منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • SDK چیست؟ مروری کامل بر ویژگی ها و کاربردهای کیت توسعه نرم افزار

SDK چیست؟ مروری کامل بر ویژگی ها و کاربردهای کیت توسعه نرم افزار

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
SDK چیست؟ مروری کامل بر ویژگی ها و کاربردهای کیت توسعه نرم افزار

کیت توسعه نرم افزار (SDK) مخفف عبارت Software Development Kit است و مجموعه ای از ابزارهایی است که برنامه نویسان برای توسعه نرم افزار از آنها استفاده می کنند. در این مقاله بیشتر در مورد SDK و انواع آن صحبت خواهیم کرد.

کیت توسعه نرم افزار (SDK) چیست؟

همانطور که گفته شد، کیت توسعه نرم افزار (SDK) بسته ای متشکل از کد، کتابخانه، کتابچه راهنما و ابزارهایی است که برنامه نویسان برای توسعه نرم افزار از آنها استفاده می کنند. این بسته ها به صورت کامل و بدون محدودیت توسط شرکت های نرم افزاری در اختیار توسعه دهندگان نرم افزار قرار می گیرد تا بتوانند با خیال راحت و استاندارد روی نرم افزار مورد نظر کار کنند.

امروزه تقریباً هر شرکت بزرگی در جهان، مانند اپل و سامسونگ، کیت های توسعه نرم افزار را به توسعه دهندگان خود برون سپاری می کنند تا برنامه های کاربردی خود را توسعه دهند. این کیت های توسعه نرم افزار منحصر به فرد هستند. در واقع هر SDK برای یک زبان برنامه نویسی و سیستم عامل خاص طراحی و ساخته شده است. به عنوان مثال، اگر می خواهید برای اندروید نرم افزار توسعه دهید، نمی توانید از کیت توسعه iOS استفاده کنید.

کیت‌های توسعه نرم‌افزار، توسعه و طراحی نرم‌افزار را تسهیل می‌کنند و با ارائه تمام ابزارهای توسعه لازم، مشکلات مربوط به آن را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهند.

Windows sdk چیست؟

آشنایی با کیت توسعه نرم افزار، ابزار کاربردی برای برنامه نویسان

 

کیت توسعه نرم افزار شامل چه منابعی است؟

هر کیت توسعه نرم افزار ممکن است شامل برخی یا همه منابع زیر باشد:

  • برنامه های عیب یابی: به شناسایی خطاهای کدگذاری کمک می کند.
  • کد مثال: نمونه خاصی از یک برنامه یا صفحه وب را ارائه می دهد.
  • کامپایلر: وظیفه ترجمه زبان برنامه نویسی را به زبان مورد نظر شما انجام می دهد.
  • اسناد: دستورالعمل های نحوه استفاده از آن را به توسعه دهندگان ارائه می دهد.
  • کتابخانه های کد چارچوب: منابع کدی را ارائه می دهد که برنامه نویسان اغلب از آنها استفاده می کنند.
  • ابزار تست و تحلیل: وظیفه آن ارائه ایده از نحوه عملکرد یک برنامه یا محصول در یک محیط آزمایش و تولید است.

انواع SDK و کاربردهای آن

کیت های توسعه نرم افزار انواع و کاربردهای مختلفی دارند که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

SDK .1 سیستم عامل موبایل

همانطور که از نام آن پیداست، SDK برای سیستم عامل موبایل برای توسعه نرم افزار برای تلفن های همراه طراحی شده است. اگر توسعه دهنده ای بخواهد نرم افزاری برای iOS یا اندروید طراحی کند، باید از این کیت برای توسعه نرم افزار موبایل استفاده کند.

SDK .2 برای خدمات مبتنی بر اینترنت اشیا

اگر فکر می کردید SDK فقط برای برنامه های موبایل و وب است، سخت در اشتباهید. زیرا کیت توسعه نیز نوع دیگری از سخت افزار است. شخصی که پنل فیزیکی را به شما می فروشد نیز می تواند پنل SDK خود را در اختیار شما قرار دهد تا برنامه نویس بتواند این پنل را مطابق با نیاز شما برنامه ریزی کند.

SDK .3 نرم افزار منبع باز

SDK ها کیت های نرم افزار منبع باز هستند که نیازی به پرداخت ندارند. شرکت های نرم افزاری این مجموعه را به برنامه نویسان ارائه می دهند و از آنها می خواهند که نرم افزار را به دلخواه و نیاز خود تغییر دهند. به خاطر داشته باشید که توسعه با این روش همانطور که مفید است، خطرات امنیتی نرم افزار را نیز به همراه دارد.

4. مجموعه زبان برنامه نویسی برای نرم افزارهای پیشرفته

توسعه دهندگان از زبان برنامه نویسی مورد نظر خود برای توسعه نرم افزار مناسب استفاده می کنند. برای انجام این کار، برنامه نویسان به کیت هایی نیاز دارند که به آنها امکان انجام این کار را می دهد. زبان برنامه نویسی Advanced Software SDK به برنامه نویسان کمک می کند تا برنامه های پیشرفته ای را با استفاده از زبان های برنامه نویسی پیشرفته مانند جاوا اسکریپت، پی اچ پی و پایتون توسعه دهند.

5. کیت های توسعه ویژه

کیت های توسعه اختصاصی بسیار امن هستند و برنامه نویسان و توسعه دهندگان باید مجوز دسترسی به آنها را داشته باشند. شایان ذکر است که شما به عنوان یک برنامه نویس نمی توانید هیچ تغییری در منابع اصلی ایجاد کنید. استفاده از این SDK ها قوانین و محدودیت های خاص تری نسبت به سایر کیت ها دارد.

اهمیت sdk در برنامه نویسی اندروید چیست؟

کاربرد SDK یا کیت توسعه نرم افزار چیست؟

مزایای استفاده از SDK را در نظر بگیرید

اگر شما هم اپلیکیشن دارید، باید بدانید که داشتن SDK برای اپلیکیشن شما مزایای زیادی دارد. در اینجا برخی از مزایای مهم داشتن کیت توسعه نرم افزار آورده شده است.

1. توسعه سریع تر، دقیق تر و کارآمدتر

زمان برای همه، به ویژه برنامه نویسان، ضروری است. البته هیچ برنامه نویسی وقت ندارد از صفر تا صد کد نرم افزار بنویسد. در این زمینه است که کیت توسعه نرم افزار مفیدتر می شود و توسعه دهندگان برنامه مورد نظر خود را با یک SDK ساده تر توسعه می دهند.

علاوه بر این، انجام اصول اولیه برای اکثر برنامه نویسان با تجربه و ماهر خسته کننده است و استفاده از این کیت ها نیاز به کارهای سطحی را از بین می برد. این امر به صرفه جویی در مصرف انرژی و افزایش دقت و کارایی برنامه نویسان کمک می کند و باعث می شود تمرکز بیشتری روی کارهای مهم و حساس تر داشته باشند.

2. صرفه جویی در هزینه

برنامه نویسان با تجربه برای انجام کارهای سطحی که قبل از SDK انجام می دهند، دستمزد دریافت می کنند. اگرچه می توانید از کیت توسعه نرم افزار استفاده کنید، این کار را با SDK انجام دهید و هزینه اضافی پرداخت نکنید.

3. دسترسی بیشتر

اگر محصول مفید و ارزشمندی ایجاد کرده اید و SDK آن توانایی کار گسترده با سیستم عامل ها و زبان های برنامه نویسی مختلف را دارد، احتمال اینکه مورد توجه قرار بگیرید بیشتر است. با این کیت اکثر ابزارها به سراغ شما می آیند و با شما یکپارچه می شوند. در این صورت شانس شما برای جلب توجه چندین برابر افزایش می یابد و می توانید درآمد بیشتری کسب کنید.

4. کنترل بیشتر

با کیت توسعه نرم افزار می توانید رابط کاربری اپلیکیشن خود را به طور کامل کنترل کنید. این امر به طور قابل توجهی زمان توقف مصرف کنندگان را کاهش می دهد. علاوه بر این، با استفاده از این کیت ها می توانید مطمئن شوید که سایر توسعه دهندگان اپلیکیشن ها محصولات شما را به خطر نیندازند. در نظر داشته باشید که مزایای داشتن کیت توسعه به این موارد محدود نمی شود، بلکه مزایای دیگری نیز دارد که در این مقاله تنها برخی از مزایای مهم آن را ارائه کرده ایم.

عملکردهای SDK مربوطه را بررسی کنید

SDK که طراحی می کنید نه تنها توسط تیم شما، بلکه توسط دیگران نیز استفاده می شود. به همین دلیل باید با ویژگی های مناسب و موثر SDK آشنا شوید. به خاطر داشته باشید که دیگران باید بتوانند از SDK شما به راحتی و بدون زحمت استفاده کنند. پیچیدگی کیت طراحی شده نه تنها نامطلوب است. همچنین اثربخشی آن را کاهش می دهد.

همچنین پس از طراحی کیت ها باید توضیحات مفیدی در مورد نحوه کار با کدها به کاربران ارائه دهید. SDK صحیح به هیچ وجه به CPU یا باتری آسیب نمی رساند. نکته دیگر این است که یک کیت توسعه نرم افزار موثر باید با کیت های دیگر سازگار باشد. به عنوان مثال، استفاده از SDK 1 با SDK 2 نباید مشکلی ایجاد کند.

تفاوت بین SDK و API چیست؟

SDK و API هر دو به گونه ای طراحی شده اند که چرخه توسعه برنامه را آسان تر و البته کوتاه تر کنند. اما این بدان معنا نیست که تفاوتی بین SDK و API وجود ندارد و ما آنها را مشابه می دانیم. همانطور که گفتیم، SDK بسته ای است که شامل تمام ابزارهایی است که توسعه دهندگان و توسعه دهندگان برای نوشتن برنامه ها نیاز دارند. توجه داشته باشید که هر مجموعه معمولا حداقل یک API دارد که برنامه نویسان از آن استفاده می کنند.

از سوی دیگر، API رابطی است که برنامه های مختلف را به یکدیگر متصل می کند و امکان همکاری بین آنها را فراهم می کند. توسعه دهندگان همچنین از API در برنامه های خود برای به دست آوردن اطلاعات از یک پلت فرم خاص استفاده می کنند. API نمی تواند برای ایجاد و ساخت یک برنامه جدید استفاده شود. اما می توان از آن برای بهبود عملکرد برنامه هایی که در حال طراحی یا طراحی هستند استفاده کرد. در زیر، برای درک بهتر تفاوت بین SDK و API، سعی می کنیم SDK و API فیس بوک را از لحاظ اخلاقی با هم مقایسه کنیم.

تفاوت بین sdk و api

تفاوت SDK و API چیست و کدام بهتر است؟

کاربرد SDK چیست؟

کیت های توسعه نرم افزار در توسعه اپلیکیشن های موبایل موثر هستند. این کیت های توسعه کاربردهای زیادی دارند که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم. کیت های زبان برنامه نویسی مانند JSON و Java Developer Kit (JDK) برای توسعه ساده و استاندارد برنامه ها در این زبان ها استفاده می شود.

تجزیه و تحلیل SDK گوگل اطلاعاتی در مورد رفتار و اقدامات کاربر ارائه می دهد. این اطلاعات به توسعه دهندگان کمک می کند تا برنامه ها را توسعه دهند. کیت های کسب درآمد مانند گوگل و فیس بوک به توسعه دهندگان این امکان را می دهد که تبلیغات ویژه خود را ساده کنند.

نتیجه

اگر بازاریاب موبایل هستید و اپلیکیشن دارید، حتما از تیم توسعه خود بخواهید که یک کیت توسعه نرم افزار برای اپلیکیشن شما طراحی کند. داشتن SDK و استفاده از آن کمک می کند تا کسب و کار و برند شما مورد توجه قرار گیرد و این امر باعث افزایش درآمد شما می شود.

APISDK
مخففرابط برنامه نویسی برنامهبسته توسعه نرم افزار
هدفپروتکل هایی را ارائه دهید که به اجزای مختلف نرم افزار امکان ارتباط و تعامل با یکدیگر را می دهد.تمام ابزارهای مورد نیاز برای ساخت یک برنامه کاربردی برای یک پلتفرم یا زبان برنامه نویسی خاص را فراهم می کند.
تفاوتAPI را می توان به تنهایی یا به عنوان بخشی از یک SDK استفاده کرد.این مجموعه ای از ابزارهای نرم افزاری است که شامل یک API نیز می شود.
مناسب برای استفادههنگامی که می خواهید برنامه خود را ارتقا دهید می توانید از API استفاده کنید.هنگام برنامه ریزی یک برنامه جدید، بهتر است از یک کیت توسعه نرم افزار استفاده کنید.

سوالات متداول

SDK.1 چیست؟

کیت توسعه نرم افزار مجموعه ای از ابزارهایی است که برنامه نویسان از آنها برای توسعه نرم افزار استفاده می کنند.

2. انواع SDK چیست؟

کیت های توسعه سیستم عامل موبایل، کیت های توسعه نرم افزار مبتنی بر اینترنت اشیا، کیت های نرم افزار منبع باز، کیت های زبان برنامه نویسی نرم افزار پیشرفته و کیت های توسعه مخصوص SDK.

3. مزایای داشتن SDK چیست؟

توسعه سریع تر، دقیق تر، کارآمدتر، صرفه جویی در هزینه و دسترسی و کنترل بیشتر از جمله مزایای داشتن کیت توسعه نرم افزار است.

4. کیت توسعه نرم افزار مناسب چه ویژگی هایی دارد؟

استفاده از SDK توسط سایر توسعه دهندگان آسان است، توضیح خوبی در مورد نحوه کار با کد ارائه می دهد، به CPU و باتری موبایل آسیب نمی رساند و از SDK در تضاد با کیت های دیگر استفاده نمی کند.

{“@context”: “https://schema.org”، “@type”: “FAQPage”، “mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: “SDK چیست؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “کیت توسعه نرم‌افزار بسته‌ای شامل مجموعه‌ای از ابزارهاست که برنامه‌نویسان از آن برای توسعه نرم‌افزار استفاده می‌کنند.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “انواع SDK شامل چه چیزهایی می‌شود؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “کیت‌های توسعه سیستم‌عامل تلفن‌‌همراه،  کیت توسعه نرم‌افزار برای سرویس‌های مبتنی‌بر IOT، کیت نرم‌افزار متن‌باز، کیت زبان برنامه‌نویسی برای نرم‌افزارهای تحت‌وب و کیت‌های توسعه اختصاصی انواع SDK هستند.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “مزایای داشتن SDK چیست؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “توسعه سریع‌تر و دقیق‌تر و کارآمدتر و صرفه‌جویی در هزینه‌ها و دسترسی و کنترل بیشتر ازجمله مزایای داشتن کیت توسعه نرم‌افزار هستند.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “ویژگی‌های کیت توسعه نرم‌افزار مناسب چیست؟”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “استفاده از SDK برای دیگر توسعه‌دهندگان راحت باشد، توضیحات مناسبی درباره نحوه کار با کدها ارائه شود، به CPU و باتری موبایل آسیبی وارد نکند و استفاده از آن SDK با کیت‌های دیگر منافاتی نداشته باشد.”
}
}]
}

SDK چیست؟ مروری کامل بر امکانات و کاربردهای اولین کیت توسعه نرم افزار پارسوپک. به نظر می رسد.