منو سایت

پدیده ای به نام Twitch

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
پدیده ای به نام Twitch

این روزها دو بازار بسیار داغ برای کسب درآمد و خوش گذرانی همزمان، حوزه بازی و تولید محتوا است. هنگامی که این دو نام در کنار یکدیگر قرار می گیرند، نام twitch به طور خودکار در وسط کشیده می شود. توییچ یک پلتفرم محبوب برای به اشتراک گذاری محتوا به ویژه محتوای مربوط به بازی های دیجیتال است که مشترکین زیادی در سراسر جهان و حتی ایران دارد. در ادامه این مقاله با Twitch بیشتر آشنا خواهیم شد و با یک سری آمار پریمیوم به پتانسیل این شبکه اجتماعی پی خواهیم برد.

تاسیس Twitch

توییچ در سال 2011 توسط آقای جاستین کان به عنوان یکی از شعبه های Justin.tv متولد شد. این شعبه خیلی سریع رشد کرد تا اینکه Twitch.tv به برند اصلی این وب سایت تبدیل شد و منجر به تعطیلی کامل Justin.tv در سال 2014 شد و در همان سال آمازون این پلتفرم را به مبلغ 1 میلیارد دلار خریداری کرد. چهره ای که در ابتدا منتقدان خاص خود را داشت، اما مشابه آنچه برای گوگل و یوتیوب اتفاق افتاد، توییچ توانست با رشد خود به خوبی به انتقادات پاسخ دهد. اما چه چیزی باعث موفقیت توییچ شد؟

کلید اصلی این است که در زمان مناسب در مکان مناسب باشید. درست زمانی که دو بازار بازی آنلاین و صنعت پخش محتوا ظهور کردند و نیاز به پلتفرمی برای اشتراک‌گذاری محتوای مرتبط با بازی احساس شد، Twitch آنجا بود تا این وظیفه را بر عهده بگیرد. پس از آن مشخص شد که رئیس آمازون این بچه جوان را نه تنها در دنیای پخش بازی، بلکه در دنیای تولید محتوا نیز به غول تبدیل می کند.

آمار انقباض انفجاری

Twitch جامعه بسیار وسیعی را شامل می شود و به همین دلیل به دو نیاز اساسی انسان به خوبی پاسخ می دهد:

  • تفریح ​​کردن
  • تولید پول

این شبکه اجتماعی مملو از پتانسیل ها و فرصت های بسیار خوبی برای افراد خود است که با یک سری آمار جالب بیشتر در مورد آن ها خواهیم فهمید.

توییچ در سال 2021 تقریبا 2.6 میلیارد دلار درآمد ایجاد کرد که نسبت به سال گذشته 41 درصد رشد داشت! رشد درآمد این پلتفرم طی چند سال گذشته را در جدول زیر مشاهده می کنید:

تکان دادن

اما این مقدار پول از کجا می آید؟ در سال 2021، به طور متوسط ​​2.78 میلیون نفر به طور همزمان توییچ را تماشا کردند که نسبت به سال گذشته 31 درصد افزایش داشت. نیمی از رشد قبلی که به 68 درصد رسید! علاوه بر این، امسال 9 میلیون استریم کننده محتوای خود را با دیگران به اشتراک گذاشتند. مجموع این اشتراک‌گذاری‌ها و انبوه مردمی که برای دیدن آن‌ها هجوم می‌آورند این است که سال گذشته ۲۲.۸ میلیارد ساعت محتوا در توییچ تماشا شده است!! طبق جدول زیر، این پلتفرم بازدیدهای بیشتری نسبت به یوتیوب و فیسبوک دارد.
تکان دادن

در زیر به یک سری آمار جالب دیگر از جامعه کاربران توییچ نگاه خواهیم کرد: دو سوم کاربران توییچ افراد زیر 35 سال هستند. سهم مردان 65 درصد و زنان 35 درصد از جمعیت مصرف کننده است. همچنین لیست پربیننده ترین بازی های توییچ به شرح زیر است:

تکان دادن

سرنوشت توییچ در ایران

تمامی آمارهای فوق به وضوح پتانسیل بالای انقباض را در دو حوزه نشان می دهد. اولا توانایی بالا در جذب و سرگرمی کاربران علاقه مند به بازی و بازی و دوم امکان کسب درآمد برای استریمرها و خود توییچ. این موضوع اخیرا در ایران به دلیل امکان کسب ارز مورد توجه بسیاری قرار گرفته است و جوانان ایرانی روز به روز در حال تبدیل شدن به استریمرهای توییچ هستند، در حالی که…

از ابتدای تیرماه سال جاری امکان دسترسی به توییچ از آدرس های IP ایرانی وجود ندارد. قبل از این چند بار این اتفاق افتاده بود و بعد از مدت کوتاهی رفع شد. اما ظاهرا این بار این مشکل موقتی نیست و ادامه دارد. این امر دسترسی به توییچ را دشوار می‌کرد و هم برای استریمرها و هم برای بینندگان مشکلاتی ایجاد می‌کرد. البته در این مدت پلتفرم های جایگزینی مانند آپارات گیم به عنوان جایگزینی برای توییچ مطرح شد، اما باید دید آیا می توانند به خوبی از پس این کار برآیند یا خیر و این سوالی است که تنها زمان می تواند به آن پاسخ دهد.

The post پدیده ای به نام Twitch appeared first on Server.ir | نگرش جهانی، میزبانی ایرانی.