منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • معرفی هاست رایگان وردپرس برای مشاغل مختلف

معرفی هاست رایگان وردپرس برای مشاغل مختلف

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
معرفی هاست رایگان وردپرس برای مشاغل مختلف

هاست رایگان وردپرس چیست؟

اگر مبتدی هستید یا می خواهید یک وب سایت را امتحان کنید، باید هاست رایگان وردپرس را انتخاب کنید. زیرا فضای لازم و امکانات مناسب برای آن را در اختیار شما قرار می دهد. در این مقاله وبلاگ پارس پک ابتدا به معرفی هاست رایگان وردپرس می پردازیم و سپس به مزایا و معایب آن اشاره می کنیم و سپس سه نمونه از بهترین هاست رایگان وردپرس را بیان می کنیم. پس تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

مزایای استفاده از هاست رایگان وردپرس

آشنایی با مزایای سرویس های مختلف به شما کمک می کند تا در هنگام انتخاب آنها راحت تر تصمیم بگیرید. دو مزیت مهم استفاده از هاست رایگان وردپرس عبارتند از:

1. بسیار کاربر پسند

سهولت کار با هاست رایگان وردپرس یک مزیت بسیار مهم است. زیرا معمولا افرادی که دانش فنی زیادی ندارند از آن استفاده می کنند.

2. تست وب سایت های مختلف و یادگیری نحوه طراحی آنها

افرادی که به دنبال یک محیط تست مناسب برای طراحی و آموزش وب سایت هستند می توانند از هاست رایگان وردپرس به عنوان مکانی برای ذخیره اطلاعات خود استفاده کنند و فروشگاه آنلاین ساخته شده با ووکامرس را آزمایش کنند.

معایب استفاده از هاست رایگان وردپرس

هاست رایگان وردپرس علاوه بر مزایای فراوان، معایبی نیز دارد که باید از آنها آگاه باشید. برخی از معایب استفاده از هاست رایگان وردپرس عبارتند از:

1. محدودیت پهنای باند و فضای ذخیره سازی

این سیستم محدودیت های زیادی در زمینه پهنای باند و فضای ذخیره سازی دارد که باعث می شود از سرعت چشمگیر هاست های غیر رایگان و فضای لازم برای ذخیره سازی اطلاعات بی بهره باشد.

2. عدم پشتیبانی مناسب

در استفاده از هاست رایگان وردپرس باید در نظر داشته باشید که این پلتفرم پشتیبانی خاصی ندارد و در صورت بروز مشکل باید خودتان آن را حل کنید.

خریده است

انواع سیستم عامل هاست رایگان وردپرس

قبل از اینکه به معرفی بهترین هاست رایگان وردپرس بپردازیم، بهتر است در مورد سیستم عامل هاست رایگان وردپرس اطلاعاتی به دست آوریم. دو سیستم عامل رایج در هاست رایگان وردپرس به شرح زیر است:

1. هاست ویندوز

به فضاهای میزبانی که سیستم عامل آنها ویندوز است، هاست ویندوز گفته می شود. این سیستم عامل بیشتر برای وب سایت هایی استفاده می شود که در طراحی خود از فناوری ASP.net یا زبان PHP استفاده می کنند.

2. هاست لینوکس

اگر سیستم عامل میزبان لینوکس باشد به آن هاست لینوکس می گویند. هاست لینوکس نسبت به هاست ویندوز ایمن تر است و شهرت بهتری دارد.

انواع کنترل پنل هاست رایگان وردپرس

کنترل پنل هاست فضایی است که با استفاده از آن می توانید هاست خود را به خوبی مدیریت کنید. در ادامه به معرفی کنترل پنل های معروف هاست لینوکس و ویندوز می پردازیم.

1. کنترل پنل پلسک

یکی از کنترل پنل های معروف ویندوز پلسک است. البته باید در نظر داشته باشید که برای سیستم عامل های لینوکس هم می توانید از آن استفاده کنید و هیچ محدودیتی در این زمینه ندارید. مهمترین مزیت کنترل پنل پلسک محیط کاربرپسند و ساده آن است که به افراد کمک می کند تا به راحتی از آن استفاده کنند.

2. تابلو فرمان

با استفاده از کنترل پنل Helm می توانید به راحتی چندین فضا و سرور میزبانی را مدیریت کنید. این کنترل پنل بسیار امن است. اما کاربران کمتر از آن استفاده می کنند.

3. کنترل پنل وب سایت

پنل وب سایت دارای ساختار بسیار قدرتمندی است و به شما این امکان را می دهد که به راحتی وب سایت، اکانت FTP، پایگاه های داده و سایر قسمت های قسمت مدیریت را کنترل کنید.

4. کنترل پنل سی پنل

محبوب ترین کنترل پنل در ایران سی پنل برای هاست می باشدرابا سیستم عامل لینوکس استفاده می شود.

5. کنترل پنل مدیریت مستقیم

این نوع کنترل پنل بسیار سبکتر از سی پنل است و به راحتی بر روی هاست ویندوز و لینوکس نصب می شود.

6. کنترل پنل ویستا

پنل ویستا بسیار شبیه به سی پنل است و در درجه اول برای هاست لینوکس وردپرس است. این کنترل پنل به شما این امکان را می دهد که دامنه های اضافی را در وب سایت خود ایجاد کنید، دامنه های موجود را روی آن پارک کنید و اطلاعات مربوط به پایگاه های داده وب سایت خود را ویرایش کنید.

هاست چیست؟ چه انواع و کاربردهایی وجود دارد؟ در مقاله زیر بخوانید.

هاست چیست؟

در اینجا سه ​​نمونه از هاست رایگان وردپرس آورده شده است

پس از بررسی انواع سیستم عامل هاست و کنترل پنل آنها، نوبت به ارائه بهترین نمونه هاست رایگان وردپرس می رسد. سه نمونه از این هاست ها عبارتند از:

1. هاست رایگان وردپرس گیگافا

اولین سرویس میزبانی رایگان وردپرس گیگفا نام دارد که از اوایل سال 2006 فعالیت خود را آغاز کرد و همچنان فعال است.

سیستم عامل هاست رایگان وردپرس Gigafa

سیستم عامل این هاست رایگان وردپرس لینوکس است و از 200 گیگابایت پهنای باند و 5.5 گیگابایت فضای ذخیره سازی استفاده می کند.

کنترل پنل میزبانی رایگان وردپرس گیگافا

کنترل پنل مورد استفاده در هاست رایگان وردپرس، گیگافا vPanel است که می توانید از آن برای مدیریت فضای هاست خود استفاده کنید.

از دیگر امکانات هاست رایگان وردپرس گیگافا است

  • پایگاه داده MySQL: 50
  • تعداد دامنه مجاز برای افزودن: 50
  • تعداد پارک های دامنه مجاز: 50
  • تعداد زیر دامنه های مجاز برای افزودن: 50

2. میزبانی رایگان وردپرس Xzn

یکی از بهترین هاست های رایگان وردپرس Xzn است. ناگفته نماند که امکان نصب گواهینامه SSL بر روی این فضای میزبانی وجود ندارد و تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات به عهده خود فرد است.

سیستم عامل های میزبانی رایگان وردپرس Xzn

سیستم عامل Xzn WordPress Free Hosting لینوکس و وب سرور استفاده شده بر روی آن Nginx می باشد. استفاده از سیستم عامل مذکور باعث افزایش سرعت و کارایی این سرویس می شود.

کنترل پنل میزبانی وردپرس رایگان Xzn

هاست رایگان وردپرس Xzn نیز از کنترل پنل ویستا یا VPanel استفاده می کند و شما باید میزبانی وب سایت را از این طریق نظارت کنید.

3. میزبانی رایگان وردپرس Zili

این هاست دارای پهنای باند نامحدود و قابلیت FTP است که به شما این امکان را می دهد تا به راحتی اطلاعات مختلف را به هاست رایگان وردپرس خود منتقل کنید. همچنین دارای گواهینامه SSL است که امنیت وب سایت را افزایش می دهد.

سیستم عامل میزبانی رایگان وردپرس Zili

سیستم عامل این هاست رایگان وردپرس لینوکس بوده و سرعت بسیار بالایی دارد.

کنترل پنل میزبانی رایگان وردپرس Zili

کنترل پنل رایگان میزبانی وردپرس Zili از نوع cPanel 11 است که امکانات و گزینه های زیادی را برای مدیریت وب سایت به شما ارائه می دهد.

نتیجه

هاست رایگان وردپرس فضای میزبانی لازم را برای ایجاد یک وب سایت آزمایشی به کاربران مبتدی و حرفه ای ارائه می دهد. در این مقاله وبلاگ پارس پک به معرفی هاست رایگان وردپرس پرداختیم و موارد استفاده، امکانات، سیستم عامل ها و کنترل پنل های آن را بیان کردیم. اگر سوال یا ابهامی در مورد این موضوع دارید، لطفاً در نظرات با ما در میان بگذارید.

سوالات متداول

1. کجا می توانم DNS دامنه مرتبط با هاست رایگان وردپرس را تغییر دهم؟

رکوردهای DNS دامنه توسط مکان سرورهای نام دامنه کنترل می شود. اگر از سرورهای نام wordpress.com استفاده می کنید، به حساب خود در آن وب سایت بروید تا رکوردهای DNS خود را مدیریت کنید. برای این کار گزینه Upgrades را پیدا کرده و به تب Domains آن بروید. سپس روی گزینه Manage در قسمت DNS records کلیک کنید. اکنون می توانید DNS دامنه را تغییر دهید.

2. آیا می توان دامنه را به صفحه خاصی در وب سایت پیوند داد؟

خیر، امکان افزودن دامنه به صفحه خاصی وجود ندارد.

3. اگر نتوانیم سرورهای نام را هنگام اتصال دامنه به هاست رایگان وردپرس تغییر دهیم، چه کاری باید انجام دهیم؟

اگر نمی توانید سرورهای نام دامنه خود را تغییر دهید، می توانید از گزینه های جایگزین برای افزودن آدرس های IP و CNAME استفاده کنید.

{ “@context”: “https://schema.org”، “@type”: “FAQPage”، “mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: “از کجا می‌توان DNS دامنه متصل به هاست وردپرس رایگان را تغییر داد؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “سوابق DNS دامین با لوکیشن Name Servers دامین کنترل می‌شود. اگر از Name Servers وب‌سایت wordpress.com استفاده می‌کنید، برای مدیریت سوابق DNS خود به حساب کاربری‌تان در این وب‌سایت بروید. برای انجام این کار، گزینه Upgrades را بیابید و به قسمت Domains آن بروید. سپس، روی گزینه Manage در قسمت DNS records کلیک کنید. حالا امکان تغییر DNS دامنه برایتان فراهم خواهد بود.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “آیا می‌توان دامنه را به صفحه خاصی در وب‌سایت متصل کرد؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “خیر، امکان اضافه‌کردن دامنه به صفحه‌ای خاص وجود ندارد.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “اگر هنگام اتصال دامنه به هاست وردپرس رایگان نتوانیم Name Servers را تغییر دهیم، چه کاری باید انجام دهیم؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “اگر نمی‌توانید Name Servers دامین خود را تغییر دهید‌، می‌توانید از گزینه‌های جایگزین یعنی اضافه‌کردن IP addresses و CNAME استفاده کنید.”
}
}]
}

مقاله میزبانی رایگان وردپرس برای مشاغل مختلف را برای اولین بار در پارس پک معرفی می کند. به نظر می رسد.