راهنمای جامع تست ایمیل با وب سایت Mail-Tester

راهنمای جامع تست ایمیل با وب سایت Mail-Tester

تست ایمیل برای اطمینان از ارسال موفقیت آمیز ایمیل ها انجام می شود. به این ترتیب، با مرور لیست 100 میلیون ایمیل اسپم که سرویس جیمیل روزانه شناسایی می کند، شانس شما افزایش می یابد. فرض کنید هزاران ایمیل و خبرنامه برای کاربران هدف خود ارسال می کنید. در حالی که منتظر سرنخ هستید، ایمیل های شما به بخش اسپم ارسال می شود. برای جلوگیری از این اتفاق، تست سرور ایمیل قبل از ارسال بسیار مهم است.

در این مقاله وبلاگ پارس پاک شما را با یکی از ابزارهای آسان و سریع تست اینباکس آشنا می کنیم. اگر قصد ارسال یک ایمیل مهم را دارید، حتما این مقاله را بخوانید.

منظور از آزمون ایمیل چیست؟

تست ایمیل فرآیندی ساده و سریع برای بررسی ارسال صحیح ایمیل و مشکلات احتمالی مانند انتقال به هرزنامه است که به کمک آن می توان وضعیت ایمیل ها را از جنبه های مختلف قبل از ارسال نهایی بررسی کرد و کیفیت ایمیل را قبل از رسیدن به صندوق ورودی کاربر نهایی سنجید.

به طور کلی، ربات‌های ایمیل، ایمیل‌های شما را بر اساس میانگین کیفیت ایمیل‌های ارسالی از نظر DNS، DKIM، SPF و سایر معیارها رتبه‌بندی می‌کنند. اگر این امتیاز کمتر از حد نیاز باشد، ایمیل های شما به جای صندوق پستی به اسپم ارسال می شود. ارسال ایمیل به هرزنامه بر انرژی، زمان و منابع مالی شما تأثیر می گذارد. بنابراین قبل از ارسال باید صحت ایمیل را بررسی کنید.

هر ماه، حجم ایمیل هایی را که در قسمت تاریک اسپم قرار می گیرند افزایش می دهد و این باعث می شود انرژی، زمان و منابع مالی فرستنده مصرف شود. تست ایمیل راه حلی است که احتمال اسپم شدن ایمیل شما را کاهش می دهد و شانس دریافت ایمیل شما را به بخش صندوق ورودی افزایش می دهد.

تستر پست الکترونیکی؛ بهترین ابزار تست ایمیل

چگونه بفهمیم ایمیل ما فعال است؟ خبر خوب این است که قبل از ارسال ایمیل، می توانید با استفاده از ابزار Mail-Tester، مشکلاتی که باعث اسپم شدن ایمیل می شود را به طور کامل بررسی کنید. Mail-Tester در واقع یک ابزار تست ایمیل سریع، ساده و موثر است که کیفیت ایمیل یا خبرنامه شما را بررسی می کند. برای استفاده از این ابزار کافی است به وب سایت رسمی Mail-Tester.com مراجعه کنید. سپس به شما خواهیم گفت که چگونه با ارسال یک ایمیل آزمایشی به Mail-Tester شانس دریافت آن را در صندوق ورودی خود افزایش دهید.

نحوه تست ایمیل در Mail-Tester

کار با تستر چندان پیچیده نیست. هر بار که وارد پورت Mail-Tester می شوید، یک ایمیل تصادفی ایجاد می شود. برای تست سلامت سرور ایمیل، باید از سرور ایمیل خود به هر آدرس Mail-Tester ایمیلی ارسال کنید. پس از ارسال ایمیل، روی دکمه Check You Score کلیک کنید تا امتیاز از طریق ایمیل به شما نمایش داده شود.

به یاد داشته باشید که این گزارش به مدت 7 روز در نسخه رایگان و 30 روز در پنل کاربری شما در صورت ایجاد حساب کاربری باقی می ماند. اگر ایمیل جدیدی را امتحان کنید، اطلاعات ایمیل قبلی به طور خودکار حذف می شود. به طور کلی، فرآیند تست ایمیل در Mail-Tester به شرح زیر است:

1. مرحله 1: وارد وب سایت Mail-Tester شوید

به وب سایت Mail-Tester.com بروید و آدرس ایمیلی که به شما داده است را در کادر آبی کپی کنید.

تست ارسال و دریافت ایمیل با وب سایت Mail-Tester

2. مرحله 2: ایمیل خود را آماده کنید

سرویس ایمیل خود را باز کرده و ایمیل مورد نظر را آماده کنید. توجه داشته باشید که ایمیل آزمایشی شما باید حاوی محتوای آخرین ایمیل شما باشد.

ایمیل خود را آماده کنید

3. مرحله 3: آدرس ایمیل آزمایشی را وارد کنید

گزینه “ارسال ایمیل” را علامت بزنید. پس از وارد کردن آدرس آزمون Mail-Tester، روی گزینه «ارسال نقد» کلیک کنید.

آدرس ایمیل تست را وارد کنید

4. مرحله 4: به صفحه اصلی برگردید و روی دکمه View Results کلیک کنید

در این قسمت از تست ایمیل، خطاهایی که باعث شده ایمیل شما به جای صندوق ورودی به قسمت اسپم برود را به شما نشان می دهد.

تست ایمیل در Mail-Tester

اگر پیش نمایش سرویس ایمیل شما کار نمی کند، از صفحه زیر عبور نخواهید کرد:

آدرس ایمیل را بررسی کنید

با این تصویر، Mail-Tester به شما می گوید که روش ارسال فعلی شما فعال نیست و ایمیل ها به فرستنده نمی رسد. در این صورت به احتمال بسیار زیاد سرور ارسال ایمیل شما در لیست سیاه قرار گرفته یا محدودیتی در ارسال ایمیل دارد و باید قبل از ارسال ایمیل اصلی فعال شود.

یادداشت مهم: هنگام ارسال یک ایمیل آزمایشی به Mail-Tester، به یاد داشته باشید که ایمیل شما دقیقاً حاوی محتوای ایمیل اصلی است. این به این معنی است که ایمیلی را که قصد دارید برای مشتری ارسال کنید نیز درج کنید. اگر یک ایمیل خالی یا با محتوای تست ارسال کنید، نتیجه آزمون ایمیل خیلی واقعی نخواهد بود.

رایج ترین دلایل کسب نمره پایین در آزمون سرور ایمیل

دلایل مختلفی برای پایین بودن نمره در ایمیل نتیجه آزمون وجود دارد که در پایان نتیجه آزمون به شما نشان داده می شود. به طور کلی، شایع ترین دلایل عبارتند از:

  • دامنه شما در لیست سیاه قرار گرفته است.
  • ایمیل شما حاوی کلمات کلیدی یا Spamassassin نامناسب است.
  • رکوردهای DKIM و SPF برای احراز هویت تست ایمیل به درستی تنظیم نشده اند.
  • خطای Broken Links در تست ایمیل معمولاً در شرایطی مانند خطا در بارگیری تصویر در ایمیل، وجود یک لینک مخرب یا نامعتبر، از دست دادن پیوند لغو اشتراک یا مسدود کردن آدرس IP فرستنده رخ می دهد.
  • خطای URI_WP_HACKED_2 زمانی رخ می‌دهد که ممکن است از نمادهای شبکه اجتماعی یا کدهای کوتاه خاص برای پیوندهای طولانی استفاده کرده باشید. اگر این خطا رخ داد، آن را نادیده بگیرید.

مقاله زیر را بخوانید تا با 5 نرم افزار برتر تایید ایمیل رایگان آشنا شوید.

معرفی نرم افزار تست ایمیل

چگونه نرخ اسپم ایمیل را کاهش دهیم؟

گاهی اوقات همه چیز می تواند در آزمون ارسال و دریافت ایمیل به خوبی پیش برود. اما وقتی برای گیرندگان واقعی ایمیل می فرستید، ایمیل شما دوباره اسپم می شود. راه های مختلفی برای کاهش نرخ اسپم وجود دارد. یکی از این راه ها فیلتر کردن گیرندگان ایمیل است. در ایمیل مارکتینگ و تایید آدرس ایمیل، گیرندگانی را برای دریافت ایمیل‌هایی انتخاب کنید که داوطلبانه و با دریافت خبرنامه یا ایمیل شما موافقت کرده‌اند.

همچنین، بهتر است یک دکمه لغو اشتراک واضح در ایمیل خود داشته باشید که گیرنده می تواند در صورتی که علاقه ای به دریافت ایمیل شما ندارد از آن استفاده کند. بنابراین با این روش درصد دریافت کنندگانی که علاقه ای به دریافت ایمیل از شما ندارند کاهش می یابد. در نتیجه احتمال اینکه ایمیل شما اسپم باشد کمتر خواهد بود.

نتیجه

تست ایمیل به شما کمک می کند شانس دریافت ایمیل خود را به جای ارسال هرزنامه در صندوق ورودی خود افزایش دهید. به خصوص در بازاریابی ایمیلی، زمانی که قصد دارید حجم زیادی از ایمیل را برای گیرندگان خود ارسال کنید، بهترین راه برای جلوگیری از اسپم شدن ایمیل شما، آزمایش ارسال و دریافت ایمیل است.

در این مقاله از وبلاگ پارس پاک نحوه اطمینان از ارسال صحیح ایمیل با ابزار Mail-Tester را توضیح دادیم. نظر شما در این مورد چیست؟ آیا تا به حال پس از آزمایش اعتبار یک ایمیل برای شما اسپم شده است؟ اگر سوال یا ابهامی در مورد Mail-Tester دارید، از طریق نظرات با ما در میان بگذارید.

سوالات متداول

1. چرا ایمیل من در هیچ یک از بخش های Inbox و Spam یافت نمی شود؟

دلیل این امر این است که سرور ایمیل شما احتمالاً در لیست سیاه قرار گرفته است. بنابراین باید روش ارسال را تغییر دهید و از تست سلامت سرور ایمیل مطمئن شوید.

2. نتیجه کامل تست ایمیل با Mail-Tester چیست؟

بهترین امتیاز 10 از 10 است. به طور کلی، نمره بالای 8 نشان دهنده احتمال بالای دریافت ایمیل شما در صندوق ورودی شما است.

3. چرا ایمیل من هرزنامه است حتی اگر در Mail-Tester امتیاز کاملی کسب کنم؟

فیلترهای هرزنامه یاهو بسته به نیاز کاربر متفاوت عمل می کنند. به همین دلیل، ممکن است ایمیل آزمایشی که با سلامت و ایمنی کامل در صندوق ورودی دریافت شده است، پس از ارسال اولیه به بخش اسپم بازگردانده شود.

4. چگونه مطمئن شوم که ایمیل هایم را در صندوق ورودی دریافت می کنم؟

متاسفانه این امکان وجود ندارد و فقط می توانید شانس خود را برای ارسال ایمیل به صندوق ورودی خود افزایش دهید.

منابع:شاعر پستی
جوکرا
تست کننده پست
مدیریت ایمیل

چیست ؟ HTOP

ابزارهای زیادی برای نظارت بر فرآیندهای در حال اجرا در سیستم عامل های لینوکس وجود دارد.
امروز یک مانیتور سیستم مفید به نام htop را به شما معرفی می کنیم.

Htop چیست؟

Htop یک سیستم مانیتورینگ برای مشاهده و مدیریت فرآیندها است که برای سیستم های یونیکس طراحی شده است.
این برنامه در اصل جایگزینی برای تاپ است، از بسیاری جهات بسیار شبیه تاپ است و عملکردهای مشابهی را ارائه می دهد اما توانایی نمایش جزئیات بیشتر از تاپ را دارد.

بر خلاف top، ابزار htop می‌تواند فهرستی دقیق از انواع فرآیندها بر اساس میزان منابع مصرف شده توسط هر یک ارائه دهد و همچنین نشان می‌دهد که یک فرآیند با استفاده از رنگ‌ها کم یا زیاد است.

روش نصب

برای نصب HTOP در اوبونتو می توانید از دستور زیر استفاده کنید:

sudo apt-get install htop

روی فدورا نصب کنید

sudo dnf htop را نصب کنید

علاوه بر این، HTOP را می توان با دستور زیر بر روی Centos نصب کرد

sudo yum نصب epel-release
sudo yum نصب htop

با استفاده از دستور htop می توانید از این ابزار استفاده کنید.

حالا بیایید بررسی کنیم که هر فیلد به چه معناست.

زمان کاری

این پارامتر نشان دهنده زمان آپتایم سیستم است.این اطلاعات را نیز می توان با استفاده از دستور uptime بدست آورد
چهره ای جداگانه دید.

شناسه فرآیند PID

هر بار که یک فرآیند جدید ایجاد می شود، یک شماره برای شناسایی آن اختصاص داده می شود که آن را PID می نامیم.

کاربر فرآیند

هر فرآیند یک کاربر مالک دارد، از این تب می توانید کاربری که مالک فرآیند است را مشاهده کنید.

وضعیت فرآیند

زمانی که از این ابزار استفاده می کنید، در مقابل هر فرآیند اختصاری هایی مانند S دیده می شود که هر کدام معنای خاصی دارند.

R: این فرآیند در حال اجرا یا در صف اجرا است.
S: این فرآیند در حال حاضر غیرفعال است.

دستورات برای تعامل با ابزار

فلش ها، صفحه به بالا، صفحه پایین صفحه اصلی، پایان در لیست فرآیندها اسکرول کنید.
برچسب گذاری فضایی یک فرآیند برای شناسایی مجدد آن.
همه فرآیندها را از برچسب خارج کنید.
F1 اطلاعات بیشتر در مورد ابزار.
F2 تنظیمات بیشتر
جستجوی F3 در بین تمام فرآیندها.

امیدواریم با استفاده از این مقاله، نحوه نصب و راه اندازی این ابزار و استفاده از آن را بهتر درک کنید
اگر می خواهید به اطلاعات بیشتری دسترسی داشته باشید، می توانید به صفحه HTOP در GitHub مراجعه کنید.

پست چیست؟ HTOP اولین بار در Server.ir پدیدار شد | نگرش جهانی، میزبانی ایرانی.

لحظات مهم در سئوی خارجی سایت

سئو خارج از سایت از طریق بهینه سازی محتوا، ساخت لینک و تبلیغات اینترنتی در سایت های دیگر به بهبود رتبه وب سایت کمک می کند. در این روش متخصص سئو محتوا و لینک هایی را در وب سایت های خارجی ایجاد می کند تا پیوند آنها با سایت های خارجی حفظ شود. رپورتاژ یکی از روش های موثر در سئوی خارجی است که به حفظ لینک سایت با وب سایت های خارجی کمک می کند و همین امر باعث افزایش رتبه وب سایت در موتورهای جستجوی خارجی می شود. با توجه به اینکه امروزه رقابت در این راستا بسیار زیاد است، ممکن است سوالات زیادی در مورد نکات مهم در سئو خارجی برای شما پیش بیاید که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

در صورت تمایل می توانید مقاله مرتبط با سئو داخلی و نکات مهم آن را مطالعه نمایید.

اتصال خارجی

وقتی از لحظات مهم در سئوی خارجی صحبت می کنیم، یکی از مهم ترین چیزهایی که به ذهن می رسد؛ اتصال خارجی است. ماشین گوگل اعلام کرد که سایت هایی که به صورت جداگانه کار می کنند هرگز مورد توجه موتورهای جستجو قرار نمی گیرند و رتبه خوبی کسب نمی کنند.

هرچه پیوند بین سایت شما و سایت های دیگر قوی تر باشد، موفق تر خواهید بود. البته باید به این نکته توجه کنید که از هیچ سایتی نمی توانید بک لینک بگیرید. نکات مهم در سئوی خارجی به این نکته اشاره می کند که ایجاد مزرعه لینک یکی از کارهای اشتباهی است که می تواند رتبه سایت شما را پایین بیاورد.

انواع لینک بیلدینگ

همانطور که می بینید، لینک بیلدینگ خارجی به ایجاد لینک از وب سایت های دیگر به وب سایت شما اشاره دارد. لینک های سایر وب سایت ها به وب سایت شما به عنوان لینک های خارجی شناخته می شوند و نقش بسیار مهمی در بهبود رتبه وب سایت شما در موتورهای جستجو دارند.

یکی از نکات مهم در سئو خارجی شناخت انواع لینک های خارجی است که در ادامه به معرفی آن می پردازیم.

  • تبادل لینک

می توان گفت یکی از مهم ترین روش های لینک بیلدینگ تبادل لینک است و به عنوان یکی از مهم ترین نکات در سئو خارجی به حساب می آید.

تبادل لینک فرآیند تبادل لینک بین شما و وب سایت های دیگر است. به عبارت دیگر، شما به وب سایت دیگری لینک می دهید و در مقابل آن وب سایت به وب سایت شما لینک می دهد. با این کار سایت شما قابل مشاهده است و در اسرع وقت موفق خواهید شد.

  • فیلد پیوند

روش دیگری که در لینک بیلدینگ در نظر گرفته می شود ایجاد یک جعبه لینک در وب سایت است. با این کار به وب سایت های دیگر اجازه می دهید به سایت شما لینک دهند.

البته باید بدانید که در استفاده از باکس لینک باید بسیار مراقب باشید. زیرا در صورت استفاده غیر ضروری از فیلد لینک ممکن است دچار مشکل شوید.

  • پست مهمان

در این روش شما به وب سایت های دیگر رفته و محتوای جذاب و با کیفیتی برای آن وب سایت ایجاد می کنید و سپس به وب سایت خود لینک می دهید.

از جمله نکات مهم در سئو خارج از سایت ایجاد پست مهمان است. اما باید در این مسیر هدفمند عمل کنید تا بتوانید به نتیجه مطلوب برسید.

  • برای ساخت لینک پرداخت کنید

در این روش با پرداخت هزینه لینک شما در وب سایت مورد نظر قرار می گیرد. این بسیار مهم است و می تواند به رشد شما کمک کند. البته باید در انتخاب سایت هدف بسیار دقت کرد.

در کل ساخت لینک های خارجی یک کار بسیار خاص و تخصصی است و کسانی که می خواهند این کار را انجام دهند باید به مسائل و نکات سئو توجه کنند. لینک های اسپم می توانند آسیب های زیادی به سایت وارد کنند و حتی شما را برای مدت طولانی از اهداف خود دور کنند. با در نظر گرفتن همه این موارد، بهتر است لینک سازی را به عنوان یکی از مهم ترین نکات در سئو خارج از سایت در نظر بگیرید.

ایجاد لینک اسپم چیست؟

یکی از نکات مهم در سئو خارجی که همه متخصصان سئو باید به آن توجه داشته باشند و از آن اجتناب کنند، لینک سازی اسپم است. هرزنامه لینک فرآیند ایجاد لینک های نامناسب و ناخواسته وب سایت از طریق روش های جعلی و مغایر با قوانین موتورهای جستجو است. در این روش ها با ایجاد لینک های نامناسب، تبادل لینک های بدون محتوا و ایجاد لینک در سایت های غیر مرتبط؛ شما می توانید لینک های اسپم ایجاد کنید که مطمئناً ضربه بزرگی به سایت شما وارد می کند.

به جای بهبود رتبه وب سایت در موتورهای جستجو، لینک های اسپم باعث کاهش رتبه وب سایت می شوند. در واقع، موتورهای جستجو برای بهبود تجربه کاربر تلاش می کنند و ایجاد لینک های اسپم می تواند به این اصل مهم آسیب برساند. به طور کلی همانطور که گفتیم ساخت لینک های اسپم برخلاف استانداردهای اولیه سئو است و موتورهای جستجو به شدت چنین لینک هایی را مسدود می کنند. پس بهتر است هرگز از این روش استفاده نکنید و روی لینک های خارجی اولیه و استاندارد تمرکز کنید. با این روش ها ممکن است به طور موقت صعود کنید اما پس از مدتی با افت شدید رتبه مواجه خواهید شد.

آیا لینک بیلدینگ باعث افزایش رتبه سایت می شود؟

یکی از نکات مهم سئو خارج از سایت این است که لینک بیلدینگ به افزایش رتبه سایت کمک می کند. ایجاد پیوندهای خارجی می تواند شما را به اهداف خود نزدیکتر کند و به اولین لینک های موتور جستجو منجر شود. در واقع لینک های خارجی یکی از عوامل مهم در الگوریتم موتورهای جستجو برای تعیین رتبه وب سایت ها هستند و موتورهای جستجو از لینک های خارجی برای تعیین سطح اعتبار وب سایت ها استفاده می کنند.

به عنوان مثال، اگر وب سایتی نسبت به رقبای خود لینک های خارجی زیادی داشته باشد، این می تواند به ربات های جستجوگر نشان دهد که سایت برای کاربران جالب و مفید بوده است و این باعث افزایش قابل توجه رتبه سایت می شود. نکته ای که در لینک بیلدینگ به عنوان یکی از نکات مهم در سئوی خارجی باید رعایت شود ایجاد لینک های خارجی بر اساس استانداردهای اولیه سئو است. به عنوان مثال، لینک های خارجی باید از وب سایت های مرتبط با صنعت شما باشد. همچنین باید بدانید که با لینک بیلدینگ خارجی اولیه به زمان نیاز دارید تا رشد کنید و نمی توانید به یکباره رشد کنید.

حضور در سایر شبکه های اجتماعی

امروزه شبکه های اجتماعی وارد زندگی همه شده اند و تقریبا همه افراد به طور متوسط ​​4 ساعت از وقت خود را در شبکه های اجتماعی می گذرانند. به همین دلیل گوگل اعلام کرده است که شبکه های اجتماعی به عنوان بک لینک قوی برای سایت ها محسوب می شوند و می توانند به بهبود سئوی خارجی کمک کنند. این سوال یکی از نکات مهم در سئوی خارجی است که اغلب نادیده گرفته می شود. در واقع شبکه های اجتماعی می توانند به شما در افزایش بازدید سایت کمک کنند و حتی می توانید برند خود را به یک برند شناخته شده و قابل اعتماد تبدیل کنید.

با توجه به اینکه کاربران زیادی در شبکه های اجتماعی وجود دارند، ایجاد محتوای جالب و مفید در این شبکه ها می تواند به افزایش ترافیک سایت شما کمک کند. همچنین اگر محتوای شما جذاب و با کیفیت باشد، کاربران با آن ارتباط برقرار می کنند و این باعث رشد شما می شود. این نکات مهم در سئوی خارجی باید همواره مورد توجه کارشناسان سئو قرار گیرد. بهتر است بدانید شبکه های اجتماعی به شما این امکان را می دهند که با دیگران ارتباط برقرار کنید و شبکه های قوی و هدفمندی از کاربران ایجاد کنید. بنابراین، اگر به دنبال رشد هستید و می خواهید یک برند بسازید، هرگز نباید از حضور خود در شبکه های اجتماعی غافل شوید.

گزارش

یکی از مهم ترین نکات در سئوی خارجی رپورتاژ است. گزارش دهی به معنای ارسال مقالات و تبلیغات در وب سایت های دیگر است. با این کار می توانید مقالات و تبلیغاتی در مورد کسب و کار خود در سایت های دیگر ارسال کنید و ذهن مخاطب را آماده کنید. سپس با معرفی کسب و کار و قرار دادن لینک در مقاله، کاربران ناآگاهانه وارد سایت شما می شوند و در نتیجه ترافیک سایت افزایش می یابد. گزارش دهی معمولاً به عنوان یک روش تبلیغاتی و بازاریابی در اینترنت استفاده می شود. این روش به شما امکان می دهد تا ترافیک سایت را تا حد زیادی افزایش دهید و این موضوع یکی از نکات مهم در سئوی خارجی به حساب می آید. همچنین با استفاده از این روش آگاهی از برند را برای مصرف کنندگان و مشتریان بالقوه افزایش می دهید که نقش بسیار موثری در برندسازی دارد.

نکات مهم در گزارش

به طور کلی امروزه کارشناسان سئو، گزارش دهی را یکی از روش های مهم در سئو خارج از سایت می دانند. با توجه به اینکه رپورتاژ یکی از مهم ترین نکات در سئوی خارجی است، ممکن است برای شما این سوال پیش بیاید که در رپورتاژ به چه نکاتی توجه کنیم. این نکات و اصول به شرح زیر است:

برای انتشار مقالات و تبلیغات خود در سایر وب سایت ها باید بگویید

  • انتخاب سایت های مناسب

مواردی را انتخاب کنید که برای کسب و کار شما مناسب هستند. این یکی از نکات مهم در سئوی خارجی است. زیرا با انتشار مقاله گزارش در سایت های مرتبط می توانید کاربرانی را جذب کنید که در آینده مشتری شما شوند.

  • محتوای با کیفیت ارائه دهید

برای جلب توجه کاربران و جذب ترافیک به وب سایت، باید مقالات و تبلیغاتی با محتوای با کیفیت و جذاب ارائه دهید. این یکی از نکات مهم در سئوی خارجی است که هرگز نباید آن را نادیده بگیرید.

  • از کلمات کلیدی استفاده کنید

هنگام نوشتن مقالات و تبلیغات باید از کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار خود استفاده کنید تا بتوانید کاربران هدفمند را به سمت کسب و کار خود جذب کنید. بهتر است زمان کافی برای این کار صرف کنید و بهترین کلمات کلیدی را انتخاب کنید.

  • رعایت قوانین سئو

برای جلب توجه ربات های جستجوگر و بهبود رتبه وب سایت، هنگام انتشار مقالات و تبلیغات باید قوانین سئو را رعایت کنید. یکی از مهمترین نکات در سئو ایجاد رضایت کاربران است. بنابراین اگر بتوانید رضایت کاربران خود را افزایش دهید بدون شک به رتبه بالایی خواهید رسید.

  • نتایج را پیگیری و رتبه بندی کنید

پس از انتشار مقالات و تبلیغات، باید نتایج را پیگیری و ارزیابی کنید تا بتوانید به این نتیجه برسید که آیا افزایش ترافیک و کسب لینک های خارجی به سایت شما موثر بوده است یا خیر.

بر روی Advertisement کلیک کنید

تبلیغات پرداخت به ازای کلیک (PPC) روشی است که در آن تبلیغ‌کننده به ازای هر کلیک روی تبلیغ خود در وب‌سایت‌ها و دیگر پلتفرم‌های تبلیغاتی هزینه می‌پردازد. در واقع، با تبلیغات پرداخت به ازای کلیک، هزینه تبلیغ کننده بر اساس تعداد کلیک هایی است که تبلیغات آنها دریافت می کند. تبلیغات کلیکی یکی از روش های موثر در سئو خارجی است و کارشناسان سئو باید به آن توجه کنند. این روش تبلیغاتی در شبکه های اجتماعی و سایر بسترهای تبلیغاتی قابل اجرا است.

یکی از دلایل توجه تبلیغات کلیکی ردیابی دقیق آنهاست. به همین دلیل این روش تبلیغاتی در سئو خارجی مهم تلقی می شود. تبلیغات کلیکی به تبلیغ کننده اجازه می دهد تا با دقت بیشتری به مخاطبان خود دسترسی پیدا کند و کاربران را به وب سایت خود سوق دهد. اگر از تبلیغات کلیکی به خوبی استفاده شود، می توانند ترافیک سایت را افزایش دهند و رتبه سایت را تا حد زیادی افزایش دهند.

گوگل ادوردز

گوگل ادوردز یک پلت فرم تبلیغات آنلاین ارائه شده توسط گوگل است که به تبلیغ کنندگان اینترنتی اجازه می دهد تبلیغات خود را در صفحات نتایج جستجوی گوگل، شبکه های اجتماعی مختلف و وب سایت هایی که با گوگل شریک هستند نمایش دهند. با استفاده از Google Ads، تبلیغ‌کنندگان می‌توانند تبلیغاتی را برای کلمات کلیدی مرتبط با تجارت خود در صفحات نتایج جستجو با Google و سایر سایت‌های شریک نمایش دهند. علاوه بر این، تبلیغ‌کنندگان می‌توانند تبلیغات خود را بر اساس موقعیت جغرافیایی، زمان و سایر مکان‌های خاص هدف قرار دهند.

گوگل ادوردز یکی از مهم ترین نکات در سئوی خارج از سایت محسوب می شود و تبلیغ کنندگان باید بر اساس تعداد کلیک هایی که روی تبلیغات دریافت می کنند، هزینه تبلیغات بپردازند. این مدل تبلیغاتی Pay-per-Click یا PPC نام دارد. با استفاده از Google Ads، تبلیغ‌کنندگان می‌توانند از مزایایی مانند تجزیه و تحلیل عملکرد، گزارش‌های تبلیغاتی، و توانایی تنظیم دقیق و زمان‌بندی تبلیغات برخوردار شوند.

آخرین کلمه

تا اینجای کار سعی کردیم اطلاعات کاملی در مورد نکات مهم در سئو خارجی در اختیار شما قرار دهیم. همانطور که متوجه شدید، رعایت نکات مهم در سئو خارج از سایت مانند بک لینک، گوگل ادوردز، کلیک روی تبلیغات و رپورتاژ به موفقیت سایت شما کمک می کند.

پست نکات مهم در سئو خارج از سایت اولین بار در Server.ir | نگرش جهانی، میزبانی ایرانی.

نحوه تغییر رمز در میکروتیک با دو روش آسان

تغییر رمز عبور میکروتیک یکی از کارهایی است که اگر درگیر دنیای سرور و شبکه باشید، احتمالا با آن مواجه شده اید. علاوه بر تغییر رمز میکروتیک، ممکن است بخواهید نام کاربری این سیستم عامل را نیز تغییر دهید که می تواند مشکلاتی را ایجاد کند. به همین منظور در این مقاله از وبلاگ پارس پک قصد داریم نحوه ریست پسورد میکروتیک و تغییر نام کاربری و رمز عبور آن را برای شما شرح دهیم. پس تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

دلیل اهمیت آموزش تغییر پسورد در میکروتیک

شاید بهتر باشد این قرن را «عصر فراموشی رمز عبور» بنامیم! به این موارد مسائل امنیتی را اضافه کنید که اغلب ما را مجبور به تغییر رمزهای عبور حساب های کاربری خود می کند تا ببینیم که تغییر رمز عبور میکروتیک یا بازنشانی آن چقدر می تواند برای شما مفید باشد.

چرا آموزش تغییر پسورد در میکروتیک ضروری است؟ پاسخ یک جمله بیشتر نیست: زیرا هیچ چیز مهمتر از بهبود امنیت سرور شما نیست!

نکات کلی برای تغییر پسورد در میکروتیک

همانطور که می دانید میکروتیک یکی از سیستم عامل های محبوب و حرفه ای مبتنی بر لینوکس است که معمولاً برای روت کردن روی سرورها نصب می شود. زمانی که این سیستم عامل بر روی یک سرور (مثلاً سرور مجازی) نصب می شود، معمولا اولین قدم برای اطمینان از امنیت بیشتر، تغییر رمز عبور Mikrotik VPS است.

همچنین تغییر همزمان نام کاربری و رمز عبور میکروتیک از دیگر اقدامات امنیتی است که می توانید پس از خرید سرور مجازی برای بهبود ایمنی VPS خود استفاده کنید. معمولا روش های مختلفی برای تغییر رمز سرور مجازی میکروتیک وجود دارد که در زیر به توضیح دو نمونه از آنها می پردازیم.

مقاله زیر را بخوانید تا با برنامه‌ها، ویژگی‌ها و مجوزهای سیستم عامل میکروتیک آشنا شوید.

میکروتیک چیست؟

نحوه تغییر رمز در میکروتیک با دو روش مختلف

برای تغییر رمز در میکروتیک می توان از دو روش مختلف Winbox و Terminal استفاده کرد. در ادامه نحوه انجام این کار را شرح می دهیم.

1. تغییر رمز عبور سرور مجازی میکروتیک با استفاده از Winbox

اولین و ساده ترین راه برای تغییر رمز سرور مجازی میکروتیک استفاده از Winbox است. برای انجام این کار؛ این موارد را دنبال کنید:

مرحله اول: Winbox را دانلود و نصب کنید

در مرحله اول باید Winbox را از سایت رسمی میکروتیک دانلود و نصب کنید. Winbox در واقع نرم افزاری است که با استفاده از آن می توانید به سرور میکروتیک خود متصل شوید.

پس از ورود به وب سایت، روی دکمه Winbox کلیک کنید و سیستم عامل خود را 64 بیتی یا 32 بیتی انتخاب کنید.

نحوه تغییر رمز سرور مجازی میکروتیک

مرحله دوم: اطلاعات سرور مجازی را در Winbox وارد کنید

در مرحله بعد برای تغییر رمز میکروتیک وی پی اس باید اطلاعات سرور شامل آدرس IP و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید. سپس روی دکمه Connect کلیک کنید.

روش های تغییر رمز عبور سرور مجازی میکروتیک

مرحله 3: رمز عبور میکروتیک را بازنشانی کنید

پس از ورود به Winbox، System > Users را انتخاب کنید. نحوه دسترسی به این گزینه در تصویر زیر نشان داده شده است.

نحوه تغییر رمز VPS میکروتیک

با انتخاب این گزینه پنجره ای به نام User List نمایش داده می شود. همانطور که از نام این پنجره پیداست، اطلاعات تمامی کاربران در آن قابل مشاهده است. به عنوان مثال در این مقاله تنها یک کاربر با نام کاربری Admin داریم.

آموزش تغییر نام کاربری و رمز عبور در میکروتیک

برای بازنشانی پسورد میکروتیک کافیست روی کاربر مورد نظر کلیک کرده و سپس گزینه Password را انتخاب کنید. نحوه انجام این کار را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

آموزش تغییر پسورد میکروتیک

با این کار یک پنجره شناور به نام Change Password باز می شود. برای تغییر رمز در میکروتیک کافیست پسورد خود را در قسمت New Password وارد کرده و سپس مجدداً در قسمت Confirm Password وارد کرده و در نهایت دکمه OK را بزنید.

آموزش تغییر پسورد میکروتیک

2. رمز عبور Mikrotik VPS را با استفاده از ترمینال تغییر دهید

روش بعدی برای تغییر رمز میکروتیک استفاده از ترمینال است. برای این کار مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

مرحله 1: ترمینال میکروتیک را باز کنید

در اولین قدم برای تغییر سرور مجازی میکروتیک، گزینه Terminal را در WinBox باز کنید. این گزینه در تصویر زیر نشان داده شده است.

آموزش رمز عبور پیش فرض میکروتیک

مرحله 2: نام کاربری و رمز عبور سرور را وارد کنید

اکنون باید نام کاربری و رمز عبور کاربر را وارد کنید. برای این کار ابتدا نام کاربری و سپس رمز عبور را در خط فرمان ترمینال وارد کنید.

آموزش بازیابی رمز عبور میکروتیک

مرحله 3: رمز عبور سرور مجازی میکروتیک را با استفاده از دستور Password تغییر دهید

اگر نام کاربری و رمز عبور را به درستی وارد کنید، ترمینال پیامی مانند تصویر زیر به شما نشان می دهد.

نحوه تغییر رمز عبور میکروتیک

حال برای تغییر رمز در میکروتیک می توانید از دستور Password در ترمینال استفاده کنید.

تغییر پسورد میکروتیک

با اجرای این دستور، پیام رمز قدیمی در خط فرمان نمایش داده می شود. در این قسمت رمز عبور قدیمی خود را تایپ کرده و سپس کلید Enter را فشار دهید.

آموزش بازیابی رمز عبور میکروتیک

سپس باید رمز عبور جدید را وارد کنید و سپس با وارد کردن مجدد همان رمز عبور آن را تایید کنید.

آموزش بازیابی نام کاربری و رمز عبور میکروتیک

بدین ترتیب فرآیند تغییر رمز در میکروتیک با موفقیت انجام خواهد شد.

سرور مجازی میکروتیک چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ در خرید سرور مجازی میکروتیک به چه نکاتی توجه کنیم؟ در مقاله زیر بخوانید.

سرور مجازی میکروتیک چیست؟

تغییر رمز عبور در میکروتیک برای یک کاربر از کاربر دیگر

وقتی به سرور مجازی متصل هستید، می خواهید رمز عبور میکروتیک را برای کاربر دیگری تغییر دهید. برای این کار باید در نظر داشته باشید که سطح دسترسی شما باید بالاتر از کاربری باشد که می خواهید رمز عبور او را تغییر دهید. پس از اطمینان از این شرایط، اکنون مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

مرحله اول: با استفاده از دستور User

دستور User برای مشاهده کاربران Mikrotik VPS استفاده می شود. با تایپ این دستور در خط فرمان و فشردن Enter و سپس تایپ دستور Print و فشردن مجدد Enter صفحه ای مشابه تصویر زیر مشاهده خواهید کرد.

نحوه تغییر پسورد ادمین در میکروتیک

مرحله دوم: از دستور set password برای تغییر رمز عبور میکروتیک کاربر دیگر استفاده کنید

حال کافی است از دستور set password برای تغییر پسورد میکروتیک کاربر دیگر استفاده کنید. برای استفاده از این دستور الگوی زیر را دنبال کنید:

Set password=NEW PASSWORD USER_ID

تصویر زیر نحوه استفاده از دستور set password را نشان می دهد:

روش های تغییر پسورد میکروتیک

چرا آموزش تغییر پسورد در میکروتیک ضروری است؟ پاسخ یک جمله بیشتر نیست: زیرا هیچ چیز مهمتر از بهبود امنیت سرور شما نیست!

نتیجه

تغییر رمز عبور میکروتیک یکی از کارهایی است که باید به صورت دوره ای برای حفظ و بهبود امنیت سرور میکروتیک خود انجام دهید. برای این کار دو راه حل وجود دارد: یکی استفاده از WinBox به عنوان یک نرم افزار رابط برای اتصال به سرور میکروتیک و دیگری استفاده از ترمینال. در این مقاله وبلاگ پارس پاک قدم به قدم استفاده از هر دو روش را شرح داده ایم.

سوالات متداول

1. چرا رمز سرور مجازی میکروتیک باید به صورت دوره ای تغییر کند؟

به یاد داشته باشید که امنیت سرور تضمین امنیت کسب و کار شماست. به همین دلیل کارشناسان امنیت شبکه تغییر دوره ای رمز عبور سرور مجازی میکروتیک را توصیه می کنند.

2. چند روش برای تغییر رمز در میکروتیک وجود دارد؟

استفاده از نرم افزار Winbox و ترمینال دو روش متداول برای تغییر رمز عبور در میکروتیک هستند.

پروتکل چیست؟

پروتکل چیست؟ این سوال یکی از سوالات متداول است و افراد به دنبال پاسخی مناسب برای آن هستند.

اگر بخواهیم پاسخی سریع به این سوال بدهیم باید بگوییم مجموعه قراردادها، استراتژی ها و سیاست هایی که برای یک مشکل خاص تعریف می شوند، پروتکل ها را می سازند. پروتکل های زیادی در اینترنت موجود است، دانستن آنها برای کسانی که به عنوان متخصص سئو یا وب مستر در این فضا کار می کنند بسیار مهم است. در زیر سعی خواهیم کرد اطلاعات کاملی در این زمینه در اختیار شما قرار دهیم.

پروتکل چیست؟

همانطور که می دانید مفهوم اینترنت مبتنی بر ارتباط بین رایانه و داده های مختلف است. در واقع امروزه این طرز فکر وجود دارد که برای موفقیت باید داده های خود را با دیگران به اشتراک بگذاریم. در این راستا باید قوانینی وجود داشته باشد که این روند را به خوبی اداره کند. تمامی قوانینی که ارتباط بین دو کامپیوتر را در یک شبکه کنترل می کنند، پروتکل نامیده می شوند.

بهتر است این سوال را کمی باز کنیم و واضح تر توضیح دهیم.

 

 

به عنوان مثال، تصور کنید می خواهید یک سرویس انتقال اطلاعات راه اندازی کنید. اگر این سرویس بدون توجه به قوانین آزادانه راه اندازی شود، به زودی به یک آشفتگی بزرگ تبدیل می شود و این سرویس هرگز موفق نخواهد شد. اما اگر یک سری قوانین برای این سرویس ایجاد کنید، می توانید به کاربران اجازه دهید تا از پروتکل ها در یک چارچوب خاص استفاده کنند.

بنابراین، در پاسخ به این سوال رایج، باید به تمام سیاست هایی که برای استفاده از یک سرویس خاص وضع می شود، گفت: می گویند پروتکل. در واقع، پروتکل ها مشخص می کنند که اعضای گروه چه ویژگی هایی را باید در نظر بگیرند و چه سیاست هایی را دنبال کنند.

یک مثال ساده تر

باز هم اگر بخواهیم این مفهوم را ملموس‌تر کنیم، بهتر است مثالی از سفر به یک کشور خارجی بزنیم. وقتی به یک کشور خارجی سفر می کنید باید زبان آن کشور را یاد بگیرید و قوانین آن کشور را رعایت کنید. در غیر این صورت از این کشور اخراج خواهید شد. این دقیقاً همان چیزی است که با پروتکل ها دریافت می کنید. برای استفاده در اینترنت، هر شبکه قوانین خاصی دارد که قبل از ورود به آن باید با آنها آشنا شوید.

معرفی انواع پروتکل های شبکه

در ادامه به معرفی انواع پروتکل ها در شبکه و بررسی رویکرد اساسی آنها می پردازیم.

پروتکل HTTP

  • HTTP

مسلما رایج ترین پروتکل برای سایت های اینترنتی و هاست HTTP است.

  • HTTPS

یکی از رایج ترین پروتکل های اینترنت SSL است که برای وب سایت های امن استفاده می شود.

  • FTP

این پروتکل برای انتقال فایل ها در محیط اینترنت استفاده می شود.

  • FTP

این پروتکل مسیریابی و ارسال بسته های TCP/IP را تعیین می کند.

  • FTAM

این پروتکل دسترسی لازم به فایل ها و بسته ها را فراهم می کند.

  • SMTP

می توان گفت رایج ترین پروتکل برای ارسال ایمیل و ایمیل SMTP است.

  • شبکه راه دور

این رایج ترین پروتکل ارتباطی از راه دور است.

  • SNMP

این پروتکل برای نظارت بر شبکه و مدیریت شبکه بسیار رایج است.

  • DNS

این یکی از معروف ترین پروتکل هایی است که آدرس IP هاست را به دامنه اختصاص می دهد.

پروتکل tcp/ip

  • TCP

این پروتکل بر تحویل منظم داده ها نظارت می کند و آن را به خوبی مدیریت می کند.

  • PPP

پروتکل PPP وظیفه ارسال داده ها را بر عهده دارد.

  • DHCP

این پروتکل برای تخصیص پویا آدرس های IP در شبکه موجود است.

  • ECiP

این پروتکل برای ایجاد یک اتصال نقطه به نقطه قابل اعتماد از طریق UDP ایجاد شده است.

 

 

البته در این مورد باید بدانید که پروتکل های دیگری نیز وجود دارد که هر کدام قسمت خاصی از دنیای شبکه را رصد کرده و سعی در افزایش امنیت حضور اینترنت دارند.

در صورت تمایل می توانید مقاله PTP و نحوه عملکرد آن را مطالعه کنید تا اطلاعات بیشتری کسب کنید.

آخرین کلمه

در این مقاله سعی شده است اطلاعات کاملی در اختیار شما قرار دهیم. همانطور که می دانید پروتکل مجموعه ای از قوانین و تصمیماتی است که می تواند ارتباط بین دو کامپیوتر را ساده کند و برای ایجاد امنیت و دسترسی آسان طراحی شده است. به همین دلیل، همه کسانی که به عنوان وب مستر و متخصص سئو کار می کنند باید با پروتکل ها آشنا باشند.

پست پروتکل چیست؟ اولین بار در Server.ir پدیدار شد | نگرش جهانی، میزبانی ایرانی.

Memcached چیست و چه تفاوتی با Memcache دارد؟

Memcached چیست؟ اگر شما هم با این اصطلاح برخورد کرده اید؛ اما معنی آن را نمی دانید، این مقاله وبلاگ پارس پاک برای شماست. Memcached یک سیستم کش حافظه منبع باز رایگان و قدرتمند است که برای کارهای مختلفی مانند کش کردن داده های پایگاه داده و تماس های API و افزایش عملکرد برنامه های کاربردی وب استفاده می شود. با توجه به اهمیت این موضوع، در این مقاله به تفصیل در مورد Memcached و Memcache و همچنین آسیب پذیری Memcached صحبت خواهیم کرد. پس تا انتها همراه ما باشید.

Memcached چیست؟

اگر بخواهیم خیلی ساده توضیح دهیم Memcached چیست باید بگوییم که Memcached در واقع یک سیستم کش رایگان است که یکی از کاربردهای مهم آن افزایش سرعت دسترسی وب سایت های پویا با کاهش بار پایگاه داده است.

Memcached چگونه کار می کند؟

همانطور که گفتیم یکی از کاربردهای مهم ممشاد افزایش سرعت است. اما چگونه می توان با ممخشاد سرعت را افزایش داد؟ برای پاسخ به این سوال باید بدانیم ممجد چگونه کار می کند. همه پایگاه های داده اطلاعات را روی هارد دیسک ذخیره می کنند. این هارد دیسک از تکنولوژی قدیمی HDD یا در بهترین حالت از SSD استفاده می کند. اما داده های Memcached در RAM ذخیره می شوند. در این صورت می توانید با سرعت بسیار بالا و در عرض میکروثانیه به اطلاعات دسترسی داشته باشید و این باعث افزایش سرعت با Memcached می شود.

اگر از یک متخصص علوم کامپیوتر بپرسید مهمترین ویژگی ممجد چیست؟ قطعا مقیاس پذیری و طراحی ساده و کارآمد را از مهم ترین ویژگی های آن ذکر می کند. به یاد داشته باشید که Memcached حالت توزیع شده را دارد. این بدان معنی است که با اضافه کردن گره های جدید می توانید به راحتی آن را مطابق با نیاز خود تکامل دهید. به عبارت دیگر ممجد یک فناوری مقیاس پذیر به حساب می آید و از آنجایی که چند رشته ای است به راحتی می توانید ظرفیت محاسباتی مورد نیاز را افزایش دهید.

افزایش سرعت با Memcahced از یک سو و مدیریت کارآمد حافظه و پشتیبانی API برای اکثر زبان‌های رایج و طراحی ساده و کاربرپسند از سوی دیگر، Memcahced را به گزینه‌ای بسیار محبوب برای توسعه‌دهندگانی تبدیل کرده است که به حافظه پنهان در مقیاس بزرگ و عملکرد چشمگیر نیاز دارند.

اکنون که می دانید Memchached چیست و چه کاربردی دارد، بهتر است با وب سایت های مهمی که از این فناوری در ساختار خود استفاده کرده اند، آشنا شوید.

ممجد چیست و چگونه کار می کند؟

کدام وب سایت ها از Memcached استفاده می کنند؟

همانطور که احتمالا تا به حال متوجه شده اید، افزایش سرعت با Memxhad یکی از ویژگی های مهمی است که شما را به استفاده از آن وادار می کند. گزارش ها حاکی از آن است که حدود 1200 وب سایت از این فناوری در ساختار خود استفاده کرده اند که برخی از آنها عبارتند از:

  • فیس بوک
  • پینترست
  • اینستاگرام
  • توییتر
  • یودمی
  • Shopify
  • اینستاکارت
  • آرامش

ناگفته نماند که استفاده از ممجد بدون خطر نیست. در ادامه توضیح خواهیم داد که آسیب‌پذیری Memcached چیست و چگونه از آن جلوگیری کنیم.

آسیب پذیری Memcached چیست؟

هفته آخر بهمن ماه 1396 با اخبار داغ حوزه فناوری و اینترنت همراه بود؛ چرا که آژانس رادور گزارشی از آسیب پذیری Memcached بر روی پورت UDP 11211 منتشر کرده است، همین خبر کافی بود تا کارشناسان و به خصوص وب سایت های استفاده کننده از این فناوری به شدت به دنبال پاسخی برای این سوال باشند که آسیب پذیری Memcached چیست و چقدر می تواند بر امنیت وب سایت تاثیر بگذارد؟

چیزی نگذشت که اخبار تکمیلی در این زمینه منتشر شد. Memcached فرصت های زیادی برای حملات DDoS ایجاد کرد. در واقع، قرار بود آسیب پذیری Memcached به هکرها اجازه دهد تا از سرورهای Memcached برای راه اندازی حملات DDoS و ارسال ترافیک جعلی به سرور وب سایت کاربر استفاده کنند.

همچنین جالب است که علت آسیب پذیری Memcached چیست. در ابتدا پروتکل ممکش اصلاً نیازی به اتصال به اینترنت نداشت. به همین دلیل، هیچ کنترل امنیتی دقیقی وجود ندارد. این مسئله باعث شد تا مهاجمان به راحتی به این سیستم نفوذ کنند و با استفاده از پورت 11211 حملات DDoS را انجام دهند.

اکنون که می دانید آسیب پذیری Memcached چیست، خوب است بدانید که چگونه از آن جلوگیری کنید. در زیر به چند راهکار مهم برای این منظور اشاره خواهیم کرد.

برای یادگیری روش های عملی ایمن سازی Memcached مقاله زیر را از دست ندهید.

حفاظت Memcached

راه های جلوگیری از آسیب پذیری Memcached چیست؟

برخی از استراتژی های مهمی که می توان برای جلوگیری از آسیب پذیری Memcached استفاده کرد به شرح زیر است:

1. UDP را غیرفعال کنید

سرورهای Memkshed به طور پیش‌فرض اجازه استفاده از UDP را می‌دهند که بهتر است از آسیب‌پذیری Memkshed جلوگیری کرده و اگر به آن نیاز ندارید غیرفعال کنید.

2. برای استفاده از سرورهای Memcached از فایروال استفاده کنید

راه دیگر برای جلوگیری از آسیب پذیری Memcached استفاده از فایروال امن است. فایروال سرورهای Memshed را در برابر حملات مختلف محافظت می کند و بنابراین حتی می توانید بدون نگرانی از UPD استفاده کنید.

3. از جعل آدرس IP جلوگیری کنید

در حالی که جعل IP امکان پذیر است، حملات DDoS علیه Memcached نیز امکان پذیر است. باید گفت که جلوگیری از جعل IP بیشتر بر عهده ISP است تا شما.

مشکل امنیتی Memcached را در سرورهای توزیع اوبونتو و دبیان برطرف کنید

پس از آن بهتر است در عمل ببینید راه حل قابل اعتماد برای حل مشکل امنیتی Memcached در سرورهای مجهز به توزیع دبیان یا اوبونتو چیست. برای انجام این کار، باید پارامترهای سرویس را با ویرایش فایل /etc/memcached.conf تنظیم کنید. اگر از ویرایشگر متن نانو استفاده می کنید، در اینجا نحوه انجام این کار آورده شده است:

sudo nano /etc/memcached.conf

به طور پیش فرض، اوبونتو و دبیان به آدرس محلی 127.0.0.1 اشاره می کنند که در برابر حملات DDoS آسیب پذیر نیست. ابتدا بررسی کنید که گزینه -l روی همان آدرس تنظیم شده باشد:

. . .
-l 127.0.0.1
. . .

همانطور که قبلاً گفتیم، یکی از راه حل های مفید برای جلوگیری و حل آسیب پذیری Memcached غیرفعال کردن UDP است. برای این کار کد زیر را به انتهای فایل اضافه کنید:

. . .
-U 0

حال تغییرات ایجاد شده در فایل را ذخیره کرده و سپس آن را ببندید. در نهایت، سرویس Memcached را مجددا راه اندازی کنید تا تغییرات اعمال شوند:

sudo service memcached restart

اکنون مطمئن شوید که Memcached به رابط محلی متصل است و فقط با استفاده از دستور زیر به TCP گوش می دهد:

sudo netstat -plunt

اگر خروجی این دستور به صورت زیر باشد به این معنی است که تنظیمات اعمال شده مناسب بوده و سرویس ممکشید اکنون از امنیت مناسبی بهره می برد:

خارج شوید

اتصالات اینترنتی فعال (فقط سرورها) Proto Recv-Q Send-Q آدرس محلی آدرس خارجی PID/نام برنامه. . . tcp 0 0 127.0.0.1:11211 0.0.0.0:* LISTEN 2383/memcached. . .

تفاوت بین Memcached و Memcache چیست؟

تا اینجا متوجه شده اید که Memcached چیست و چه کاربردی دارد. شما همچنین اطلاعاتی در مورد آسیب پذیری آن و نحوه رفع آن دارید. با این حال، یک مفهوم دیگر وجود دارد که ما در مورد آن صحبت نکردیم: Memcache.

تفاوت بین Memcached و Memcache

اگرچه Memcache و Memcached پسوندهای PHP هستند، اما دقیقاً یکسان نیستند. PHP Memcache قدیمی تر اما پایدارتر است. اما محدودیت هایی نیز وجود دارد. ماژول PHP Memcache مستقیماً از Daemon استفاده می کند. در حالی که ماژول PHP Memcached از کتابخانه libMemcached استفاده می کند و دارای ویژگی های اضافی است.

جدول زیر به شما کمک می کند تا تفاوت بین این دو ماژول را بهتر درک کنید:

Memcached Memcache
29/01/2009 (بتا) 08-06-2004 تاریخ اولین انتشار
آره نه افزودن/پیشبرد
آره آره سریال سازی خودکار
به میل خود نه پروتکل باینری
آره نه CAS
آره آره فشرده سازی
آره آره هش کردن مداوم اطلاعات

حافظه یک مفهوم مهم برای سرعت سرور است. در این مقاله خیلی ساده توضیح داده ایم که Memcached چیست و چگونه می تواند یک مشکل امنیتی بسیار مهم در سرور وب سایت شما ایجاد کند.

نتیجه

اگر از یک متخصص علوم کامپیوتر بپرسید Memcached چیست، پاسخی واضح اما ساده دریافت خواهید کرد. همانطور که از نام آن پیداست MemCched یک سیستم کش حافظه است که مهمترین مزیت آن افزایش قابل توجه سرعت وب سایت های پویا است. با این حال، جدا از مزایایی که دارد، ممجد چندان امن نیست. در این مقاله وبلاگ پارس پک، علاوه بر توضیح اینکه Memxed چیست، به مشکل امنیتی این سرویس و نحوه رفع آن نیز به تفصیل پرداخته ایم.

سوالات متداول

1. Memcached چیست؟

Memcached یک سرویس کش برای سرورهای وب سایت های پویا است که استفاده از آن باعث افزایش چشمگیر سرعت این وب سایت ها می شود.

2. مشکل امنیتی Memcached چیست؟

به طور خلاصه، مشکل امنیتی Memcached استفاده از پورت UDP 11211 بود که راه را برای حملات DDoS باز کرد.

3. مهمترین مزیت استفاده از Memcached چیست؟

مهمترین مزیت استفاده از این پروتکل افزایش سرعت وب سایت های پویا است.

منابع:github
هایدنجامز
کامپیوترهای امن

سرور مجازی پی پال چیست و در هنگام خرید باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

سرور مجازی پی پال یکی از راه حل های مهمی است که برای رفع محدودیت های موجود در انتقال پول بین المللی برای شهروندان ایرانی استفاده می شود. با استفاده از VPS برای PayPal، می توانید آدرس IP مرکز داده سرور خود را تغییر دهید و در نتیجه بتوانید از PayPal استفاده کنید.

در این مقاله از وبلاگ پارس پاک با شما در مورد سرور مجازی پی پال صحبت می کنیم و به نکاتی که برای انتخاب بهترین نوع این سرور به آن نیاز دارید اشاره می کنیم. پس تا انتها همراه ما باشید.

سرور مجازی پی پال چیست؟

سرور مجازی پی پال در واقع برای رفع محدودیت های شهروندان ایرانی در استفاده از سرویس پی پال استفاده می شود. فرض کنید شما یک توسعه دهنده وب هستید و اکنون می خواهید پروژه ای را در ایران انجام دهید که کارفرمای آن یک خارجی است. روش پرداخت شما برای این پروژه چیست؟یکی از بهترین خدمات برای این منظور PayPal است. البته همانطور که گفتیم امکان استفاده برای شهروندان ایرانی وجود ندارد. برای حذف این محدودیت، باید از آدرس IP کشور دیگری استفاده کنید. این کار را می توان با استفاده از سرور مجازی پی پال انجام داد.

سرور مجازی پی پال (PayPal VPS) نوعی سرور است که برای اولین بار با استفاده از فناوری ماشین مجازی ساخته شد. دوم اینکه مرکز داده آن نیز در کشوری غیر از ایران قرار دارد تا بتواند محدودیت های استفاده از پی پال را حذف کند.

با اتصال به PayPal VPS، آدرس IP سیستم شما به کشوری تبدیل می شود که مرکز داده سرور در آن قرار دارد و به این ترتیب سیستم های شناسایی آن شرکت دیگر نمی توانند تشخیص دهند که شما مقیم ایران هستید.

علاوه بر این، استفاده از بسیاری از وب سایت ها و خدمات دیگر برای ایرانیان محدود شده است که می توانید از طریق PayPal VPS نیز از آنها استفاده کنید. اما با توجه به اینکه این مقاله به صورت اختصاصی برای سرور مجازی پی پال نوشته شده است، به نکات استفاده از این سرویس اشاره می کنیم.

هر آنچه را که باید در مورد ویژگی ها و مزایای سرور مجازی بدانید را در مقاله زیر بخوانید.

سرور مجازی چیست؟

سه مزیت مهم استفاده از سرور مجازی پی پال

سیستم های شناسایی و امنیتی پی پال دارای الگوریتم بسیار پیچیده و دقیقی هستند. اگر به مواردی مانند استفاده از IP ثابت توجه نکنید، حساب شما می تواند حتی برای همیشه مسدود شود. در ادامه 3 مزیت اصلی استفاده از سرور مجازی پی پال را توضیح خواهیم داد.

برای استفاده از سرویس پی پال باید آدرس IP سیستم خود را به کشوری غیر از ایران تغییر دهید. این کار با استفاده از سرور مجازی پی پال به راحتی امکان پذیر است.

1. با استفاده از سرور مجازی پی پال، دسترسی ایمن را از هر نقطه ای تضمین کنید

با استفاده از PayPal VPS، می توانید از هر کجای دنیا به حساب PayPal خود متصل شوید و همیشه یک IP ثابت از مرکز داده سرور خود داشته باشید. این امر خطر مسدود شدن حساب شما را تا حد زیادی کاهش می دهد.

2. خطر شناسایی حساب با استفاده از PayPal VPS را کاهش دهید

خواه ناخواه، تا زمانی که این اصطلاحات وجود دارد، باید تمام حواس خود را به این موضوع معطوف کنید که سیستم پی پال نمی داند که شما از ایران به این سیستم دسترسی داشته اید. به همین دلیل باید از یک IP ثابت از یک کشور دیگر استفاده کنید. استفاده از سرور مجازی پی پال به شما امکان می دهد یک بار برای همیشه نگران آدرس IP خود و دسترسی به حساب پی پال خود باشید.

3. از مسدود کردن یا مسدود کردن حساب خود با PayPal VPS خودداری کنید

PayPal اساساً حساب بانکی شماست که در آن هزینه های تمام تلاش خود را ذخیره می کنید. حال اگر این حساب به دلایلی محدود یا حتی مسدود شود چه ضرر هنگفتی متحمل خواهید شد؟یادتان باشد پی پال با موضوع محدودیت برای شهروندان ایرانی موافق نیست. چون به محض اینکه بفهمد شما ایرانی هستید بلافاصله حساب شما را مسدود می کند. تنها راه مطمئن برای جلوگیری از این امر استفاده از VPS برای PayPal است.

سرور مجازی برای پی پال

چهار نکته طلایی برای انتخاب بهترین سرور مجازی پی پال

در انتخاب سرور مجازی پی پال به چه نکاتی توجه می کنید؟ کدام عوامل برای شما مهمتر است؟ کدام نکته اگر به آن توجه کافی نداشته باشید قطعا بر کیفیت سرور شما تاثیر می گذارد؟ در زیر چهار نکته اصلی برای انتخاب بهترین سرور مجازی پی پال را فهرست می کنیم.

1. منابع سخت افزاری سرور مجازی پی پال کافی

یکی از نکات مهمی که در انتخاب سرور مجازی پی پال باید در نظر گرفت منابع سخت افزاری سرور است. با این حال، سرور چیزی نیست جز یک کامپیوتر قدرتمند و همیشه روشن که همیشه به اینترنت پرسرعت دسترسی دارد. به طور کلی، میزان منابع سخت افزاری سرور مجازی PayPal کاملاً به نیاز شما بستگی دارد.

اگر فقط از سرور مجازی خود برای دسترسی به حساب پی پال خود استفاده می کنید، به منابع سخت افزاری زیادی نیاز نخواهید داشت. اما اگر می خواهید به غیر از اتصال به پی پال کارهای دیگری انجام دهید، سروری با منابع قدرتمندتر انتخاب کنید.

2. سیستم عامل نصب شده بر روی سرور مجازی پی پال

سرور مجازی PayPal مانند هر کامپیوتر دیگری به یک سیستم عامل نیاز دارد تا بتواند دستورات صادر شده توسط کاربر را به سخت افزار منتقل کند. سیستم عامل های مختلفی را می توان روی سرور مجازی پی پال قرار داد که از مهمترین آنها می توان به لینوکس و ویندوز اشاره کرد.

اینکه کدام سیستم عامل برای سرور مجازی پی پال مفیدتر است به نیاز شما و آشنایی شما با دستورات خط فرمان لینوکس بستگی دارد. اگر در استفاده از خط فرمان مهارت زیادی دارید، احتمالاً سرور لینوکس به دلیل امنیت بیشتر و عملکرد بهتر، برای شما مفیدتر خواهد بود و رایگان است.

برای آشنایی با ویژگی ها و نکات مهم هنگام انتخاب سرور مجازی بایننس مقاله زیر را مطالعه کنید.

سرور مجازی بایننس چیست؟

3. مرکز داده سرور مجازی پی پال

نکته مهم دیگر در انتخاب سرور مجازی PayPal کشوری است که مرکز داده سرور در آن قرار دارد. با توجه به توضیحات، متوجه شدیم که مرکز داده VPS برای PayPal باید در خارج از کشور واقع شود. اما اینکه کدام کشور برای شما بهتر است یکی از نکات مهمی است که باید به آن توجه کنید.

4. اعتبار ارائه دهنده سرور مجازی PayPal

شهرت شرکت میزبانی که سرور مجازی پی پال خود را از آن دریافت می کنید، نقش مهمی در انتخاب بهترین سرور مجازی پی پال دارد. توجه داشته باشید که گاهی اوقات ممکن است در استفاده از VPS PayPal با مشکل مواجه شوید. در این مواقع باید یک تیم پشتیبانی مجرب و تمام عیار در کنار خود داشته باشید تا بتوانید در کمترین زمان ممکن مشکل را برطرف کنید. این امکانات در دسترس نخواهد بود مگر اینکه یک هاست قدرتمند و با تجربه در این زمینه انتخاب کنید. تمامی سرورهای خارجی پارس پک امکان استفاده به عنوان سرور مجازی پی پال را دارند.

VPS برای پی پال

نتیجه

سرور مجازی پی پال همان چیزی است که برای استفاده از سرویس پی پال نیاز دارید. استفاده از این سرور به شما این امکان را می دهد که محدودیت های انتقال پول بین المللی برای شهروندان ایرانی را دور بزنید.

در این مقاله وبلاگ پارس پک توضیح دادیم که VPS برای پی پال چیست و در انتخاب آن باید به چه نکاتی توجه کنید. با استفاده از تمامی سرورهای مجازی خارجی پارس پک می توانید با خیال راحت از این سرویس انتقال وجه بین المللی استفاده کنید.

سوالات متداول

1. فایده سرور مجازی پی پال چیست؟

با توجه به اینکه شهروندان ایرانی برای کار با پی پال با محدودیت هایی مواجه هستند، استفاده از سرور مجازی پی پال به آنها امکان حذف این محدودیت ها و استفاده از این سرویس را می دهد.

2. بهترین سرور مجازی پی پال چه ویژگی هایی دارد؟

بهترین سرور مجازی پی پال سروری است که دقیقا مطابق با نیاز شما ساخته شده و آپتایم قابل توجهی داشته باشد و قیمت آن نیز مقرون به صرفه باشد. ضمناً تیم پشتیبانی شرکت هاستینگ در کنار شما باشد تا در صورت بروز مشکلات فنی در کمترین زمان ممکن این مشکلات برطرف شود.

3. چه سیستم عامل هایی در VPS برای PayPal استفاده می شود؟

سیستم عامل های ویندوز و لینوکس معمولا در VPS برای PayPal استفاده می شوند.

مقایسه Adobe Connect و Big Blue Button. کدام را انتخاب کنیم؟

مقایسه Adobe Connect و Big Blue Button ما را با نکات متفاوتی در مورد این دو پلتفرم آشنا می کند. ممکن است از پلتفرم های Adobe Connect و Big Blue Button استفاده کرده باشید و تفاوت ها و ویژگی های هر کدام را از نزدیک دیده باشید.

حال سوال این است که Adobe Connect بهتر است یا Big Blue Button؟ کدام یک برای کسب و کار شما بهتر است؟ قطعا هر کدام از این پلتفرم ها ویژگی های خاص خود را دارند و با توجه به نیاز افراد طراحی و توسعه می یابند. شما باید بر اساس نیاز خود یکی از این پلتفرم ها را انتخاب کنید.

در این مقاله وبلاگ پارس پاک به ویژگی های Big Blue Button و Adobe Connect و مقایسه Adobe Connect و Big Blue Button می پردازیم. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

معرفی پلتفرم Adobe Connect

Adobe Connect یک کلاس آنلاین و پلت فرم جلسه است که توسط Adobe Systems توسعه یافته است. این پلتفرم به کاربران این امکان را می دهد که به طور ایمن وبینارها، برنامه های آموزشی، ارائه ها و جلسات خود را از طریق دسکتاپ یا دستگاه تلفن همراه راه اندازی، اجرا و مدیریت کنند.

Adobe Connect ابزاری مناسب برای مشاغل مختلف از دوره های دانشگاهی و مدارس گرفته تا سازمان های دولتی و غیردولتی است که می توانند به راحتی جلسات آنلاین خود را برگزار کنند. Adobe Connect یک نرم افزار مبتنی بر ابر است که در زیر قصد داریم به بیان ویژگی های آن و مقایسه Adobe Connect و Big Blue Button بپردازیم.

ویژگی های Adobe Connect

ویژگی های Adobe Connect

با مقایسه Adobe Connect و Big Blue Button می توان گفت که ویژگی های مشابه زیادی بین آنها وجود دارد. برخی از ویژگی های Adobe Connect عبارتند از:

  • امکان چت خصوصی با کاربران
  • امکان اشتراک گذاری صفحه نمایش
  • امکان استفاده از وایت برد در کلاس های آنلاین
  • امکان ضبط کلاس های آنلاین و اشتراک گذاری آنها
  • امکان اشتراک گذاری اسناد، صدا، تصاویر، ویدئو و موارد دیگر.
  • پشتیبانی از چند زبان (پشتیبانی محدود از زبان فارسی)
  • تایمر شمارش معکوس برای دانستن زمان باقی مانده از جلسه
  • ایجاد سوالات نظرسنجی برای شرکت کنندگان و توانایی انجام آزمون
  • برای شرکت در کلاس آنلاین از طریق لپ تاپ یا تلفن همراه به کاربران راه دور دسترسی داشته باشید

مانند Big Blue Button، Adobe Connect برای برگزاری جلسات آنلاین مناسب خواهد بود. Adobe Connect یک نرم افزار وبینار و کنفرانس وب است که برای اشتراک گذاری فایل های چندرسانه ای و ارائه ها از طریق دسکتاپ یا نرم افزار بومی به مرورگر وب و Adobe Flash Player نیاز دارد.

با Adobe Connect یا Big Blue Button با کلاس آنلاین آشنا شوید

معرفی پلت فرم دکمه بزرگ آبی (BigBlueButton)

BigBlueButton یک نرم افزار متن باز است و مانند Adobe Connect برای میزبانی جلسات آنلاین و وبینارها استفاده می شود. امکان برگزاری کلاس آنلاین با Adobe Connect یا Big Blue Button وجود دارد. BigBlueButton با سیستم‌های مدیریت یادگیری مانند Instructure، Schoology، Jenzabar یا D2L ادغام می‌شود و به معلمان و مربیان اجازه می‌دهد تا کلاس‌ها و دوره‌های آموزش الکترونیکی را راحت‌تر مدیریت کنند.

در Big Blue Button می توانید فایل های صوتی و تصویری مختلفی را به اشتراک بگذارید. این پلتفرم کیفیت صوتی و تصویری چشمگیری ارائه می دهد و ارتباط بصری را برای کاربران تسهیل می کند. شما می توانید این پلتفرم را به طور کامل کنترل کنید و از حریم خصوصی کاربران و امنیت آنها اطمینان حاصل کنید. می توان گفت که هدف اصلی Big Blue Button و Adobe Connect تقریبا یکسان است. اما تفاوت های آشکار آنها را نمی توان نادیده گرفت. در مرحله بعد، Adobe Connect و Big Blue Button را با هم مقایسه خواهیم کرد.

ویژگی های دکمه آبی بزرگ

ویژگی های دکمه آبی بزرگ

ویژگی های پلت فرم Big Blue Button به شرح زیر است:

  • اشتراک گذاری صفحه نمایش
  • تیم پشتیبانی سریع و پاسخگو
  • امکان چت خصوصی و عمومی کاربران
  • فرصتی برای دست گرفتن در کلاس و پرسیدن سوال
  • پخش ویدئو با وضوح کم، متوسط ​​و بالا
  • دسترسی و استفاده آسان و کاربرپسند
  • پشتیبانی از چند زبان از جمله فارسی
  • ایجاد و انجام نظرسنجی و آزمون در کلاس آنلاین
  • امکان اشتراک گذاری یادداشت ها برای همکاری گروهی
  • امکان استفاده از تخته سفید برای برجسته کردن مطالب
  • امکان اشتراک گذاری اسناد مانند Word و PDF و آپلود تصاویر
تفاوت بین دکمه آبی بزرگ و Adobe Connect

مقایسه Adobe Connect و Big Blue Button

به طور کلی، هدف اصلی این دو پلتفرم یکسان است. اما ویژگی ها، ابزارها و برنامه های کاربردی آنها با یکدیگر متفاوت خواهد بود. برای اجرای هر یک از این پلتفرم ها می توانید از سرور اختصاصی آنها استفاده کنید. از تفاوت های Big Blue Button و Adobe Connect می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پلتفرم های پشتیبانی شده: با مقایسه Adobe Connect و Big Blue Button، پلتفرمی که از Big Blue Button پشتیبانی می کند تنها مرورگر وب است. اما پلتفرم ها Adobe Connect Web، Android و iPhone خواهند بود. این بدان معناست که می توانید از نرم افزار اندروید و آیفون در Adobe Connect استفاده کنید. اما در Big Blue Button می توانید بدون استفاده از هیچ نرم افزاری و تنها از طریق مرورگر وب به جلسات خود دسترسی داشته باشید.
  • راحتی در استفاده: تفاوت دیگر این دو پلتفرم سهولت استفاده و کاربرپسند بودن آن است. کار با Adobe Connect کمی دشوار است و نیاز به آموزش و دانش خاصی دارد. اما استفاده از دکمه بزرگ آبی بسیار آسان است و نیاز به دانش زیادی ندارد.
  • برنامه های کاربردی: Adobe Connect بیشتر برای برگزاری جلسات آنلاین در شرکت های بزرگ و سازمان های دولتی در سراسر جهان استفاده می شود. اما دکمه بزرگ آبی برای برگزاری کلاس های آنلاین برای دانش آموزان و معلمان مناسب تر خواهد بود. علاوه بر این، پلت فرم Big Blue Button برای فریلنسرها بسیار مناسب تر از Adobe Connect خواهد بود. اما این بدان معنا نیست که فریلنسرها نباید از Adobe Connect استفاده کنند.
  • اشتراک گذاری فایل: تفاوت بین Big Blue Button و Adobe Connect در مورد اشتراک گذاری فایل بسیار آشکار است. در Adobe Connect می توانید به راحتی تصاویر، فایل ها، موسیقی و اسناد را به اشتراک بگذارید. اما در Big Blue Button امکان اشتراک گذاری ویدیو فقط از طریق لینک و آدرس اینترنتی وجود دارد.
  • پشتیبانی چند زبانه: برای مقایسه Big Blue Button و Adobe Connect می توان گفت که Big Blue Button از زبان های انگلیسی و فارسی به درستی پشتیبانی می کند. اما پشتیبانی از پلتفرم Adobe Connect محدود به زبان فارسی است.
  • راه اندازی و نصب: راه اندازی و نصب این دو پلتفرم ساده و آسان انجام می شود. برای راه اندازی پلت فرم Big Blue Button حداقل به یک سرور مجازی لینوکس و برای راه اندازی پلتفرم Adobe Connect نیاز به یک سرور مجازی ویندوز دارید.
  • تعداد افرادی که در یک جلسه شرکت می کنند: تفاوت دیگر Adobe Connect و Big Blue Button این است که حداکثر تعداد شرکت کنندگان جلسه در Big Blue Button 500 نفر و در Adobe Connect 1000 نفر است.
  • تنظیمات پیشرفته: تفاوت Big Blue Button و Adobe Connect در تنظیمات پیشرفته این دو پلتفرم است. تنظیمات پیشرفته زیادی در Adobe Connect وجود دارد. با این حال، این تنظیمات و ویژگی های پیشرفته در دکمه بزرگ آبی کمتر قابل مشاهده هستند.
  • کیفیت تصویر و صدا: کیفیت صدا در هر دو سیستم عامل عالی است. اما کیفیت تصویر در پلتفرم Adobe Connect بهتر از Big Blue Button است.
  • ارائه فایل ها: با مقایسه Big Blue Button و Adobe Connect می توان گفت که در Adobe Connect می توانید به راحتی تمام اسناد مانند PowerPoint و PDF را برای ارائه به اشتراک بگذارید. اما در Big Blue Button امکان ارائه فایل پاورپوینت وجود ندارد.

مقاله زیر را بخوانید تا با ویژگی های نرم افزار BigBlueButton و نحوه استفاده از آن آشنا شوید.

دکمه آبی بزرگ چیست؟

جدول مقایسه Adobe Connect و Big Blue Button

Adobe Connect و Big Blue Button دارای تفاوت ها و شباهت هایی هستند که در جدول زیر مقایسه ویژگی های این دو پلتفرم را مشاهده می کنید:

Adobe Connect

دکمه آبی بزرگ

ویژگی های

مرورگر وب و اندروید و آیفون مرورگر اینترنت پلتفرم های پشتیبانی شده
کمی سخت و پیچیده بسیار راحت و آسان راحتی در استفاده
برگزاری جلسات آنلاین در شرکت های بزرگ و سازمان های دولتی مناسب برای درس های آنلاین دانش آموزان و معلمان – مترجمان آزاد برنامه های کاربردی
امکان به اشتراک گذاری ویدئو، صدا، تصویر و سند امکان به اشتراک گذاری صدا، تصویر و سند – امکان اشتراک گذاری ویدئو از طریق URL اشتراک گذاری فایل
پشتیبانی محدود از زبان فارسی پشتیبانی کامل از زبان فارسی پشتیبانی چند زبانه
تا حدودی آسان است آسان پلتفرم را راه اندازی کنید
1000 نفر 500 نفر تعداد افراد شرکت کننده در جلسه
سرور مجازی ویندوز سرور مجازی لینوکس نصب پلتفرم روی سرور مجازی
ایناهاش مالک نیست تنظیمات پیشرفته
عالی خوب کیفیت تصویر
عالی عالی کیفیت صدا
ارائه قابلیت ارائه کلیه اسناد اعم از PDF و پاورپوینت امکان ارائه فایل پاورپوینت وجود ندارد ارائه فایل ها
ایناهاش ایناهاش امکان چت با کاربران
ایناهاش ایناهاش امکان استفاده از تخته وایت برد
ایناهاش ایناهاش امکان برگزاری آزمون آنلاین
ایناهاش ایناهاش امکان اشتراک گذاری صفحه نمایش
ایناهاش ایناهاش امکان ضبط کلاس ها و اشتراک گذاری آنها وجود دارد
ایناهاش ایناهاش امکان اشتراک گذاری یادداشت ها
ایناهاش ایناهاش قابلیت دریافت دست

نتیجه

مقایسه Adobe Connect و Big Blue Button به شما کمک می کند بهترین گزینه را برای جلسات و کلاس های آنلاین خود انتخاب کنید و پلتفرم را برای کسب و کار یا تحصیل خود در نظر بگیرید. در این مقاله از وبلاگ پارس پاک، Adobe Connect و Big Blue Button را با هم مقایسه کردیم و هر کدام از این پلتفرم ها را تعریف کردیم و ویژگی های آن ها را توضیح دادیم.

همانطور که در این مقاله گفتیم، می توانید به راحتی کلاس آنلاین Big Blue Button یا Adobe Connect را اجرا کنید و از مزایا و ویژگی های هر کدام استفاده کنید. انتخاب بهترین پلتفرم نیز به نیاز شما بستگی دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و مطالعه مطالب مرتبط می توانید به سایت پارس پک مراجعه کنید.

Adobe Connect یا Big Blue Button؟ کدام بهترین نتیجه را به شما خواهد داد؟ BigBlueButton یک نرم‌افزار کنفرانس آنلاین است که برای کمک به مربیان و سازمان‌ها برای برقراری ارتباط راحت‌تر و یادگیری آنلاین از طریق وب کنفرانس طراحی شده است.

سوالات متداول

1. ویژگی های کدام پلتفرم به Adobe Connect نزدیکتر است؟

  • پوسته پوسته شدن
  • جلسات وبکس
  • جلسه زوهو
  • وبینار GoTo
  • طوفان زنده
  • تخته سیاه همکاری کنید
  • اپلیکیشن وبکس
  • BigMarker

2. مقایسه Adobe Connect و Big Blue Button که کیفیت تصویر بهتری دارد؟

کیفیت تصویر در Big Blue Button و Adobe Connect به عوامل مختلفی مانند پهنای باند اینترنت و تنظیمات کیفیت ویدیو بستگی دارد. اما در کل می توان گفت که کیفیت تصویر در Adobe Connect بهتر از Big Blue Button است.

3. مقایسه Adobe Connect و Big Blue Button که رایگان است؟

BigBlueButton یک پلت فرم متن باز است و می توانید آن را به صورت رایگان بر روی سرور خود دانلود و نصب کنید. اما استفاده از Adobe Connect رایگان نیست.

منابع:تراستادیوس
bigblubutton
وبوپدیا

رقیب اصلی توییتر Threads در حال کم شدن محبوبیت است.

Threads آخرین پلتفرم ارائه شده توسط متا است. این پلتفرم از همان روزهای اول با استقبال زیادی روبرو شد. بنابراین تنها چند روز پس از راه اندازی رسمی، بیش از 100 میلیون کاربر در این پلتفرم ثبت نام کردند. اما آمارهای اخیر نشان می دهد که تعداد کاربران فعال این پلتفرم رو به کاهش است. با این حال، مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا معتقد است که 10 میلیون نفر به زودی به این پلتفرم باز خواهند گشت.

وی در این رابطه در پستی در Threads گفت: 10 میلیون نفر به زودی به Threads بازخواهند گشت و متا در حال تقویت زیرساخت های برنامه برای افزایش تعداد کاربران در طول سال است.وی همچنین تاکید کرد: استقبال اولیه این پلت فرم عالی بود و برای ادامه این وضعیت به زمان بیشتری نیاز داریم.”

طبق اطلاعات موجود در SimilarWeb، ترافیک Threads در 7 جولای به اوج خود رسید. 49 میلیون کاربر به این پلتفرم پیوسته اند. اما تا 14 جولای، این تعداد به طور چشمگیری به 23.6 میلیون کاهش یافت. این نشان دهنده یک روند نزولی قوی در عرض یک هفته است. در واقع، میانگین زمانی که کاربران آیفون برای موضوعات صرف می کنند از 21 دقیقه به 6 دقیقه کاهش یافته است. این مشکل در رابطه با کاربران اندرویدی بیشتر است.

Threads به عنوان یکی از رقبای اصلی توییتر شناخته می شود که به تازگی توسط شرکت متا ارائه شده است که کاربران اینستاگرام می توانند به راحتی از طریق دستگاه های iOS یا اندروید خود در این پلتفرم ثبت نام کنند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد نگران خطرات هوش مصنوعی است

شورای امنیت سازمان ملل متحد روز سه شنبه اولین نشست خود را درباره هوش مصنوعی برگزار کرد. در این نشست، چین گفت هوش مصنوعی نباید مانند اسب فریب خورده از کنترل خارج شود و ایالات متحده همچنین نسبت به این فناوری که برای سانسور یا سرکوب مردم استفاده می شود ابراز نگرانی کرد.

جیمز کلورلی، وزیر خارجه بریتانیا گفت: هوش مصنوعی تمام جنبه های زندگی انسان را تغییر خواهد داد.

وی با بیان اینکه هوش مصنوعی می تواند به مبارزه با تغییرات اقلیمی و تقویت اقتصاد کمک کند، افزود: ما به شدت نیازمند یک چارچوب بین المللی برای استفاده از فناوری های جدید هستیم. زیرا هوش مصنوعی حد و مرزی نمی شناسد.

این شورای پانزده نفره توسط آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، جک کلارک، یکی از بنیانگذاران استارت آپ معروف هوش مصنوعی Anthropic و پروفسور Zeng Yi، مدیر مشترک مرکز تحقیقات چین و بریتانیا تشکیل شد تا استانداردهایی برای استفاده از هوش مصنوعی

دبیرکل سازمان ملل متحد در این نشست گفت: «کاربردهای نظامی و غیرنظامی هوش مصنوعی می‌تواند پیامدهای بسیار جدی بر وضعیت صلح و امنیت جهانی داشته باشد.» وی همچنین از درخواست برخی کشورها برای ایجاد نهادی جدید در سازمان ملل حمایت کرد. . این موسسه باید به تلاش های گروهی برای کنترل این فناوری قدرتمند کمک کند.

این طرح بر اساس پیشنهاد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی یا گروه نیمه دولتی تغییرات آب و هوا تدوین شده است.

ژانگ جون، سفیر چین در سازمان ملل، هوش مصنوعی را “شمشیر دولبه” توصیف کرده و گفت که پکن از نقش هماهنگ کننده مرکزی سازمان ملل در ایجاد دستورالعمل های هوش مصنوعی حمایت می کند. وی ادامه داد: نتیجه خوب یا بد هوش مصنوعی به نحوه استفاده افراد، تنظیم آن و ایجاد تعادل بین توسعه علمی و امنیت بستگی دارد.

در همین راستا جفری دلاورنتیس، معاون سفیر ایالات متحده در سازمان ملل متحد گفت: دولت ها باید در زمینه مسائل مربوط به هوش مصنوعی و سایر فناوری های جدید برای مقابله با خطرات حقوق بشری که صلح و امنیت را تهدید می کند، با یکدیگر همکاری کنند و با آنها مقابله کنند. همچنین خطاب به شورای پانزده نفره گفت: هیچ کشور عضو شورا نباید از هوش مصنوعی برای سانسور، محدود کردن، سرکوب یا از کار انداختن افراد استفاده کند.

در آن جلسه، روسیه این سوال را مطرح کرد که «آیا شورایی که مسئول حفظ صلح و امنیت جهانی است، درباره هوش مصنوعی بحث کند؟» دیمیتری پولیانسکی، معاون سفیر روسیه در سازمان ملل، گفت: «این موضوع باید به صورت تخصصی و علمی مورد بحث قرار گیرد. این بحث ها می تواند چندین سال ادامه داشته باشد و در حال حاضر این بحث ها در سطوح تخصصی صورت می گیرد.

مقایسه سازندگان سایت وردپرس

امروزه اینترنت به بخش بسیار مهمی از زندگی تبدیل شده و حتی الگوی کار را نیز تغییر داده است. کسب و کارها باید وارد دنیای اینترنت شوند تا مشتریان خود را حفظ کنند و به یک برند شناخته شده تبدیل شوند. زیرا روش های قدیمی دیگر جواب نمی دهند.

در این راستا روش های مختلفی برای ایجاد سایت وجود دارد که یکی از معروف ترین آنها بدون شک وردپرس است. برعکس، برخی از سازندگان سایت وجود دارند.

این سوال همیشه برای بسیاری از طراحان وب سایت پیش می آید که بهتر است از سازندگان سایت استفاده کنید یا وردپرس؟!

در این مقاله سعی داریم سازندگان وب سایت وردپرس را با هم مقایسه کنیم و ذهن شما را برای استفاده از این دو روش باز کنیم.. همچنین در صورت تمایل می توانید برای افزایش سرعت سایت خود مقاله مرتبط را مطالعه نمایید.

انعطاف پذیری

اولین و مهمترین سوالی که هنگام مقایسه سایت سازها با وردپرس مطرح می شود انعطاف پذیری بالای وردپرس در مقایسه با سایت سازها است. عموما سازندگان وب سایت چندان انعطاف پذیر نیستند و فقط می توانند وب سایت های شخصی و کوچک را مدیریت کنند. اگر از سایت سازها برای راه اندازی سایت های بزرگ یا حتی متوسط ​​استفاده کنید، با محدودیت های زیادی مواجه خواهید شد.

 

 

یکی از مواردی که در مقایسه سایت سازها با وردپرس باید در نظر داشت این است که برخی از سازندگان سایت فقط به شما اجازه می دهند تعداد مشخصی صفحه در سایت ایجاد کنید که ممکن است پاسخگوی نیازهای آینده سایت نباشد. در این مواقع باید به راهکارهای دیگری مانند ارتقاء پلن کاربری متوسل شوید که ممکن است چالش هایی را برای شما ایجاد کند. از طرفی باید محتوای سایت ایجاد شده با سایت سازها را ویرایش کنید. ویرایش سبک، هدر، پست ها، نمونه کارها، محصولات و همه چیز در سایت می تواند کار دشواری باشد.

استفاده از امکانات جدید

یکی دیگر از مواردی که باید هنگام مقایسه سایت سازهای وردپرس و محدودیت های سایت سازها از آن آگاه بود، ویرایش و افزودن امکانات جدید به سایت است. سایت سازها گزینه ویرایش خودکار ندارند و این موضوع می تواند مشکلات زیادی را در سایت ها ایجاد کند. وردپرس پلتفرمی است که می توانید افزونه های زیادی به آن اضافه کنید.

استفاده از این افزونه ها باعث می شود سایت شما بتواند به خوبی نیازهای کاربران را برآورده کند. با نصب افزونه های متعدد می توانید تمامی نیازهای سایت های وردپرسی را پوشش دهید. اما همانطور که می دانید امکان نصب افزونه در سایت سازها وجود ندارد و باید تمامی تغییرات را به صورت دستی در سایت انجام دهید. این یک چالش است، به خصوص زمانی که تعداد کاربران در سایت افزایش می یابد.

ویژگی های سایت های وردپرسی

از جمله مواردی که هنگام مقایسه سازندگان وب سایت وردپرس باید در نظر گرفت، ویژگی هایی است که قالب های وردپرس دارند. می توانید از صفحه ساز برای تغییر تمام جزئیات صفحات و نزدیک کردن آنها به مدل های کاربر پسند استفاده کنید. هنگامی که صفحه ساز بر روی تم های وردپرس نصب می شود، می توانید سایت فروشگاه یا وبلاگ را به گونه ای تغییر دهید که به ایده آل شما نزدیک باشد. این باعث می شود سایت شما بر اساس الگوریتم های موتورهای جستجو تغییر کند و در نتیجه توسط روبات ها سریعتر شناسایی شود. انعطاف پذیری سایت وردپرس بسیار بالاست که می تواند به شما کمک کند آنچه را که دوست دارید در سایت خود پیاده سازی کنید.

راحتی در استفاده

یکی دیگر از مواردی که باید در هنگام مقایسه سازندگان سایت وردپرس در نظر گرفت، سهولت استفاده است. بسیاری از کسانی که از سایت سازها استفاده کرده اند اظهار می کنند که استفاده از سازندگان سایت نسبت به پلت فرم وردپرس آسان تر است. با سایت سازها به راحتی می توانید عناصر مورد نیاز خود را در سایت خود پیاده سازی کنید و نیازی به دانش طراحی و مدیریت محتوا ندارید. اما باید بدانید که مشکل در وردپرس به این سادگی نیست. برای اینکه بتوانید از تم های وردپرس استفاده کنید، باید نحوه کار با ویرایشگر WYSIWYG را بدانید.

از طرف دیگر، باید در مورد صفحه سازهای گرافیکی اطلاعات داشته باشید و نحوه نصب آنها را بدانید. درست است، واقعی! در اینجا می توانید تصور کنید که استفاده از سایت سازها راحت تر از وردپرس است. اما اگر به مواردی که در نصب وردپرس اشاره کردیم دقت کنید، به خوبی می دانید که این دانش در نصب وردپرس باعث موفقیت بیشتر سایت ها می شود و انتظار هر کارفرمایی همین است.

امکان نگهداری سایت

یکی از مواردی که هنگام بررسی و مقایسه سازندگان وب سایت وردپرس باید در نظر داشته باشید، پشتیبانی وب سایت است. با کمک سایت سازان می توانید سایت خود را در کمتر از یک ساعت آپلود کنید. اما بهتر است به این سوال پاسخ دهید که چرا می خواهید وب سایت داشته باشید؟ دلیلش این است که می خواهید محتوا را در سایت قرار دهید و با آن دیده شوید. اما باید بدانید که سایت سازان هیچ برنامه ای برای مدیریت محتوای سایت و نگهداری سایت ندارند و در نتیجه پس از راه اندازی سایت با مشکلات زیادی با سایت سازان مواجه خواهید شد. البته باید بدانید که برخی از شرکت های سایت ساز پشتیبانی ویژه ای از سایت های خود در نظر می گیرند اما این پشتیبانی برای کار گسترده بر روی آنها کافی نیست.

پشتیبانی قدرتمند از سایت های وردپرسی

اگر بخواهیم در مبحث مقایسه سایت سازها با وردپرس در مورد نگهداری سایت صحبت کنیم باید بگوییم که وردپرس قابلیت نگهداری بسیار قوی دارد و می تواند سایت ها را به خوبی نگهداری کند.

سایت‌های وردپرسی می‌توانند با عضویت در انجمن‌ها و سایت‌های آموزشی پاسخ مناسبی برای سوالات خود پیدا کنند. همچنین اگر قالب وردپرس یا افزونه آن را از مراکز معتبر تهیه کنید; حامیان این مرکز می توانند شما را معرفی کنند. برخی از افراد فکر می کنند که تعمیر و نگهداری سایت مشکل بزرگی نیست، اما زمانی که مشکلی در سایت وجود دارد، این سوال مطرح می شود که نگهداری سایت چقدر اهمیت دارد.

طراحی و ظاهر سایت

یکی از مسائلی که هنگام مقایسه سازندگان وب سایت وردپرسی باید با آن دست و پنجه نرم کنیم، طراحی و ظاهر سایت است. بهتر است بدانید سایت سازها قالب های پیش فرض آماده ای دارند که می توانید از آنها استفاده کنید. تنوعی که در سایت سازها می بینید به تنوع و خلاقیت آن شرکت بستگی دارد که در بیشتر موارد به چند ده دمو بیشتر نمی رسد. این مشکل تا حد زیادی شما را محدود می کند و نمی توانید به آنچه می خواهید برسید.

 

 

اما باید بدانید که وردپرس هزاران قالب دارد که طراحان می توانند بر اساس نوع وب سایت آن ها را انتخاب کنند. زمانی که می خواهید از قالب وردپرس برای طراحی سایت استفاده کنید، ابتدا باید موضوع وب سایت را مشخص کنید. مثلاً می خواهید یک فروشگاه موبایل ایجاد کنید یا می خواهید یک سایت آرایشگاه داشته باشید! همه این موارد می تواند به شما در انتخاب بهترین تم از بین هزاران قالب وردپرس کمک کند. حتی اگر شرکت بزرگی هستید که به دنبال راه اندازی سایت خود هستید، می توانید قالبی را انتخاب کنید که متناسب با نیاز شما باشد. در نظر داشته باشید که پوسته وردپرس خود را باید از یک مرکز معتبر خریداری کنید تا از گارانتی چند ماهه تا یک ساله بهره مند شوید.

قیمت توسعه سایت

یکی از مهمترین مواردی که هنگام بررسی و مقایسه سازندگان وب سایت وردپرس مطرح می شود، هزینه طراحی وب سایت است. به طور معمول، سازندگان وب سایت، بخشی از هاست خود را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می دهند یا هزینه کمی را دریافت می کنند. با توجه به اینکه گزینه های سایت سازان بسیار محدود است، تعجبی ندارد که کارمزد کمی از سوی کارفرما دریافت شود.

 

 

وردپرس یک بخش رایگان دارد که می توانید آن را خریداری و استفاده کنید. اما امکانات این قالب ها معمولا محدود است و باید به دنبال نسخه پریمیوم آن باشید. قیمت نسخه پریمیوم بستگی به ویژگی هایی دارد که در قالب وردپرس موجود است. جای تعجب نیست که برای خرید یک قالب وردپرس که دارای ویژگی های زیادی است، باید هزینه خوبی بپردازید. توصیه می شود در هنگام خرید قالب وردپرس دارای امکاناتی مانند فروشگاه و فروش مرحله به مرحله، گالری تصاویر، صفحه ساز، امنیت و سئو، پیام خصوصی باشد. این امکانات می تواند رضایت کاربران شما را جلب کند و در نتیجه موفقیت های زیادی کسب کنید.

فن آوری

یکی از مسائلی که هنگام مقایسه سازندگان وب سایت وردپرس بسیار مهم است، تکنولوژی مدرن است. باید بدانید که دنیای برنامه نویسی مدام در حال پیشرفت است و با معرفی برنامه های مختلف دنیا را غافلگیر می کند. کسانی که می خواهند سایت خود را با آخرین فناوری ها ارتقا دهند باید از قالب های وردپرس استفاده کنند. اما سایت سازان محدود هستند و هرگز با علم و فناوری روز جلو نمی روند. این مشکل باعث پیشرفت سایت شما می شود.

امنیت

امنیت یکی از مسائلی است که در دنیای اینترنت وجود دارد و یکی از حقوق اولیه کاربرانی است که وارد سایت شما می شوند. این سوال در هنگام مقایسه سازندگان وب سایت وردپرس به شکل مهمی مطرح می شود. بهتر است بدانید که امنیت سایت های وردپرسی بسیار بالاست و می توانید بستری امن برای کاربران خود ایجاد کنید. اما سازندگان سایت پلت فرم امنی ندارند و مشکلات امنیتی خاصی ممکن است در هر زمانی در سایت شما رخ دهد.

سئو دوستانه

پس از راه اندازی سایت یکی از مشکلاتی که به وجود می آید رشد سایت بر اساس الگوریتم های گوگل می باشد. تا زمانی که سایت شما توسط ربات های گوگل شناسایی نشود، نمی توانید موفق باشید. بر این اساس باید به دنبال سایت هایی باشید که بر اساس الگوریتم های گوگل ساخته شده اند. این مشکل هنگام مقایسه سازندگان سایت با وردپرس رخ می دهد. بهتر است بدانید که با نصب افزونه Yost در سایت وردپرسی خود می توانید محتوای خود را بر اساس الگوریتم های گوگل تبلیغ کنید. اما این قالب در سایت سازها وجود ندارد و سئو پسند نیستند.

آخرین کلمه

تا اینجا سعی کردیم نکات مهمی در مورد مقایسه سایت سازهای وردپرسی به شما ارائه کنیم. وب سایت سازها انعطاف بالایی ندارند و امکاناتشان بالا نیست. اما سایت های وردپرسی بسیار منعطف هستند و می توان از آنها به خوبی استفاده کرد. این موضوع هنگام استفاده از سایت سازها یا وردپرس بسیار مهم است. بهتر است قالب هایی را انتخاب کنید که بر اساس آخرین تکنولوژی ها چیده شده باشند و بتوانند امکانات گسترده ای را برای راه اندازی سایت در اختیار شما قرار دهند. این به رشد سایت شما کمک می کند.

پست مقایسه سایت سازان وردپرس اولین بار در Server.ir | نگرش جهانی، هاست ایرانی.

نحوه حذف و اضافه کردن کاربران در اوبونتو 20.04

افزودن و حذف کاربران در اوبونتو یکی از کارهایی است که تنها توسط مدیر لینوکس انجام می شود. در اوبونتو، مانند سایر توزیع‌های لینوکس، هر کاربر با سطح دسترسی متفاوت می‌تواند تنظیمات خاصی را از طریق خط فرمان یا رابط کاربری گرافیکی (GUI) انجام دهد.

در این مقاله وبلاگ پارس پک نحوه افزودن و حذف کاربران در اوبونتو را بررسی خواهیم کرد. اگر کاربر لینوکس، به خصوص توزیع اوبونتو هستید، خواندن این مقاله به شما کمک می کند تا یاد بگیرید که چگونه کاربران را در اوبونتو اضافه و حذف کنید.

پیش نیاز اساسی برای افزودن و حذف کاربران در اوبونتو

برای انجام عملیاتی مانند افزودن و حذف کاربران در اوبونتو، نیاز به دسترسی روت به سرور لینوکس دارید. با این حال، انجام تنظیمات با دسترسی روت بسیار حساس است و گاهی اوقات می تواند کار را برای شما سخت کند. به عبارتی این داستان آرایشگری است که برای برداشتن ابرو چشم دیگر را کور می کند.

برای جلوگیری از این امر، بهتر است یک حساب کاربری بدون مجوزهای اضافی ایجاد کنید. سپس برای اقداماتی که نیاز به مجوز سرپرست دارند، به جای دسترسی ریشه از امتیاز sudo استفاده کنید. در هر صورت، برای حذف و افزودن کاربران در اوبونتو، به دسترسی ریشه یا امتیازات sudo نیاز دارید.

یکی از مراحل مهم در تهیه یک سیستم جدید اوبونتو، مدیریت کاربران در اوبونتو است. برای ایجاد دسترسی، باید یک کاربر به سیستم اضافه کنید. افزودن و حذف کاربران در اوبونتو هم با رابط خطی و هم با رابط گرافیکی امکان پذیر است. اگر کاربر جدید اوبونتو هستید، حذف یا اضافه کردن کاربران در اوبونتو با استفاده از رابط کاربری گرافیکی برای شما آسان خواهد بود.

کاربران را در اوبونتو از طریق خط فرمان با دستور Adduser اضافه کنید

برای افزودن کاربر به اوبونتو، خط فرمان را با استفاده از میانبر صفحه کلید Ctrl+Alt+T باز کنید. اگر به عنوان کاربر اصلی وارد شده اید، می توانید با اجرای دستور زیر یک کاربر جدید ایجاد کنید:

adduser newuser

دستور Adduser یک اسکریپت پرل است که اضافه کردن کاربران به اوبونتو را آسان می کند. همانطور که می بینید، استفاده از آن آسان است و پیچیده نیست. به جای Newuser می توانید نام فرد را نیز قرار دهید. برای درک بهتر به جای Newuser از نام Parspack استفاده می کنیم.

اگر به عنوان یک کاربر غیر ریشه وارد شوید، می توانید با افزودن دستور sudo در ابتدای خط فرمان یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید:

sudo adduser parspack

نتیجه ای که به شما نشان داده می شود به شرح زیر است:

خارج شوید

افزودن نام کاربری … افزودن گروه جدید ‘username’ (1001) … افزودن parspack ‘username’ (1001) با گروه ‘username’ … ایجاد فهرست اصلی ‘/home/username’ … کپی کردن فایل ها از «/etc/skel» …

سپس از شما چند سوال پرسیده می شود. شما به سادگی می توانید رمز عبور جدید را وارد کنید. زیرا پاسخ به سوالات باقیمانده اختیاری است. نتیجه به شرح زیر خواهد بود:

خارج شوید

رمز عبور جدید یونیکس را وارد کنید: رمز عبور جدید یونیکس را دوباره وارد کنید: passwd: رمز عبور با موفقیت به روز شد تغییر اطلاعات کاربر برای نام کاربری مقدار جدید را وارد کنید یا برای نام کامل پیش فرض، ENTER را فشار دهید []: شماره اتاق []: تلفن محل کار []: تلفن منزل []: یک چیز دیگر []: آیا اطلاعات صحیح است؟ [Y/n]

همانطور که مشاهده می کنید، پس از تنظیم رمز عبور جدید و تکرار آن، می توانید با فشردن کلید Enter از مرحله اطلاعات کاربر برای ایجاد کاربر در اوبونتو صرف نظر کنید. در نهایت برای بررسی صحت اطلاعات با فشردن کلید Y یک کاربر جدید ایجاد می شود. بنابراین شما فهرست اصلی کاربر را ایجاد کرده اید. اکنون کاربر جدید می تواند فایل ها را در پوشه /etc/skel کپی، بنویسد یا ویرایش کند.

اگر قصد دارید به کاربر برای انجام برخی وظایف مدیریتی دسترسی بدهید، باید به آنها امتیازات sudo بدهید. در مقاله بعدی نحوه انجام این کار را توضیح خواهیم داد.

با دستور usermod یک کاربر به گروهی با سطح دسترسی sudo اضافه کنید

پس از افزودن کاربران در اوبونتو، اگر می خواهید به کاربر جدید دسترسی root بدهید، باید با sudo به آنها اجازه دهید. برای این کار ابتدا کاربر را به گروهی با دسترسی sudo اضافه کنید. در اوبونتو 20.04، دستور sudo برای اعطای امتیازات کامل به هر کاربر در گروه sudo تنظیم شده است. حال با دستور زیر می خواهیم بررسی کنیم که کاربر جدید در کدام گروه قرار دارد:

groups parspack

خروجی که به ما نشان می دهد این است:

خارج شوید

پارس پک: پارس پک

با توجه به این نتیجه، کاربر با نام پارس پک در گروه جدیدی به نام او قرار دارد. به طور پیش فرض در اوبونتو وقتی یک کاربر جدید تعریف می شود، گروهی با همان نام کاربر نیز ایجاد می شود و کاربر در آن قرار می گیرد. برای افزودن یک کاربر به یک گروه جدید با دسترسی sudo، دستور زیر را وارد کنید:

 Sudo usermod -aG sudo parspack

در این دستور، -aG کاربر را با استفاده از Usermod به لیست گروه اضافه می کند. البته استفاده از دستور Usermod به امتیازات sudo نیز نیاز دارد. این به این معنی است که شما می توانید از این دستور زمانی استفاده کنید که به عنوان یک کاربر عضو گروهی با دسترسی sudo یا root وارد شده اید. در این صورت با افزودن sudo به ابتدای دستور، کاربر جدید (در اینجا پارس پک) نیز وارد گروه با دسترسی sudo می شود.

آموزش فعال و غیرفعال کردن کاربر ریشه در اوبونتو را از دست ندهید.

کاربر را در اوبونتو فعال و غیرفعال کنید

با استفاده از دستور Visudo امتیاز هر کاربر را تعیین کنید

در ادامه بررسی اجمالی افزودن و حذف کاربران در اوبونتو، امتیاز هر کاربر را مشخص می کنیم. اگر می خواهید به هر کاربر یک امتیاز و سطح دسترسی خاص بدهید، می توانید با استفاده از دستور Visudo این کار را انجام دهید. این دستور یک فایل پیکربندی به نام /etc/sudoers را در مسیر ویرایشگر پیش فرض سیستم باز می کند. در این فایل امتیاز هر کاربر به وضوح مشخص شده است. مانند دستورات بالا، اگر با دسترسی root وارد شده اید، از دستور زیر استفاده کنید:

visudo

اگر با دسترسی sudo و بدون دسترسی root وارد سیستم می شوید، از دستور زیر استفاده کنید:

sudo visudo

حالا خط زیر را پیدا کنید:

root ALL=(ALL:ALL) ALL

در زیر آن خط، دستور زیر را وارد کنید:

newuser ALL=(ALL:ALL) ALL

نام کاربری که می خواهید به sudo دسترسی داشته باشید جایگزین Newuser کنید. به عنوان مثال، در اینجا یک کاربر به نام Parspack قرار می دهیم:

Parspack ALL=(ALL:ALL) ALL

در همان خط، نام هر کاربری را که قصد دارید به آن دسترسی sudo بدهید، زیر آن خط اضافه کنید. در نهایت فایل را ذخیره کرده و CTRL + X را فشار دهید.با فشردن دکمه Y و سپس Enter فایل شما ذخیره می شود.

شاید از خود بپرسید که آیا باید از Visudo یا Usermod برای ایجاد یک کاربر در اوبونتو و دادن دسترسی sudo به آن استفاده کنیم؟ در پاسخ باید بگوییم که استفاده از ویرایشگر Visudo تنها راهی است که می توانید در فایل /etc/sudoers تغییرات ایجاد کنید. این دستور فایل را در برابر چندین ویرایش به طور همزمان قفل می کند. در نتیجه، این فرمان دارای یک چتر نجات برای جلوگیری از محدودیت هایی است که ممکن است به دلیل پیکربندی نادرست به دلیل از دست دادن امتیازات sudo رخ دهد.

آموزش نحوه محدود کردن دسترسی کاربر در اوبونتو را در مقاله زیر بخوانید.

ورود کاربر به اوبونتو را محدود کنید

حذف کاربران در اوبونتو از طریق خط فرمان با دستور Deluser

اگر می خواهید کاربری را در اوبونتو حذف کنید، می توانید به راحتی با استفاده از دستور Deluser آن را حذف کنید. مانند افزودن کاربران در اوبونتو، اگر با دسترسی root وارد شده اید، دستور زیر را وارد کنید:

deluser parspack

اگر با دسترسی sudo و نه روت وارد شده اید، دستور زیر را وارد کنید:

sudo deluser parspack

همچنین می توانید با دستور زیر امتیازات دایرکتوری کاربر را حذف کنید:

sudo deluser --remove-home parspack

اگر امتیازاتی برای کاربر تعیین کرده اید، می توانید با دستور زیر آنها را حذف کنید:

sudo visudo
root ALL=(ALL:ALL) ALL
Parspack ALL=(ALL:ALL) ALL # DELETE THIS LINE

این از اعطای تصادفی دسترسی sudo به کاربر جدیدی که با همین نام ایجاد شده است جلوگیری می کند.

در شش مرحله آسان یک کاربر از رابط کاربری گرافیکی اضافه کنید

در ادامه آموزش افزودن و حذف کاربران در اوبونتو از محبوب ترین روش یعنی رابط کاربری گرافیکی استفاده خواهیم کرد. محبوبیت رابط گرافیکی آنقدر زیاد است که برای کاربرانی که رابطه خوبی با رابط خطی لینوکس برقرار نکرده اند، تبدیل به یک جایگزین محبوب و ممتاز شده است. با دنبال کردن شش مرحله، می توانید به راحتی یک کاربر از طریق رابط کاربری گرافیکی به اوبونتو اضافه کنید:

  • گام یک: وارد قسمت تنظیمات اوبونتو شوید. از قسمت System Settings و کلیک راست بر روی سیستم Ubuntu به قسمت Setup بروید.
آموزش گام به گام افزودن و حذف کاربران در اوبونتو
  • مرحله دوم: در سمت چپ صفحه روی قسمت Users کلیک کنید.
نحوه اضافه کردن کاربر به اوبونتو
  • مرحله سوم: روی Unlock در گوشه سمت چپ بالای صفحه کلیک کنید.
نحوه ایجاد کاربر در اوبونتو
  • مرحله چهارم: رمز عبور خود را وارد کنید سپس تنظیماتی باز می شود که می توانید یک کاربر جدید تعریف کنید.
نحوه افزودن و حذف کاربران در اوبونتو
  • گام پنجم: دکمه باز کردن قفل اکنون به دکمه سبز افزودن کاربر تغییر یافته است. روی آن کلیک کنید و کاربر جدید را بر اساس نوع حساب و دسترسی تعریف کنید.
نحوه اضافه کردن کاربر به اوبونتو
  • گام ششم: پس از انجام تنظیمات، می توانید با کلیک بر روی دکمه افزودن، کاربر جدید را در اوبونتو اضافه کنید.
نحوه اضافه کردن کاربر به اوبونتو

کاربر را از رابط کاربری گرافیکی حذف کنید

مانند افزودن کاربران در اوبونتو، حذف کاربران در اوبونتو نیز از طریق رابط کاربری گرافیکی آسان و سریع است. برای حذف یک کاربر در اوبونتو، کافیست روی دسکتاپ راست کلیک کرده و وارد پنل تنظیمات شوید. مشابه فرآیندی که در قسمت قبل طی کردیم، به قسمت Users در سمت چپ نوار تنظیمات رفته و بر روی تب Unlock کلیک کنید.

چگونه یک کاربر در اوبونتو را از رابط کاربری گرافیکی حذف کنیم

پس از وارد کردن رمز عبور و تنظیمات باز کردن قفل، حسابی را که می‌خواهید حذف کنید انتخاب کنید و روی دکمه قرمز رنگ Remove Users کلیک کنید.

نحوه حذف کاربر در اوبونتو

در مرحله آخر، از شما پرسیده می شود که آیا می خواهید فایل های حساب کاربری، از جمله دایرکتوری خانه را نگه دارید یا خیر. اگر می خواهید فایل ها را نگه دارید، گزینه Save File و اگر می خواهید کاربر را به همراه تمام فایل هایش حذف کنید، گزینه Delete Files را بزنید.

نحوه حذف کاربران در اوبونتو

بنابراین با چند مرحله آسان می توانید کاربران را در اوبونتو در رابط کاربری گرافیکی محبوب اضافه و حذف کنید.

نتیجه

افزودن و حذف کاربران در اوبونتو و دادن دسترسی مدیریتی به آنها در لینوکس با استفاده از رابط خطی و گرافیکی امکان پذیر است. در این مقاله وبلاگ پارس پاک با نحوه افزودن و حذف کاربران در اوبونتو با استفاده از خط فرمان و رابط کاربری گرافیکی آشنا شدیم و همچنین در مورد اختصاص امتیاز به هر کاربر صحبت کردیم. اگر در این زمینه سوال یا ابهامی دارید از طریق کامنت با ما در میان بگذارید تا کارشناسان پارس پک در اسرع وقت شما را راهنمایی کنند.

سوالات متداول

1. چگونه یک کاربر جدید به اوبونتو اضافه کنم؟

شما به راحتی می توانید از طریق دستور Adduser یا رابط کاربری Ubuntu کاربران را در اوبونتو اضافه کنید.

2. چگونه کاربران را از اوبونتو حذف کنیم؟

با استفاده از دستور Deluser و رابط کاربری Ubuntu می توانید کاربران را در اوبونتو حذف کنید.

3. آیا امکان افزودن و حذف کاربران در اوبونتو بدون دسترسی روت وجود دارد؟

بله، اگر عضو گروهی با دسترسی sudo هستید، امکان حذف یا اضافه کردن کاربران بدون دسترسی روت وجود دارد.

منابع:اقیانوس دیجیتال
لینوکس کردن
لینوکس وی

آینده میزبانی: پیش بینی ها و نوآوری های صنعت

_____________________________________

Future of Web Hosting: Predictions and Innovation in the Industry

1. ظهور محاسبات لبه:
2. معماری بومی ابر:
3. تأکید بیشتر بر امنیت:
4. ادغام هوش مصنوعی و یادگیری ماشین:
5. میزبانی سبز و پایداری:
6. میزبانی ترکیبی و چند ابری:
7. پشتیبانی پیشرفته و خدمات مدیریت شده:

نتیجه:

آینده میزبانی وب: پیش بینی ها و نوآوری های صنعت

1. ظهور محاسبات لبه:

یکی از مهم ترین پیشرفت ها در صنعت میزبانی، ظهور محاسبات لبه است. از آنجایی که کسب‌وکارها برای زمان پاسخ‌دهی سریع‌تر و کاهش تأخیر تلاش می‌کنند، محاسبات لبه ذخیره‌سازی و پردازش داده‌ها را به کاربران نهایی نزدیک‌تر می‌کند. با استقرار مراکز داده میکرو در لبه شبکه، کسب‌وکارها می‌توانند عملکرد بهبود یافته و تجربه کاربری بهتری را ارائه دهند، به ویژه برای برنامه‌هایی مانند اینترنت اشیا، تجزیه و تحلیل بلادرنگ و تحویل محتوا.

2. معماری بومی ابر:

میزبانی ابری روشی را که کسب و کارها زیرساخت های آنلاین خود را مدیریت می کنند متحول می کند. در آینده، روند به سمت معماری ابری تسریع خواهد شد. این رویکرد شامل طراحی برنامه های کاربردی به طور خاص برای ابر، با استفاده از میکروسرویس ها، کانتینرسازی و محاسبات بدون سرور است. هاست بومی ابری مقیاس پذیری، انعطاف پذیری و بهینه سازی هزینه را امکان پذیر می کند و به کسب و کارها اجازه می دهد به جای مدیریت زیرساخت، بر نوآوری تمرکز کنند.

3. تأکید بیشتر بر امنیت:

با پیچیده تر شدن تهدیدات سایبری، کسب و کارها باید امنیت را در راه حل های میزبانی خود در اولویت قرار دهند. درست مثل روی آینده ابر، در آینده میزبانی تمرکز قوی تری بر اقدامات امنیتی پیشگیرانه خواهد داشت. این شامل تشخیص تهدید پیشرفته، رمزگذاری پروتکل‌ها، APIهای امن و ارزیابی‌های آسیب‌پذیری منظم. ارائه دهندگان هاستینگ سرمایه گذاری زیادی در چارچوب های امنیتی قوی برای محافظت از کسب و کارها و داده های ارزشمند آنها انجام خواهند داد.

4. ادغام هوش مصنوعی و یادگیری ماشین:

هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشین (ML) در حال تغییر صنایع مختلف هستند و میزبانی نیز از این قاعده مستثنی نیست. پلتفرم‌های میزبانی مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند تخصیص منابع را بهینه کنند، الگوهای ترافیک را پیش‌بینی کنند و نظارت فعال و حل مشکلات را ارائه دهند. الگوریتم‌های یادگیری ماشینی داده‌ها را برای شناسایی تنگناهای عملکرد، پیش‌بینی خطاها و خودکارسازی وظایف روتین تجزیه و تحلیل می‌کنند. همانطور که هوش مصنوعی و ML به تکامل خود ادامه می دهند، راه حل های میزبانی هوشمندتر و کارآمدتر می شوند.

5. میزبانی سبز و پایداری:

با افزایش آگاهی زیست محیطی، کسب و کارها به طور فزاینده ای به دنبال راه حل های میزبانی هستند که با اهداف پایداری آنها هماهنگ باشد. آینده میزبانی شاهد تاکید بیشتری بر ابتکارات سبز خواهد بود. ارائه دهندگان هاستینگ منابع انرژی تجدیدپذیر را اتخاذ می کنند، مصرف انرژی را بهینه می کنند و شیوه های سبز را اجرا می کنند. میزبانی سبز نه تنها ردپای کربن را کاهش می دهد، بلکه شهرت کسب و کار را به عنوان یک شهروند شرکتی مسئول بهبود می بخشد.

6. میزبانی ترکیبی و چند ابری:

همانطور که کسب و کارها نیاز به انعطاف پذیری و انعطاف پذیری را درک می کنند، ترکیبی و میزبانی چند ابری به شهرت خواهد رسید. آینده میزبانی شامل ادغام یکپارچه زیرساخت های داخلی، ابرهای خصوصی و ابرهای عمومی برای ایجاد است. محیط ترکیبی که نیازهای خاص کسب و کار را برآورده می کند. این رویکرد تخصیص منابع کارآمد، تحرک حجم کار و استراتژی های بازیابی بلایا را امکان پذیر می کند و به کسب و کارها کنترل و مقیاس پذیری بیشتری ارائه می دهد.

7. پشتیبانی پیشرفته و خدمات مدیریت شده:

ارائه دهندگان میزبانی به تمرکز خود بر ارائه پشتیبانی استثنایی و خدمات مدیریت شده برای رفع نیازهای در حال توسعه تجاری ادامه خواهند داد. از پشتیبانی فنی 24 ساعته تا نظارت و پشتیبانی فعال، کسب و کارها از تخصص و تجربه متخصصان هاستینگ بهره خواهند برد. راه حل های میزبانی مدیریت شده به کسب‌وکارها این امکان را می‌دهد تا بار مدیریت زیرساخت را تخلیه کنند و به آن‌ها اجازه می‌دهد بر شایستگی‌های اصلی خود تمرکز کنند.

نتیجه:

آینده میزبانی پتانسیل عظیمی برای مشاغلی دارد که به دنبال سرور اختصاصی و راه حل های میزبانی وب. با ظهور محاسبات لبه، معماری ابری بومی، افزایش توجه به امنیت، ادغام هوش مصنوعی و ML، میزبانی سبز، ابرهمگرایی، و میزبانی ترکیبی و چند ابری، کسب‌وکارها می‌توانند انتظار انبوهی از فرصت‌های نوآورانه و متحول کننده را در صنعت میزبانی داشته باشند.

با پذیرش محاسبات لبه، کسب‌وکارها می‌توانند تجارب آنلاین سریع‌تر و پاسخگوتری را به مشتریان خود ارائه دهند. معماری بومی ابری توانمند است


7 نکته کلیدی از گزارش تحقیقاتی کشف و پاسخ ابری 2023

پذیرش سریع فناوری های ابری توسط مشاغل، مهاجمان سایبری را تشویق می کند تا آنها را هدف قرار دهند. به همین دلیل است که شاهد افزایش تصاعدی حملات سایبری هستیم که داده‌های تجاری حساس ذخیره شده در فضای ابری را هدف قرار می‌دهند. همانطور که تعداد بیشتری از مشاغل بار کاری خود را به ابر منتقل می کنند، شاهد ادامه روند افزایش تعداد حملات ابری خواهیم بود.

چگونه می توانید از داده های ابری کسب و کار خود در چنین شرایطی محافظت کنید؟ با زیر نظر گرفتن آخرین تحولات در صنعت ابر. Permiso تلاش کرده است تا از طریق گزارش بررسی تشخیص و پاسخ 2023 ابری، نگاهی اجمالی به وضعیت فعلی امنیت ابری در اختیار شما قرار دهد.

در این مقاله، با هفت نکته کلیدی از گزارش تشخیص و پاسخ بررسی ابری 2023 آشنا خواهید شد.

– Table of Contents

7 Key Takeaways From Cloud Detection and Response Survey Report 2023

7 نکته کلیدی از گزارش تحقیقاتی کشف و پاسخ ابری 2023

در اینجا هفت نکته کلیدی از گزارش بررسی تشخیص و پاسخ ابری 2023 آورده شده است.

1. بیشتر سازمان ها فکر می کنند که ایمن هستند

مطابق با پژوهش، 80% سازمان‌ها مطمئن بودند که ابزارها و زیرساخت‌های ابری فعلی‌شان می‌توانند حتی از یک حمله به‌خوبی اجرا شده به محیط ابری‌شان محافظت کنند. این دقیقاً همان چیزی است که مهاجمان می‌خواهند کسب‌وکارها فکر کنند.

وقتی کسب‌وکارها فکر می‌کنند ایمن هستند، کار زیادی برای بهبود دفاع امنیت سایبری خود انجام نمی‌دهند. در واقع آنها آرام می شوند و به مهاجمان سایبری فرصت حمله می دهند.

پس از ورود به در، آنها می توانند به صورت جانبی حرکت کنند و کل زیرساخت ابری شما را به خطر بیندازند. آنها از بردار حمله برای به خطر انداختن یک حساب استفاده می کنند و از آن حساب برای دسترسی به حساب های دیگر استفاده می کنند. این منجر به یک چرخه معیوب بی پایان می شود.

2. شکاف در تشخیص تهدید و پاسخ

با وجود این احساس امنیت کاذب، اکثریت قریب به اتفاق پاسخ دهندگان نگران توانایی خود در شناسایی و پاسخ به تهدیدات هستند. در حقیقت، 95% سازمان‌ها نگران ناکارآمدی ابزارهای امنیت ابری فعلی و تیم‌های امنیت ابری در شناسایی و پاسخ به تهدیدات هستند. این به وضوح نشان می دهد که در مورد شناسایی تهدید و پاسخ در فضای ابری، فضای زیادی برای بهبود وجود دارد.

3. پاسخ سریعتر

مطالعه Cloud Detection and Response نیز این موضوع را آشکار کرد 70% کسب‌وکارها مطمئن بودند که می‌توانند به هرگونه حمله سایبری یا نقض داده‌ای که زیرساخت ابری آنها را هدف قرار می‌دهد، پاسخ دهند. 12 تا 24 ساعت. اگرچه زمان واکنش بسته به ماهیت حملات، اثربخشی سیستم‌های امنیت سایبری و بسیاری عوامل دیگر می‌تواند متفاوت باشد، اما این هنوز دست کم گرفته می‌شود.

هنگامی که Permiso برای تأیید این ادعا، داده‌هایی را جمع‌آوری کرد، آنها متوجه شدند که این ادعا نادرست است. داده‌های واکنش به رویداد جمع‌آوری‌شده و تجزیه‌وتحلیل‌شده توسط Permiso نشان می‌دهد که بیش از دو هفته طول کشیده است. 16 روز به طور دقیق، برای اصلاح مشکل. این یک انحراف بزرگ است 12 تا 24 ساعت زمان پاسخگویی که شرکت ها معتقدند باید به تهدیدات پاسخ دهند. این به آنها یک احساس امنیت کاذب در ابرکه می تواند در درازمدت عواقب زیانباری برای آنها داشته باشد. این آنها را از خود راضی و در نتیجه هدف نرمی برای مجرمان سایبری می کند.

5. مدیریت وضعیت امنیت ابری و امنیت ابری بومی

این مطالعه همچنین نشان داد که 70% کسب و کارها قبلاً از راه حل امنیتی ابری خود استفاده می کنند و 48% از یک راه حل مدیریت امنیت ابری برای ایمن نگه داشتن ابر خود استفاده کنید. با وجود پذیرش گسترده‌تر امنیت ابری بومی و مدیریت امنیت ابری، کسب‌وکارها هنوز برای مقابله با تهدیدات امنیتی ابری تلاش می‌کنند. میدونی چرا؟ آنها نمی دانند که چگونه از این ابزارهای مدیریت امنیت ابری و ابزارهای امنیتی ابری خودشان نهایت استفاده را ببرند.

اینها ابزارهای امنیت سایبری هزاران ویژگی مفید و کنترل‌های امنیتی را ارائه می‌کند که در صورت استفاده مؤثر، می‌تواند به طور چشمگیری خطر حملات ابری و نقض داده‌ها را به حداقل برساند. نه تنها این، این راه حل ها همچنین می توانند به شما کمک کنند انعطاف پذیری و بلوغ امنیت سایبری سازمان خود را افزایش دهید و آن را بهبود بخشید. امنیت ابری فرصت ها.

6. افزایش پیچیدگی

روزهایی که محیط های ابری حاوی تعداد انگشت شماری از موجودیت ها و هویت ها بودند، گذشته است. به سرعت به امروز بروید و اکنون آنها شامل هزاران مورد از آنها هستند. بر اساس مطالعه Cloud Discovery و Response، 80% از بین شرکت ها کمترین 1000 شی در محیط ابری آنها بیشتر از 60% بیش از 1000 راز API در زیرساخت ابری

55% بیش از 5000 شی (ترکیب ابری و داخلی) در حالی که 31% آنها دارند 2000 راز API. با این حال، تنها 25 درصد از کسب و کار از قابلیت های تجمیع برای مدیریت دسترسی ابری استفاده می کند. به همین دلیل است که اکثر مشاغل برای حفظ دید روی زیرساخت ابری خود تلاش می کنند. این باعث می‌شود تا تهدیدها بتوانند آنها را هدف قرار دهند و داده‌های تجاری حساس ذخیره شده در ابر را به سرقت ببرند.

7. مدارک به سرقت رفته همچنان بزرگترین تهدید هستند

آیا می دانید بزرگترین تهدید برای محیط ابری شما چیست؟ اینها مدارک دزدیده شده است. در واقع، گزارش مطالعه Cloud Detection and Response نشان داد که اعتبارنامه‌های سرقت شده، اصلی‌ترین آنها هستند. بردارهای حمله تهدیدهایی که بازیگران برای به خطر انداختن داده های شما در فضای ابری استفاده می کنند. به همین دلیل ضروری است که کسب و کارها روی یک راه حل مدیریت هویت و دسترسی سرمایه گذاری کنند.

این امر به شما کنترل بیشتری بر محیط ابری می دهد و به شما امکان می دهد تصمیم بگیرید که چه کسی به کدام داده های ابری دسترسی دارد. همچنین درد مدیریت هویت را کاهش می دهد و روند را بدون درز می کند. مهم نیست که محیط ابری شما چقدر هویت و موجودیت داشته باشد، می توانید به راحتی همه آنها را بدون از دست دادن هیچ یک از آنها مدیریت کنید.

حتی اگر یک سیستم مدیریت هویت و دسترسی داشته باشید، محافظت کامل در فضای ابری را تضمین نمی کند. این به این دلیل است که اکثر کسب و کارها از بهترین شیوه ها پیروی نمی کنند، به همین دلیل است که از استفاده کامل از راه حل های مدیریت هویت و دسترسی شکست می خورند.

این در روش هایی که شرکت ها برای دسترسی به محیط های ابری استفاده می کنند مشهود است. بر اساس مطالعه Cloud Discovery و Response، 46% دسترسی به یک کنسول ابری را برای کاربران هویت محلی و مدیریت دسترسی فراهم کرد در حالی که 38% از کلیدهای طولانی برای دسترسی به محیط‌های ابری استفاده می‌کند، که هر دو روش امنی برای ارائه دسترسی نیستند.


آموزش گام به گام نصب Yarn در اوبونتو 20.04

چگونه Yarn را در اوبونتو 20.04 نصب کنیم؟ آیا با مراحل نصب JavaScript Yarn در اوبونتو آشنا هستید؟ Yarn یک مدیر بسته Node سریع، ایمن و قابل اعتماد است که به شما امکان نصب، پیکربندی، به روز رسانی و حذف بسته های npm را می دهد.

در واقع، YARN نیاز به بارگیری مجدد هر بسته را کاهش می دهد. زیرا بسته های دانلود شده را برای صرفه جویی در پهنای باند ذخیره می کند. این بدان معنی است که توسعه دهندگان جاوا اسکریپت می توانند با واگذاری این وظایف به Yarn در زمان صرفه جویی کنند.

Yarn ابزاری قابل اعتماد و آزمایش شده است که به شما کمک می کند نرم افزارهای مختلف را روی سیستم خود مدیریت کنید. موضوع این مقاله وبلاگ پارس پک نحوه نصب Yarn بر روی اوبونتو 20.04 و نحوه استفاده از آن است. اگر می خواهید با این ابزار و قابلیت های آن آشنا شوید تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

نخ چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

Yarn مخفف Yet Another Resource Negotiator و JavaScript Dependency Manager است که توسط Facebook، Google، Exponent و Tilde ایجاد شده و معمولاً در یک سرور خصوصی مجازی (VPS) استفاده می شود. هدف اصلی این ابزار بهبود گردش کار و عملکرد پایگاه های کد بزرگ است. از ویژگی های مهم نخ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. مکانیسم صرفه جویی در هر پروژه

Yarn داده های هر بسته نصب شده را در حافظه پنهان خود ذخیره می کند. در نتیجه زمانی که کاربران می خواهند اپلیکیشنی را نصب کنند، مراحل نصب به سرعت انجام می شود.

2. پلاگین ها

Yarn دارای پلاگین های از پیش نصب شده ای است که بیشتر ویژگی های آن را پوشش می دهد. همچنین به کاربران اجازه می دهد تا افزونه های بیشتری را برای گسترش عملکرد نصب کنند.

3. بررسی منظم SAM

JavaScript YARN مبالغ را در فواصل زمانی مکرر بررسی می کند تا یکپارچگی همه بسته ها را تأیید کند. این فرآیند قبل از راه اندازی انجام می شود.

4. فضاهای کاری

Yarn فضاهای کاری را فراهم می کند که به یک مخزن واحد (Monorepo) اجازه می دهد تا وابستگی های چندین پروژه را مدیریت کند.

پس از آشنایی کامل با ابزار Yarn و قابلیت های آن، به آموزش نصب Yarn در اوبونتو 20.04 ادامه خواهیم داد.

Yarn یک مدیریت بسته سریع، ایمن و قابل اعتماد برای Node است که به شما امکان نصب، پیکربندی، به روز رسانی و حذف بسته های npm را می دهد.

سه راه ساده و کاربردی برای نصب Yarn در اوبونتو 20.04

برای نصب Yarn روی اوبونتو 20.04 روش های مختلفی وجود دارد که سه روش ساده و کاربردی را به شما معرفی می کنیم.

روش 1: جاوا اسکریپت Yarn را روی اوبونتو با PPA نصب کنید

نصب Yarn در اوبونتو 20.04 به امتیازات superuser یا root نیاز دارد. برای نصب JavaScript Yarn در اوبونتو، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله 1: Curl را نصب کنید

خط فرمان Curl به وارد کردن GPG مخزن Yarn به سیستم شما کمک می کند. اما Curl به طور پیش فرض روی سیستم اوبونتو 20.04 نصب نشده است. بنابراین، قبل از نصب Yarn در اوبونتو 20.04، ابتدا باید Curl را نصب کنید. برای انجام این کار، یک ترمینال را با استفاده از میانبرهای صفحه کلید Ctrl+Alt+t باز کنید و سپس Curl را به عنوان root با اجرای دستور زیر نصب کنید:

sudo apt install curl
نحوه نصب Yarn در اوبونتو 20.04

مرحله 2: کلید GPG را وارد کنید

پس از نصب Curl، کلید مخزن GPG را در سیستم اوبونتو وارد کنید تا بررسی کنید که آیا بسته های Yarn در دسترس هستند یا خیر. با اجرای دستور زیر کلید GPG مخزن را وارد کنید:

curl -sL https://dl.yarnpkg.com/debian/pubkey.gpg | sudo apt-key add –

مرحله 3: مخزن رسمی Yarn را اضافه و فعال کنید

قبل از نصب Yarn در اوبونتو 20.04، با اجرای دستور زیر، مخزن رسمی yarn Apt را روی سیستم خود اضافه و فعال کنید:

echo "deb https://dl.yarnpkg.com/debian/ stable main" |
sudo tee /etc/apt/sources.list.d/yarn.list
آموزش نصب نخ

مرحله 4: حافظه پنهان سیستم را به روز کنید

با اجرای دستور زیر، مخزن سیستم مناسب را به روز کنید:

sudo apt update
آموزش تصویری نصب Yarn در اوبونتو 20.04

مرحله 5: نخ را نصب کنید

پس از به‌روزرسانی بسته‌های مخزن apt، دستور زیر را برای نصب yarn در سیستم اوبونتو 20.04 اجرا کنید:

sudo apt -y install yarn

پس از اجرای دستور مذکور، بسته های جدید Yarn از جمله Node JS مطابق تصویر زیر بر روی آن سیستم نصب می شود:

نحوه نصب Yarn در سیستم عامل اوبونتو

نکته: توجه داشته باشید که اگر قبلا Node JS را با استفاده از nvm نصب کرده اید، از نصب بسته های Node JS صرفنظر کرده و از دستور زیر برای نصب Yarn در اوبونتو 20.04 استفاده کنید:

sudo apt install --no-install-recommends yarn
نحوه نصب JavaScript Yarn در اوبونتو

پس از اتمام نصب Yarn در اوبونتو 20.04، نسخه جاوا اسکریپت نصب شده Yarn را با اجرای دستور ترمینال زیر بررسی کنید:

yarn –version

نسخه Yarn نصب شده در ترمینال در زیر نشان داده شده است:

نحوه نصب Yarn در اوبونتو

بنابراین با انجام مراحل ذکر شده می توانید به راحتی JavaScript Yarn را روی اوبونتو نصب کنید.

روش دوم: جاوا اسکریپت Yarn را روی اوبونتو با NPM نصب کنید

مدیریت بسته نخ نیز به عنوان یک ماژول npm در دسترس است. با اجرای دستور زیر می توانید Yarn را روی اوبونتو 20.04 نصب کنید:

npm install -g yarn

گزینه -g YARN را به صورت سراسری بر روی سیستم شما نصب می کند. بنابراین می توانید به راحتی به آن دسترسی داشته باشید.

روش سوم: با استفاده از یک اسکریپت، Yarn را روی اوبونتو 20.04 نصب کنید

برای نصب Yarn در اوبونتو 20.04 با استفاده از یک اسکریپت، به سادگی از دستور زیر استفاده کنید:

sudo apt install curl -y
curl -o- -L https://yarnpkg.com/install.sh | bash

چگونه نخ را در اوبونتو 20.04 حذف کنیم؟

پس از استفاده از این ابزار، می توانید با اجرای دستور زیر آن را از سیستم اوبونتو حذف کنید:

sudo apt remove the yarn

نحوه استفاده از Yarn در اوبونتو 20.04

پس از نصب Yarn در اوبونتو 20.04، در مقاله زیر نحوه استفاده از JavaScript Yarn در اوبونتو را توضیح خواهیم داد تا بتوانید به راحتی از امکانات این ابزار استفاده کنید.

1. یک پروژه جدید ایجاد کنید

ابتدا یک دایرکتوری پروژه جدید برای برنامه نرم افزار خود ایجاد کنید و با اجرای دستورات زیر وارد دایرکتوری شوید:

mkdir ~/yarn_project && cd ~/yarn_project
آموزش نصب JavaScript Yarn در اوبونتو

اکنون با استفاده از دستور yarn init یک پروژه جدید ایجاد کنید:

yarn init yarn_project

اعلان های زیر در پنجره ترمینال ظاهر می شود. اطلاعات مورد نیاز را همانطور که روی صفحه نشان داده شده است وارد کنید یا آن را در حالت پیش فرض قرار دهید:

آموزش استفاده از Yarn در اوبونتو

پس از ارائه اطلاعات، اسکریپت به طور خودکار یک فایل package.json ایجاد می کند که حاوی اطلاعات مشخص شده است. هر زمان که بخواهید می توانید به این فایل دسترسی داشته باشید و تغییراتی در آن ایجاد کنید.

آموزش کامل نحوه استفاده از JavaScript Yarn در اوبونتو

2. وابستگی را به پروژه اضافه کنید

با استفاده از دستور زیر یک وابستگی پروژه جدید به دنبال نام o اضافه کنید:

yarn add [package-name]

به عنوان مثال، برای نصب بسته React به عنوان یک وابستگی با استفاده از Yarn، از دستور زیر استفاده کنید:

yarn add react

خروجی زیر نشان می دهد که React با موفقیت بر روی سیستم شما نصب شده است. package.json و نخ. قفل نیز پس از اجرای دستور بالا به روز می شود:

آموزش استفاده از Yarn در سیستم عامل اوبونتو

هنگامی که کاربر به سادگی نام بسته را ارائه می کند، Yarn به طور پیش فرض آخرین نسخه آن بسته را نصب می کند. برای نصب یک وابستگی پروژه خاص، دستور زیر را اجرا کنید:

yarn add [package-name]@[package-version]

3. تشویق وابستگی های پروژه

می توانید بسته ها یا وابستگی های پروژه را با استفاده از دستورات زیر ارتقا دهید:

yarn upgrade
yarn upgrade [package-name]
yarn upgrade [package-name]@[version]

اگر کاربر نام بسته ای ارائه ندهد، به طور خودکار تمام بسته های پروژه را با توجه به محدوده مشخص شده در فایل package.json به آخرین نسخه ارتقا می دهد. در غیر این صورت، فقط بسته‌هایی که با نام بسته مشخص شده‌اند ارتقا خواهند یافت.

4. بسته یا وابستگی را حذف کنید

با استفاده از دستور Yarn زیر به راحتی می توانید وابستگی پروژه نصب شده را از برنامه خود حذف کنید:

yarn remove [package-name]

به عنوان مثال، برای حذف بسته React از پروژه، دستور بالا به صورت زیر تغییر می کند:

yarn remove react

دستور بالا نه تنها بسته مشخص شده را از پروژه شما حذف می کند. همچنین فایل های package.json و yarn.lock را در پروژه به روز می کند.

نحوه حذف نخ در اوبونتو

5. تمام وابستگی های پروژه را نصب کنید

برای نصب وابستگی های کامل پروژه لیست شده در فایل package.json، دستور زیر را اجرا کنید:

yarn install

همچنین برای نصب تمام وابستگی های پروژه، کافیست در پنجره ترمینال Yarn را تایپ کنید.

برای اطلاع از آموزش کامل نصب Node.js در اوبونتو 20.04 مقاله زیر را از دست ندهید.

نصب Node.js در اوبونتو 20.04

نتیجه

در این مقاله وبلاگ پارس پاک به طور کامل نحوه نصب Yarn در اوبونتو 20.04 را توضیح داده ایم. با نصب Yarn JavaScript در اوبونتو، می توانید بسته های npm را با مخزن APT Yarn مدیریت کنید. در واقع ابزار جاوا اسکریپت YARN آخرین به روز رسانی های در حال اجرا در سیستم را ثبت می کند و راه حل بهینه ای برای ارتقاء وابستگی های شما ارائه می دهد.

مخزن رسمی Yarn به طور منظم به روز رسانی و نگهداری می شود تا آخرین نسخه نرم افزاری را که دانلود می کنید در اختیار شما قرار دهد. اگر در مورد نحوه نصب Yarn در اوبونتو 20.04 سوال یا ابهامی دارید، آن را از طریق نظرات با ما در میان بگذارید.

سوالات متداول

1. چگونه Yarn را روی اوبونتو 20.04 نصب کنیم؟

برای نصب Yarn در سیستم اوبونتو، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • به روز رسانی مخازن سیستم
  • نصب CURL در اوبونتو
  • کلید GPG را وارد کنید
  • مخزن Yarn را فعال کنید
  • Yarn را روی اوبونتو نصب کنید
  • نسخه Yarn را بررسی کنید

2. چگونه Yarn با npm را در اوبونتو نصب کنیم؟

  • ابتدا Yarn Classic را با استفاده از NPM نصب کنید.
  • سپس بررسی کنید که آیا npm نصب شده است یا خیر. اگر نسخه npm ندارید، با اجرای دستور sudo apt install npm آن را نصب کنید.
  • در نهایت برای نصب Yarn با npm دستور sudo npm install -g yarn را تایپ کنید.
منابع:تکادمین
howtoforge
اقیانوس دیجیتال
لینوشینت