
با توجه به تحول دیجیتال آمارهزینه های تحول دیجیتال جهانی بالغ بر 1.3 تریلیون دلار در سال 2020 که انتظار می رود رشد کند 2.4 تریلیون دلار تا پایان سال 2022. نه تنها این، بلکه تقریباً به نیمی از تولید ناخالص داخلی جهانی تا سال 2023 کمک خواهد کرد. همه این اعداد به پذیرش سریع تحول دیجیتال اشاره دارد.
همانطور که کسب و کارها وابستگی خود را به فناوری افزایش می دهند، به راه حل هایی نیاز دارند که به راحتی مقیاس پذیر باشد و انعطاف پذیری و مقرون به صرفه بودن مورد نیاز را برای آنها فراهم کند. اینجاست که میزبانی ابری به کمک می آید. این نه تنها هزینه ها را کاهش می دهد، بلکه می تواند شما را از مشکل خرید، نگهداری و ارتقاء سخت افزار گران قیمت برای میزبانی نرم افزار حسابداری خود نیز نجات دهد.
اگر هنوز نمیدانید که آیا باید نرمافزار حسابداری خود را به فضای ابری منتقل کنید یا خیر، این مقاله با برجسته کردن دلایلی که چرا باید از ابر برای میزبانی نرمافزار حسابداری خود استفاده کنید، تمام سردرگمی شما را برطرف میکند. در این مقاله، با هفت دلیل آشنا خواهید شد که چرا باید نرم افزار حسابداری خود را در فضای ابری میزبانی کنید.
7 دلیل که چرا باید نرم افزار حسابداری خود را در فضای ابری میزبانی کنید
در اینجا هفت دلیل قانع کننده وجود دارد که چرا باید نرم افزار حسابداری خود را در فضای ابری میزبانی کنید.
1. قابلیت دسترسی
یکی از بزرگترین مزایای مهاجرت نرم افزار حسابداری به فضای ابری مقرون به صرفه بودن آن است. این شما را از حضور در دفتر خود برای دسترسی به نرم افزار حسابداری خود رها می کند. به نرم افزار حسابداری خود در هر زمان و هر مکان از هر دستگاه متصل به اینترنت دسترسی داشته باشید. این بدان معنی است که حتی اگر در سفر یا در حال حرکت هستید، می توانید از راه دور به نرم افزار حسابداری خود دسترسی داشته باشید.
تنها چیزی که نیاز دارید دستگاهی است که به اینترنت متصل باشد و به نرم افزار حسابداری خود دسترسی داشته باشید. اگر زیاد سفر می کنید یا از خانه کار می کنید می تواند مفید باشد. همچنین به این معنی است که می توانید با دیگران همکاری کنید و از آخرین تغییرات ایجاد شده در نرم افزار حسابداری خود به روز باشید، حتی زمانی که دور هستید. متأسفانه، هنگامی که نرم افزار حسابداری شما بر روی یک سرور فیزیکی یا رایانه میزبانی می شود، از این نوع دسترسی برخوردار نخواهید شد.
2. عملیات یکپارچه و متمرکز
اگر بخش حسابداری شما به دلیل شلوغی و هرج و مرج برای مدیریت همه چیز تلاش می کند، قطعا باید به فکر مهاجرت نرم افزار حسابداری خود به فضای ابری باشید. این کار با نگه داشتن همه چیز در یک مکان متمرکز، عملیات را ساده می کند.
این امر به شما امکان کنترل بهتر و کاهش خطر خطاها و مشکلات را می دهد. همچنین میتواند مدیریت همه چیز را برای تجارت شما آسانتر کند زیرا میتوانید همه چیز را از یک داشبورد یکپارچه نظارت و کنترل کنید. بهترین بخش این است که به شما امکان می دهد بر همه موانع غلبه کنید، که روند تصمیم گیری شما را سرعت می بخشد.
3. ادغام شخص ثالث
اگر بسته حسابداری خریداری کردهاید که تمام ویژگیهای مورد نیاز شما را دارد، یا در حال حاضر از یکی از آنها استفاده میکنید، ممکن است ادغام شخص ثالث برای شما چندان مهم نباشد. متأسفانه، این مورد برای اکثر کسب و کارها نیست زیرا نرم افزار حسابداری مستقل خریداری می کنند. در نتیجه، آنها باید برای عملکردهای اضافی به ادغام های شخص ثالث تکیه کنند.
میزبانی نرم افزار حسابداری شما ابر مدیریت شده درد ناشی از ادغام ابزارهای شخص ثالث با نرم افزار حسابداری شما را از بین می برد. فرض کنید می خواهید حقوق و دستمزد خود را مدیریت کنید، باید این ابزار را با نرم افزار حسابداری خود ادغام کنید تا جریان روان داده ها را مدیریت کنید. این می تواند بهره وری تیم شما را بهبود بخشد و در عین حال دید بهتر و کنترل بیشتری بر داده های خود به شما می دهد.
4. پشتیبان گیری از داده ها
یکی دیگر از مزایای میزبانی نرم افزار حسابداری خود در فضای ابری این است که اکثر مردم تمایل دارند از پشتیبان گیری مکرر داده ها غافل شوند. هنگامی که نرم افزار حسابداری خود را در فضای ابری میزبانی می کنید، باید یک ارائه دهنده میزبانی ابری استخدام کنید. اکثر این ارائه دهندگان هاست ابری به کاربران خود گزینه پشتیبان گیری مکرر از داده ها را ارائه می دهند. می توانید از این ویژگی استفاده کنید و مطمئن باشید که در صورت بروز مشکل، اطلاعات شما در دستان امن است.
5. امنیت
هنگامی که نرم افزار حسابداری شما به صورت داخلی بر روی سرورهای فیزیکی یا پایگاه داده ها میزبانی می شود، نه تنها در معرض تهدیدات داخلی، بلکه مستعد حملات خارجی نیز می باشد. برعکس، نرم افزار حسابداری شما از لحاظ فیزیکی و دیجیتالی زمانی که در فضای ابری میزبانی می شود، ایمن است. دلیلش این است میزبانی ابری در مقایسه با سرور اختصاصی و سرور VPS گزینه بهتری است.
ارائه دهندگان هاست ابری از دوربین های مدار بسته مدرن برای نظارت بر مراکز داده خود استفاده می کنند. علاوه بر این، آنها همچنین ویژگیهای امنیتی را برای محافظت از دادههای ابری شما به صورت دیجیتال اجرا میکنند، مانند احراز هویت چند عاملی، رمزگذاری، سیستمهای تشخیص نفوذ و پاسخ، و حفاظت از DDoS برای ایمن نگه داشتن دادههای ابری شما.
6. هزینه ها را کاهش می دهد
همانطور که در بالا ذکر شد، میزبانی نرم افزار حسابداری شما با مزایای هزینه همراه است. لازم نیست هزاران دلار برای خرید سخت افزار گران قیمت برای میزبانی نرم افزار حسابداری خود خرج کنید یا متخصصان ماهر را برای مدیریت و به روز رسانی آن استخدام کنید. به علاوه، حتی لازم نیست نگران به روز رسانی سخت افزار خود باشید. ارائه دهنده هاست ابری شما همه چیز را از طرف شما مدیریت می کند.
بستگی دارد مدل هاست ابری انتخاب کنید، همچنین می تواند تیم IT شما را آزاد کند و بار را از دوش آنها بردارد تا آنها بتوانند به جای نظارت شبانه روزی بر سرورهای داخلی شما بر روی فعالیت های ارزش محور تمرکز کنند. وقتی هزینههای همه این موارد را با هم ترکیب میکنید، به معنای واقعی کلمه میتوانید با انتقال نرمافزار حسابداری خود به ابر، هزاران دلار صرفهجویی کنید.
7. مقیاس پذیری
سخت افزارهای فیزیکی مانند رایانه ها و سرورهای اختصاصی می توانند به تدریج منسوخ شوند. برای برآورده کردن نیازهای رو به رشد خود باید سخت افزار جدیدتر و بهتری خریداری کنید. این باعث افزایش هزینه کلی عملیات می شود. خوشبختانه در مورد ابر اینطور نیست. شما می توانید فوراً منابع را به دست آورید و بر اساس نیازهای در حال تغییر و نیازهای تجاری، مقیاس را افزایش و کاهش دهید. این امر باعث میشود تا کسبوکارها را با راهحلهای مبتنی بر ابر مقیاسبندی کنید. اگر تجارت آنها رشد کند، راه حل مبتنی بر ابر آنها با آن رشد می کند. این همان چیزی است که راه حل های مبتنی بر ابر را در بین مشاغل در حال رشد بسیار محبوب می کند.
آیا پس از خواندن این مقاله، نرم افزار حسابداری خود را در فضای ابری میزبانی می کنید؟ اگر چنین است، چه چیزی باعث شد که نرم افزار حسابداری خود را در فضای ابری میزبانی کنید؟ آن را در بخش نظرات زیر با ما به اشتراک بگذارید.