
ReactJS یکی از کتابخانه های زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت است که برای برنامه نویسی Responsive UI استفاده می شود. بررسی های Statista نشان می دهد که بیش از 40 درصد از توسعه دهندگان از چارچوب ReactJS استفاده می کنند که یکی از بهترین آمار استفاده از فریم ورک است.
با این حال، میزبانی برنامه ReactJS به سادگی نوشتن کدهای HTML و CSS نیست. برای این کار باید ReactJS را روی هاست خود نصب کنید. در این مقاله وبلاگ پارس پاک با نحوه نصب ReactJS بر روی هاست با استفاده از cPanel آشنا می شویم و به نکاتی که در هنگام انتخاب مهم است اشاره می کنیم. میزبان ReactJS باید در نظر داشته باشید؛ پس تا انتها همراه ما باشید.
React چیست؟
React یکی از کتابخانه های مؤلفه مبتنی بر جاوا اسکریپت است که به عنوان منبع باز طراحی شده است. این کتابخانه به طور گسترده برای برنامه نویسی front-end رابط های کاربری موبایل و برنامه های کاربردی وب استفاده می شود. جالب است بدانید فیس بوک در سال های 2011 و 2012 ابتدا از این کتابخانه برای برنامه ریزی قسمت front-end استوری های اینستاگرام و اخبار فیس بوک استفاده کرد و سپس در سال 2013 آن را به صورت عمومی منتشر کرد.
اگرچه React اساساً برای کدنویسی برنامه های کاربردی وب تک صفحه ای طراحی شده است، اما به دلیل معماری MVC و مزایای مهم دیگر مانند مقیاس پذیری و توانایی توسعه سریع برنامه ها، به یک انتخاب ایده آل برای پروژه های بزرگ و توسعه دهندگانی تبدیل شده است که از JS برای پروژه های خود استفاده می کنند. . آمار StackShare نشان می دهد که حدود 10076 شرکت از ReactJS از جمله غول های فناوری برجسته مانند فیس بوک، اینستاگرام، آمازون، اوبر و پینترست استفاده می کنند.
مزایای استفاده از ReactJS
از جمله مزایای مهم استفاده از ReactJS می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1. صرفه جویی در زمان
با استفاده از ReactJS، توسعه دهندگان می توانند به طور مستقل از هر دو طرف Back-End و Front-End کار کنند و از کدهای از پیش نوشته شده در پروژه های جدید خود استفاده کنند. از این رو، استفاده از ReactJS باعث صرفه جویی در زمان توسعه دهندگان می شود.
2. بهبود تجربه کاربر
تیم React بر ساخت اپلیکیشن های وب با استفاده از رابط های کاربری بسیار پویا تاکید دارد. برای دستیابی به این هدف از مدل اسناد مجازی (DOM) استفاده می شود. اگرچه بسیاری از فریمورک های دیگر نیز از DOM استفاده می کنند، تفاوت در استفاده معمولی و DOM مجازی است.
بد نیست بدانید که استفاده عادی از DOM میتواند باعث ایجاد تغییراتی در عملکرد سایر بخشهای برنامه وب شود، مانند ایجاد درخواست. اما ReactJS از Virtual Dom استفاده می کند. استفاده از این ویژگی نه تنها بر عملکرد سایر موارد تأثیر نمی گذارد. این کار باعث افزایش سرعت نیز می شود. احتمالاً اثر شتاب دهنده ReactJS را در بخش چت فیس بوک و فید خبری دیده اید.
3. کدگذاری پایدار
مزیت دیگر استفاده از ReactJS این است که در مفهوم وراثت در برنامه نویسی، تغییر خصوصیات فرزند تغییری در شکل گیری والد ایجاد نمی کند. این همان چیزی است که ما آن را جریان یک طرفه داده می نامیم. در واقع، در این دسته، فیس بوک معماری MVC را به یک رویکرد View خالص برای دستیابی به کدنویسی قوی تبدیل می کند.
4. متن باز بودن و داشتن جامعه پویا
ReactJS را می توان یکی از کتابخانه های مفید زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت دانست. توسعه دهندگان می توانند از منابع بسیاری که با این چارچوب نوشته شده اند استفاده کنند. React تنها در GitHub بیش از 35000 فورک دارد و این نشان دهنده محبوبیت استفاده از این فریم ورک در بین توسعه دهندگان است.
همچنین React جامعه بسیار بزرگی دارد. حدود 96000 توسعه دهنده در StackShare ذکر کرده اند که با React کد می کنند. به همین دلیل می توانید از انجمن های ایجاد شده در پلتفرم هایی مانند Stack Overflow، Hashnode و DEV و پشتیبانی این فریم ورک استفاده کنید و پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.
5. برای سئو بهینه شده است
دنیای امروز دنیای رقابتی است. به همین دلیل سئو یکی از فاکتورهای مهمی است که در طراحی سایت باید در نظر گرفته شود. به لطف استفاده از Virtual DOM، ReactJS می تواند تأثیر مثبتی بر رندر و عملکرد کارآمد سرورها بگذارد. این باعث می شود کدهای نوشته شده با استفاده از ReactJS در رتبه بندی در موتورهای جستجو بسیار موفق باشند.
زمانی که تصمیم گرفتید از این چارچوب در پروژه های خود استفاده کنید میزبان ReactJS شما همچنین نیاز دارید اکنون این سوال پیش می آید که Host React چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ در ادامه مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد.
اگر می خواهید اطلاعات کاملی در مورد انواع هاست، سیستم عامل ها، کنترل پنل ها و موقعیت جغرافیایی کسب کنید، مقاله زیر را مطالعه کنید.
هاست چیست؟
نکات مهم برای انتخاب میزبان ReactJS
زمانی که تصمیم به انتخاب و خرید هاست ReactJS دارید باید به نکات زیادی توجه کنید. در زیر به برخی از این نکات مهم اشاره خواهیم کرد.
1. منابع سخت افزاری مناسب با توجه به نیاز خود
اولین نکته در خرید میزبان ReactJS باید در نظر داشته باشید که منابع سخت افزاری بر اساس نیاز شما هستند. پس ابتدا باید این نیازها را بشناسید و سپس Host React خودتان را آماده کنید.
2. امکان پشتیبان گیری و بازیابی اطلاعات
توجه داشته باشید که میزبان ReactJS انتخاب شما باید قابلیت پشتیبان گیری خودکار را داشته باشد. این روزها بسیاری از ارائه دهندگان هاست این قابلیت را به صورت پیش فرض در سرویس های خود قرار داده اند. با این حال، هنگام انتخاب باید به این نکته توجه کنید.
3. مکان مراکز داده میزبان ReactJS
تامین کننده انتخابی شما برای خرید از میزبان ReactJS باید از مجموعه کاملی از مراکز داده که سرورها در آن قرار دارند استفاده کند. بنابراین، علاوه بر انتخاب شما Host React باز، می توانید اعتماد بیشتری به شرکت میزبان پیدا کنید.
4. پلتفرم مبتنی بر فناوری ابر
استفاده از فناوری ابر در هاست از جمله میزبان ReactJS این امر انتقال اطلاعات را بسیار آسان تر می کند. همچنین هاست ها و سرورهایی که از این فناوری استفاده می کنند امنیت بیشتری دارند.
5. قیمت مقرون به صرفه
در هر انتخابی علاوه بر کیفیت و کارایی باید به قیمت هم توجه کرد. این مشکل خرید میزبان ReactJS هم صحت دارد و به دنبال انطباق تسهیلات ارائه شده با کارمزد پرداختی هستیم.
6. خدمات پس از فروش
اغلب امکان استفاده از آن وجود دارد میزبان ReactJS دچار مشکل شوید و به کمک نیاز داشته باشید. هنگامی که مشکلی رخ می دهد، تیم پشتیبانی باید به سرعت وارد عمل شود و مشکل را حل کند. پس به خرید بروید Host React کیفیت پشتیبانی و سرعت پاسخگویی نیز باید در نظر گرفته شود.
چگونه بهترین خدمات هاستینگ را انتخاب کنیم؟ کدام میزبان برای ما بهتر است؟ در مقاله زیر بخوانید.
راهنمای خرید نهایی
نحوه نصب ReactJS بر روی هاست سی پنل
پس از خرید هاست خود باید ReactJS را روی آن نصب کنید. برای این کار مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
1. یک صفحه اصلی به فایل package.json اضافه کنید
فایل package.json را باز کنید و مانند تصویر زیر ویژگی homepage را به این فایل اضافه کنید:
ویژگی صفحه اصلی را اضافه کنید
توجه داشته باشید که به جای http://punchstart.me باید آدرس دامنه خود را قرار دهید.
2. یک فایل کامپایل شده ایجاد کنید
در مرحله بعد تنظیمات میزبان ReactJS، بسته Yarn manager را در فهرست اصلی خود نصب کنید. برای این کار باید از دستور yarn build استفاده کنید. سپس باید از دستورهای yarn build و npm install و npm build work استفاده کنید.
پس از اجرای دستورات بالا متوجه خواهید شد که یک دایرکتوری جدید در پوشه پروژه شما با نام Build ایجاد شده است. این پوشه اساساً یک نسخه فوق فشرده از کد شما است که از همه چیزهایی که مرورگر برای شناسایی و اجرای برنامه نیاز دارد مراقبت می کند.
نصب و راه اندازی یک بسته مدیریت نخ در دایرکتوری ریشه
3. به سی پنل متصل شوید
اکنون باید به وب سایت ارائه دهنده خدمات میزبانی انتخابی خود بروید و وارد پنل کاربری خود در آن وب سایت شوید. پس از ورود به بخش مدیریت cPanel دامنه بروید. در پنل کاربری معمولا گزینه ای به نام Manage وجود دارد که شما را به قسمت مدیریت cPanel می برد. نمونه ای از این گزینه در تصویر زیر نشان داده شده است:
به بخش مدیریت میزبان خود بروید
قسمت cPanel Manager باید چیزی شبیه به تصویر زیر باشد. می توانید مستقیماً از داشبورد سی پنل خود به این بخش دسترسی داشته باشید.
نمایش مدیر سی پنل
گزینه های مدیریتی مختلفی در این صفحه وجود دارد میزبان ReactJS در آن باید به دنبال گزینه File Manager بگردید. هنگامی که این گزینه را انتخاب می کنید، یک نمودار درختی مانند شکل زیر به شما نمایش داده می شود که تمام دایرکتوری های درون آن را نشان می دهد. در این نمودار، دایرکتوری public_html را باز کنید.
پوشه public_html را باز کنید
4. محتوای بیلد را به دایرکتوری public_html اضافه کنید
اکنون مجموعه خود را باز کنید و تمام محتوای موجود در آن را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که در این مرحله باید محتویات Build را انتخاب کنید نه خود Build. در غیر این صورت دچار مشکل خواهید شد.
انتخاب محتوا بسازید
هنگامی که تمام محتوای موجود در Build را انتخاب کردید، آنها را در پوشه public_html آپلود کنید.
5. فایل htaccess. را ایجاد و آپلود کنید
در مرحله بعد باید فایل .htaccess را ایجاد کنید. برای این کار یک فایل در پوشه public_html ایجاد کنید و کدهای زیر را در آن قرار دهید:
<IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.html$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l RewriteRule . /index.html [L] </IfModule>
وقتی کارتان تمام شد، فایل را ذخیره کنید. اکنون می توانید آدرس دامنه خود را در مرورگر خود وارد کنید. در این صورت باید وب اپلیکیشن طراحی شده را مشاهده کنید. این بدان معناست که شما توانسته اید به هاست خود دسترسی داشته باشید میزبان ReactJS تبدیل نکته دیگری که باید به آن توجه کرد این است که نصب React روی هاست از طریق کنترل پنل DirectAdmin تفاوت چندانی با cPanel ندارد. در دایرکت ادمین نیز باید گزینه FileManager را پیدا کنید و تمام مراحل ذکر شده را دقیقا دنبال کنید.
نتیجه
زبان قدرتمند جاوا اسکریپت دارای چندین چارچوب است که برای یک هدف خاص مفید هستند. یکی از این کتابخانه های معروف ReactJS است. به دلیل ویژگی های زیادی که با استفاده از این فریم ورک همراه است، بسیاری از توسعه دهندگان از آن برای برنامه نویسی front-end استفاده می کنند. اما برای اینکه هاست خریداری شده بتواند برنامه های تحت وب کد شده با ReactJS را اجرا کند، باید React را روی هاست خود نصب کنید و این مشکلی است که احتمالاً مانع شما خواهد شد. به همین دلیل در این مقاله وبلاگ پارس پک نحوه تبدیل هاست معمولی به میزبان ReactJS مرحله به مرحله توضیح دادیم.
سوالات متداول
1. میزبان ReactJS چه میزبانی است؟
میزبان ReactJS در عمل هیچ تفاوتی با هاست معمولی ندارد. با این حال، برای میزبانی پروژه های کد شده با ReactJS و عملکرد کامل آنها، باید React را روی هاست خود نصب کنید. به میزبانی که React روی آن نصب شده است، Host React تحت عنوان.
2. ساخته شده است میزبان ReactJS استفاده از سی پنل با دایرکت ادمین چه تفاوتی دارد؟
عملاً هیچ تفاوتی بین استفاده از cPanel و مدیریت مستقیم وجود ندارد. توجه داشته باشید که این دو سیستم برای مدیریت هاست هستند و هیچ تفاوتی بین عملکرد آنها وجود ندارد. فقط قرار دادن برخی از گزینه ها ممکن است متفاوت باشد.
3. آیا پروژه های کدگذاری شده با ReactJS برای سئو خوب هستند؟
بله، معماری ReactJS به گونه ای است که پروژه های کدگذاری شده با این فریم ورک کاملاً سئو شده اند.
4. چگونه می توان میزبان ReactJS آیا آماده کرده اید
ابتدا باید هاست مورد نیاز خود را از یک ارائه دهنده قابل اعتماد خریداری کنید و سپس React را روی آن نصب کنید. برای این منظور می توانید از هاست های پارس پک استفاده کنید.
{ “@context”: “https://schema.org”، “@type”: “FAQPage”، “mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: “هاست ReactJS چه نوع هاستی است؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “هاست ReactJS درعمل تفاوتی با هاست معمولی ندارد. بااینحال، برای اینکه بتوانید پروژههای کدنویسیشده با ReactJS را روی هاست خود قرار دهید و این پروژهها بهطورکامل اجرا شوند، باید React را روی هاست خود نصب کنید. به هاستی که React روی آن نصب شده باشد، هاست ریاکت گفته میشود.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “ساخت هاست ReactJS با استفاده از cPanel چه تفاوتی با DirectAdmin دارد؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “درعمل تفاوتی میان استفاده از cPanel و DirectAdmin وجود ندارد. توجه کنید که این دو سامانههایی برای مدیریت هاست هستند و تفاوتی میان کارکردشان نیست. تنها ممکن است محل قرارگیری برخی از گزینهها تفاوت داشته باشد.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “آیا پروژههای کدنویسیشده با ReactJS ازنظر سئو مناسب هستند؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “بله، معماری ReactJS بهگونهای است که پروژههای کدنویسیشده با این فریمورک کاملاً برای سئو بهینهشده هستند.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “چطور میتوان هاست ReactJS را تهیه کرد؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “ابتدا باید هاست موردنیازتان را از ارائهدهندهای معتبر بخرید و سپس React را روی آن نصب کنید. برای این منظور، میتوانید از هاستهای پارس پک استفاده کنید.”
}
}]
}
ReactJS چیست و چه مزایایی دارد؟ اولین بار در پارسپک. به نظر می رسد.