورد بزرگ است که در حال رخ دادن است. با این حال، ابر برای هر سرویسی که میزبانی می کند، مزایا و معایبی دارد. به این ترتیب، شما با رایانه خود در یک محیط منعطف و راحت کار می کنید، اما از سوی دیگر ممکن است نگرانی هایی در مورد مسائل مربوط به حریم خصوصی و مدیریت داده ها داشته باشید.

شما به راحتی می توانید با یک کامپیوتر ابری ویندوز کار کنید و زمانی که آنلاین هستید، می توانید وارد ویندوز شوید و از هر دستگاهی از راه دور کار کنید و هر زمان که بخواهید به همه فایل ها و برنامه های خود دسترسی داشته باشید. در واقع راحتی کار با کامپیوترهای ویندوزی در فضای ابری یکی از مهم ترین دلایل جذابیت آن است.

بزرگترین عیب لپ تاپ های ابری این است که نمی توانید بدون اینترنت با آنها کار کنید. نمی توانید آنلاین شوید؟ بنابراین نمی توانید وارد لپ تاپ خود شوید! البته اگر کامپیوتر خانگی دارید می توانید به صورت آفلاین نیز از آن استفاده کنید.

یکی دیگر از نگرانی های اصلی کاربران ویندوز امنیت و حریم خصوصی آنها خواهد بود. این به ویژه برای کسانی که نگران تله متری ویندوز و مانیتورینگ ویندوز هستند صادق است، اما خوشبختانه چیزی برای نگرانی وجود ندارد. زیرا با تنظیم فایل ها و داده های خود در فضای ابری، می توانید مطمئن باشید که مایکروسافت از دستگاه شما در برابر هکرها و حملات محافظت می کند.

مسئله دیگر می تواند هزینه تهیه یک لپ تاپ ابری باشد. با نگاه بدبینانه، به نظر می رسد که این فرصتی عالی برای مایکروسافت است تا از کاربران ویندوز هزینه ماهانه دریافت کند. بین پرداخت و تبلیغات، مایکروسافت می‌تواند ویژگی‌هایی را ارائه دهد که قادر به استقرار سیستم‌های متصل به ابر کم‌هزینه مانند این است. در واقع این ایده ای است که اواخر سال گذشته مطرح شد.

در هر صورت، با توجه به مزایا و معایب، آینده ویندوز احتمالاً برای مردم تاریک و برای مشاغل نیز مبهم خواهد بود. چالش واقعی این است که آیا فرآیند نصب های محلی باید آسان باشد (و گزینه های بوت دوگانه، ابری یا محلی را ارائه می دهد) یا این همان چیزی است که مایکروسافت امیدوار است اتفاق بیفتد؟