منو سایت

6 آسیب پذیری مهم API

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
6 آسیب پذیری مهم API

تهدیدات امنیتی پیرامون API ها همیشه یک نگرانی بوده است. این نوع تهدیدها را می توان به عنوان رانندگی در نظر گرفت. زیرا همیشه باید محتاط باشید و همه چیز را قبل از ارسال در اینترنت بررسی کنید. اگر موفق به انجام این کار نشوید، ممکن است خود و افرادی که از وب سایت شما استفاده می کنند در معرض خطر امنیتی بزرگی قرار دهید. تهدیدات API همیشه خطرناک تر از سایر تهدیدها هستند. به عنوان مثال، فیس بوک 50 میلیون کاربر دارد و یک نقض امنیتی در API حساب هاستینگر اطلاعات 14 میلیون کاربر را فاش کرد. با توجه به اهمیت این موضوع، در این مقاله می خواهیم 6 نمونه از آسیب پذیری های مهم API را با شما به اشتراک بگذاریم. پس تا انتها همراه ما باشید.

چرا یک آسیب پذیری API مهم است؟

اگر یک هکر بتواند به نقطه پایانی API شما نفوذ کند، ممکن است با یک فاجعه مواجه شوید. بسته به صنعت و جغرافیایی که کسب و کار در آن واقع شده است، آسیب پذیری های API می تواند بسیار متفاوت باشد. به عنوان مثال، اگر از خدمات شما در سیستم بانکی استفاده شود و مشخص شود که از API های ناامن استفاده می کنید، ممکن است با مشکلات قانونی و حقوقی زیادی مواجه شوید. به همین دلیل، همیشه باید از خطرات بالقوه API آگاه باشید تا بتوانید از آنها اجتناب کنید. در زیر به 6 نمونه از این آسیب پذیری های مهم اشاره خواهیم کرد.

خرید سرور ابری پارس پاک

6 خطر امنیتی API که باید مراقب آنها باشید!

1. عدم نظارت API به معنای خطر است

با گسترش استفاده از شبکه های مبتنی بر ابر، تعداد دستگاه ها و API ها نیز افزایش می یابد. متأسفانه، این ممکن است منجر به کنترل کمتری بر روی API های استفاده شده شود. APIهای مخفی یا پنهان یا قدیمی که از دید تیم امنیتی شما پنهان می مانند، فرصت های بیشتری را برای حملات سایبری با استفاده از API های ناشناخته و پارامترهای API فراهم می کنند. لازم به ذکر است که ابزارهای سنتی مانند API Gateway نمی توانند لیست کاملی از API ها را ارائه دهند. بنابراین، شما باید API های مورد استفاده را به طور مناسب نظارت کنید. برای این منظور باید نکات زیر را در نظر داشته باشید:

  • در مورد همه API ها تمرکز و دقت کافی داشته باشید
  • شما دید کامل و دقیقی از ترافیک API دارید
  • نظارت کافی بر API هایی که داده های حساس را انتقال می دهند
  • تجزیه و تحلیل ریسک API خودکار با استفاده از معیارهای از پیش تعریف شده

تمامی نکات آموزشی مرتبط با API، انواع و کاربرد آن را در مقاله زیر بخوانید.

API چیست؟

2. صلاحیت API ناکافی

نکته مهم دیگر توجه به فراخوانی های API برای جلوگیری از ارسال درخواست های تکراری یا مشابه به آن است. وقتی دو API سعی می کنند از یک URL استفاده کنند، این می تواند منجر به درخواست های تکراری شود. دلیل این امر این است که نقاط پایانی در هر دو API از یک URL استفاده می کنند. برای حل این مشکل، هر API باید URL منحصر به فرد خود را داشته باشد.

    آسیب پذیری های امنیتی API

چگونه آسیب پذیری های امنیتی API را حذف کنیم؟

3. تهدیدات برای در دسترس بودن خدمات

حملات هدفمند API DDoS با استفاده از بات‌نت‌ها می‌تواند چرخه‌های CPU سرور API و قدرت پردازش را تحت تأثیر قرار دهد. این حملات منجر به تماس های سرویس با درخواست های نامعتبر می شود و بنابراین سرویس مورد نظر برای ترافیک قانونی نیز در دسترس نیست. حملات API DDoS نه تنها سرورهایی را که API را اجرا می کنند، هدف قرار می دهند. نقاط پایانی API از این حملات مصون نخواهند بود.

در حالی که Rate Limiting تضمین می کند که شما از برنامه های خود در برابر این تهدیدات محافظت می کنید، یک راه بهتر و ایمن تر استفاده از راه حل های امنیتی لایه ای مانند محافظت APP API Trana است. از طریق این روش، API به صورت کاملاً دقیق و مدیریت شده محافظت می شود و ترافیک آن به طور مداوم رصد می شود و درخواست های مخرب بلافاصله قبل از رسیدن به سرور مسدود می شوند.

4. API را با سطح دسترسی کنترل شده ارائه نمی کند

یکی دیگر از مسائل امنیتی مهم مرتبط با API سطح دسترسی آن است. به عنوان یک کسب و کار B2B، اغلب باید API های داخلی خود را در اختیار تیم های خارج از سازمان خود قرار دهید. در حالی که این کار می‌تواند همکاری با شرکت‌های دیگر و دسترسی آنها را به داده‌های شما آسان‌تر کند، نباید فراموش کنید که این APIها را به چه کسانی ارائه می‌دهید، و ثانیاً، آنها به چه سطحی از اطلاعات دسترسی دارند. واقعیت این است که اگر فکر می‌کنید سطح اطلاعاتی که مردم با استفاده از API می‌توانند به آن دسترسی پیدا کنند بسیار گسترده است، در را به روی خطرات امنیتی نیز باز می‌کنید. به عنوان یک قاعده کلی، به خاطر داشته باشید که تماس‌های API که با افراد و شرکت‌های خارج از سازمان گرفته می‌شود باید به دقت نظارت شوند. این کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که یک API داده شده به درستی استفاده می شود و سیستم بیش از حد بارگذاری نمی شود.

آسیب پذیری امنیتی API چیست؟

آسیب پذیری های API چیست؟

5. تزریق API یا تزریق API

تزریق API یکی دیگر از آسیب پذیری های API است. این شکست زمانی رخ می دهد که کد مخرب به API تزریق شود. این کدها حتی گاهی اوقات می توانند کل وب سایت کاربر را از سرور حذف کنند. دلیل اصلی آسیب پذیر بودن API در برابر این حملات، ناتوانی توسعه دهنده در پاکسازی ورودی ها قبل از رسیدن به API است. این نقص امنیتی می تواند مشکلات جدی برای کاربران ایجاد کند. از جمله سرقت هویت و دسترسی غیرمجاز به داده ها. بنابراین، کاملاً ضروری است که شما از این خطر آگاهی کامل داشته باشید. یک راه حل برای جلوگیری از این شکست، افزودن اعتبارسنجی یا اعتبار سنجی ورودی سمت سرور است.

6. حمله به دستگاه ها با استفاده از اینترنت اشیا از طریق API

برای استفاده موثر از اینترنت اشیا، باید سطح مدیریت امنیت API را به درستی تنظیم کنید. در غیر این صورت، احتمالاً با دستگاه‌هایی که از اینترنت اشیا استفاده می‌کنند، مشکلات بزرگی خواهید داشت. با پیشرفت فناوری، هکرها نیز راه‌های خلاقانه‌ای برای نفوذ به دستگاه‌هایی که از اینترنت اشیا استفاده می‌کنند، ارائه می‌کنند. از آنجایی که API ها توسعه پذیری و قدرت بالایی را ارائه می دهند، ورودی های جدیدی را برای هکرها باز می کنند. این به هکرها اجازه می دهد تا به اطلاعات حساس دستگاه شما دسترسی پیدا کنند. برای جلوگیری از این مشکل، API های مورد استفاده برای این دستگاه ها باید از امنیت کافی برخوردار باشند. به همین دلیل، همیشه توصیه می‌شود که دستگاه‌هایی که از اینترنت اشیا استفاده می‌کنند در برابر هرگونه حمله با استفاده از به‌روزترین سیستم‌های امنیتی محافظت شوند.

آموزش ایجاد REST API با Prisma و PostgreSQL را در مقاله زیر بخوانید.

ساخت REST API

حفاظت API از طریق WAAP

در دنیای امروز، سازمان ها و مشاغل مختلف همواره در معرض تهدیدات امنیتی API هستند. با توجه به اینکه تعداد این نوع حملات روز به روز در حال افزایش است، باید به طور مرتب تمام API ها را برای تهدیدات احتمالی جدید بررسی کنید. متأسفانه، بیشتر اوقات ابزارهای امنیتی برنامه های وب برای محافظت از کسب و کار شما در برابر چنین حملاتی کافی نیستند. اما به عنوان یک پیشنهاد استفاده از WAAP یا وب اپلیکیشن و API می تواند راه حلی کاربردی و کاربردی برای شما باشد.

نتیجه

امروزه استفاده از API در بسیاری از کسب و کارها و سازمان ها و حتی دستگاه هایی که از اینترنت اشیا استفاده می کنند به ابزاری کاربردی برای کسب درآمد بیشتر و تعامل با افراد خارج از مجموعه تبدیل شده است. در این میان، موضوع مهمی که همیشه باعث نگرانی می شود، تهدیدات API است. بنابراین، اگر شما هم کسب‌وکاری دارید که از API برای جلوگیری از این حملات استفاده می‌کند، ابتدا باید آن‌ها را بشناسید تا در مرحله بعد استراتژی مناسب برای جلوگیری از آن‌ها را اتخاذ کنید. با توجه به اهمیت این موضوع، در این مقاله وبلاگ پارس پک، 6 نمونه از آسیب پذیری های مهم API را به زبان ساده توضیح داده ایم.

تزریق API چیست؟

امنیت API شامل چه مواردی می شود؟

سوالات متداول

1. API چیست؟

API مخفف Application Programming Interface است. به طور خلاصه، یک API می تواند برای برقراری ارتباط بین دو یا چند برنامه کامپیوتری یا برنامه های کاربردی وب استفاده شود.

2. مزیت استفاده از API چیست؟

استفاده از API مزایای زیادی برای کسب و کارها دارد. به عنوان مثال، فرض کنید یک وب سایت هواشناسی دارید. با استفاده از API، می توانید به برخی وب سایت های دیگر اجازه استفاده از داده های شما و دریافت اشتراک از آنها را بدهید.

3. حملات DDoS چیست؟

DDoS مخفف عبارت Distributed Denial-of-Service است. به بیان ساده، این حملات باعث می شود سرور با ترافیک غیر واقعی اشباع شود. بنابراین دسترسی افراد دیگر به سرور با ترافیک واقعی امکان پذیر نخواهد بود.

4. تزریق API به چه معناست؟

API Injection یکی از حملات مخرب هک API است. در این نوع حمله، کدهای مخرب وارد API (تزریق) می شود و در API رخنه ایجاد می کند.

{ “@context”: “https://schema.org”، “@type”: “FAQPage”، “mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: “API چیست؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “API مخفف Application Programming Interface است. به‌طورخلاصه با استفاده از API می‌توان بین دو یا چند برنامه کامپیوتری یا وب‌اپلیکیشن ارتباط برقرار کرد.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “مزیت استفاده از API چیست؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “استفاده از API مزیت‌های بسیار زیادی برای کسب‌وکار به‌همراه دارد. به‌عنوان مثال، فرض کنید وب‌سایت گزارش آب‌و‌هوا دارید. با استفاده از API می‌توانید به برخی از وب‌سایت‌های دیگر نیز مجوز استفاده از داده‌های خود را بدهید و در ازایش از آن‌ها حق اشتراک بگیرید.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “حمله‌های DDoS چیست؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “DDoS مخفف Distributed Denial-of-Service است. به‌بیان ساده، این حمله‌ها باعث می‌شوند که یک سرور با ترافیک غیرواقعی و بسیار زیاد اشباع شود. بدین‌ترتیب، امکان دسترسی دیگر افراد با ترافیک حقیقی نیز به سرور امکان‌پذیر نخواهد بود.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “API Injection به چه معناست؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “API Injection یکی از حمله‌های مخرب هکری سمت API است. در این نوع حمله‌ها، یک کد مخرب به API وارد (تزریق) و باعث ایجاد رخنه در API می‌شود.”
}
}]
}

6 آسیب پذیری مهم API برای اولین بار در پارسپک نوشته شد. به نظر می رسد.